Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Vrhače koulí necteno

17.11.2011 | superweb | Tipy & triky | 6.616 zobrazení | 21 odpovědí

Už delší dobu přemýšlím co z mimorybářského obodu by se dalo použít na vnadění – napadly mě i kraviny typu použití paintbalové pušky na boilies :)
Teď jsem na idnesu narazil na článek o vrhačích sněhových koulí:
http://hobby.idnes.cz/…y-domov.aspx?…
Podle mě by některe kousky nebyly na krmné koule špatné..a ty kleště na tvorbu koulí taky nevypadají zle :) Nějaké zkušenosti s něčím podobným?

Hlaváč Černoústý necteno

15.11.2011 | zalesak05 | Neúspěchy | 2.565 zobrazení | 6 odpovědí

Zakládám fórum o jedné invazivní rybě, která se k nám dostala poměrně nedávno. Dozvěděl jsem se o ní přečtením právě vyšlého článku na chytej.cz (jak jinak :-) ) Zajímalo by mě kde jste je viděli, případně kolik jste jich chytili a podobně, prostě vše co o ní víte :).

novinka od Savage Gear necteno

13.11.2011 | svery | Dravci | 3.323 zobrazení | 9 odpovědí

Ahoj máte někdo zkušenost s těmito nástrahami? http://www.youtube.com/watch?…

Tipovací fórum necteno

11.11.2011 | Robur | chytej.cz | 18.130 zobrazení | 56 odpovědí

k významným událostem se hodí tipovat výsledky.
V tělu fóra by se pak jen upravilo, co se tipuje.

Fishbony necteno

9.11.2011 | Mr. Vydra | chytej.cz | 24.575 zobrazení | 44 odpovědí

Byl by někdo tak ochotný a věnoval fishbony ?? Vím že už se tu o tom diskutovalo ale nikde jsem to nemohl najít. Děkuji

Transgenní ryby necteno

9.11.2011 | -tom- | Vaše názory | 2.063 zobrazení | 11 odpovědí

Nevíte někdo, jak to u nás vypadá s chovem tzv. transgenních ryb? Zabývají se jím i naši rybáři nějak seriozněji? A jak je to vůbec s legislativou? Jde o poměrně zajímavé (a výbušné, co si budem povídat) téma, ale všechny články a zprávy jsou tak 2–3 roky staré, na novější info nemohu narazit.

Co bude dál necteno

9.11.2011 | | Vaše názory | 41.921 zobrazení | 174 odpovědí

Určitě jste se už setkali s tím, že jste ve vašem okolí přišli o některou ze svazových vod.Revír obhospodařuje soukromník a chce za lov v porovnání se svazovkama nemalé peníze.Revírů ubývá,ryb stejně tak.Jak si myslíte,že bude tato situace pokračovat?Myslíte si,že se ČRS jako takový rozpadne a hospodařit sama na sebe bude každá organizace?Nebo revíry pohltí soukromníci?Co by jste udělali pro zkvalitnění našich vod z pozice svazu?

Začátečník rybaří v Kanadě necteno

6.11.2011 | Bagr | Rybaření v zahraničí | 12.494 zobrazení | 32 odpovědí | upravit

Ahoj, nacházím se v Kanadě Edmonton (alberta) a chtěl bych začít rybařit, nikdy jsem nerybařil a ani pořádně nevím jak se to dělá. Chtěl bych poradit jak a kde začít rybařit, jakou techniku zvolit a jaké jsou zde rybářské zákony. Podmínka ovšem je, že rybářská technika nesmí být drahá. Vše co si koupím tak budu muset zde nechat. Holt hmotností limity při cestě letadlem jsou neúprosný.. děkuji předem všem za rady…

Návnada na podzimní chytání kaprů necteno

6.11.2011 | MTHRFCKR | Tipy & triky | 16.608 zobrazení | 47 odpovědí

Chystám se v těchto dnech na chytání kaprů ve stojaté vodě. Zajímá mě jakou návnadu použít. Jestli je dobré držet se stále osvědčených chlebů či vařených brambor nebo ve studenějším podzimním období obměnit návnadu na něco jiného?

Ještě přidám jeden dotaz – V jaké hloubce se zhruba kapři pohybují, pokud je venku okