Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Jsou dobré na líny pelety? necteno

28.12.2011 | iron maiden | Feeder | 19.574 zobrazení | 15 odpovědí

Dobrý den, chtěl by jsem se Vás zeptat jestli jsou na líny dobré malé peletky a jestli jo tak jaká příchut. Děkuji za odpovědi.

Do kdy se loví dravci? necteno

28.12.2011 | kovanda | Dravci | 29.624 zobrazení | 16 odpovědí | upravit

dobrý den dělám si povolenku a zajímalo by mě do kdy se loví dravci? děkuji za odpověd.

Prut na kapry necteno

28.12.2011 | chose120 | Kaprařina | 19.884 zobrazení | 10 odpovědí

Potreboval bych od vas poradit,ktery z kaprovych prutu na trhu je vhodny na loveni kapriku,kdyz pouzivam male hacky cislovane od 8 do 14 uvadim priklad znacky colmic,aby se mi ryby nevyrezavaly zbytecne a ja tim neztracel ulovky-chytam prevazne na stojatych vodach.Pouzivam tyto hacky proto,protoze jsou hodne ostre a mivam daleko vice zaberu nez na ty velke..Vlasec pouzivam do 0.25..Dekuji za kazdou radu co mi date..

Bolen na mušku necteno

26.12.2011 | RuSaKsRo | Muškaření | 25.584 zobrazení | 17 odpovědí

Máte někdo skušenosti s lovem bolenů na mušky?? Jestli ano a chcete se o ně podělit tak neváhejte a napište to!

prut na přívlač+ muška necteno

26.12.2011 | vamoson | Přívlač | 23.962 zobrazení | 13 odpovědí

Ahoj, chci se vás zeptat, jestli nemáte zkušenosti s prutem na přívlač s muškou. Chci si koupit pstruhovou povolenku a nemám muškařský prut. Mám prut na přívlač 20g. Kousek od baráku mám nádrž, kde se dá chytat jen na umělou mušku, ale nechci si kupovat výbavu na muškařinu. Jde mi o to, jestli aspoň hodím s muškou např. 15,20 metrů daleko?? Máte s tím někdo zkušenost??? Díky za info

3-dílný kaprový prut v "KORKU" necteno

25.12.2011 | mipa | Pruty | 19.553 zobrazení | 5 odpovědí

Poradí mi někdo s koupí 3-dílného kaprového prutu s celokorkovou rukojetí, 2.5 až 3.0 lbs ,12'(360cm). Na trhu jich moc není…a tak uvítám každou radu a tip. Jediné,snad ucházející,co jsem našel,je prut CORMORAN http://www.rybarskepotreby-zima.cz/…ny-1521.html …je to dobrá značka?Slyšel jsem,že Cormoran je vlastně Daiwa a tak chybu asi neudělám :-))Děkuji za rady.

voblery KOVMASTERS - vaše úspechy a dojmy necteno

25.12.2011 | TOMMY CATFISH | Úspěchy | 19.074 zobrazení | 2 odpovědi

môžete sem pridávať fotky vaších úspechov a dojmy z tejto značky voblerov pochádzajúcich zo Slovenska

Rybářská stráž necteno

25.12.2011 | slanny | Recepty | 19.388 zobrazení | 2 odpovědi

Prosím o Vaše názory /pozitivní či negativní/na chování a jednání členů rybářské stráže.

Obchod MR.Fish necteno

25.12.2011 | zrybenec | Vaše názory | 19.059 zobrazení | 4 odpovědi

Má nekdo zkusenosti a timto obchodem ? Pakud ano tak Jaké. :http://www.mrfish.cz/

Slánsko a kladensko očima rybářů. necteno

25.12.2011 | slanny | Vaše názory | 22.511 zobrazení | žádná odpověď

Názory,zkušenos­ti,oblíbené revíry,úlovky ,čistota kolem vody,chování druhých rybářů apod.Podělte se o své zkušenosti s ostatními rybáři.

Sumcový wobler necteno

23.12.2011 | svery | Dravci | 35.509 zobrazení | 47 odpovědí

Ahoj zajímalo by mě na jaký wobler máte úspěchy u sumců. V létě bych chtěl zkusit vláčení za lodí. Hloubka max. 5metrů.

Zimní rybaření na ÚN Orlík necteno

23.12.2011 | papiksk12 | Feeder | 12.043 zobrazení | 5 odpovědí

Zdravim všechny..potřeboval bych poradit jestli máte nějaké zkušenosti o rybaření na orlíku i v zimě…Děkuji za odpovědi..:)

Ichtyotoxin necteno

23.12.2011 | -tom- | Vaše názory | 18.691 zobrazení | 6 odpovědí

Že dokáže bejt úhoří krev vcelku svinstvo (v otevřený ráně, oko), to se poměrně dobře ví. Teď jsem se ale dočetl, že nějaký obtíže může mít člověk i z parmy (parmová cholera) a sumečka americkýho. Jde samozřejmě o pasivně jedovatý ryby, takže problémy hrozí asi jenom při nedostatečný tepelný úpravě, nicméně příjemný nejspíš moc nebudou (údajně bylo z parmy v minulosti i nějaký úmrtí???). Nemáte k týhle tématice něco víc? Ideálně osobní zkušenosti?

Dík a pěkný svátky :-) T.

Parták necteno

21.12.2011 | Misak O. | Kaprařina | 42.901 zobrazení | 6 odpovědí

Čau všichni hledám partáka minimálně na příští rok, který se mnou bude jezdit na ryby, věnuji se kaprařině, jezdím minimálně jednou za měsíc většinou na soukromé vody, po republice, ale nebráním se slovensku a maďarsku. Jezdila se mnou manželka, ale protože máme prcka tak to ted nějaký čas nepujde. Pokud někdo má zájem ozvěte se!!! Díky Michal

Jaká je možnost? necteno

21.12.2011 | PITRSLAND | Rybaření na dírkách | 10.845 zobrazení | 15 odpovědí

Mám soukromý revír o výměře 1,4ha. Jak je to s chytáním na dírkách? Je potřeba povolení a od koho? Chtěl bych vysadit 100kg potočáka a uspořádat koncem ledna lov. P.Z.

Naviják na dírky necteno

20.12.2011 | sethy | Rybaření na dírkách | 26.595 zobrazení | 47 odpovědí

Nemáte nějaký tip na dírkoví naviják? Speciální „dírkové“ nestojí za nic a tak malé „vláčáky“ (1000ky) nevlastním.
Hledám něco, funkčního, v mrazu nezamrzajícího, lehkého (max do 200g) a cenově do cca 600–700Kč.

IS Lipan - zkušenosti necteno

20.12.2011 | Kazan | Legislativa | 12.912 zobrazení | 8 odpovědí

Pokud se tu někdo najde, zajímají mne praktické zkušenosti s tím to systémem, naše MO zvažuje zavedení.

Zimní feeder necteno

20.12.2011 | jirin8 | Feeder | 19.666 zobrazení | 6 odpovědí

Čau. Zakládám tot fórum abych se mohl dozvědět něco více o zimním feederu. Za nedlouho mám zimní závody a chtěl bych se umístit na příčce nejvyšší. Konkrétně mne zajímá např. nástrahy, krmení, návazce, háčky,apod. Budu chytat v Ústí na Labi pod zdymadly. Tak aby jste věděli co to je za lokalitu. Dík MOC!!

Čeština do echolotu necteno

20.12.2011 | ladislavjel | Ostatní nádobíčko | 10.976 zobrazení | 2 odpovědi | upravit

Zdravím.Nevíte někdo jak nahrát češtinu do sonaru Humminbird Piranha MAX 180 ?Neni tam vůbec nastavení jazyka,jde mi hlavně o metrické měření.

DOPIS JEŽÍŠKOVI necteno

20.12.2011 | nnnap | Vánoce | 32.160 zobrazení | 106 odpovědí

napišme Ježíškovi o vercajk! Líná huba holé neštěstí! Možná to vyjde, nikdy nevíš.
Společná platforma pro Ježíška i Santu.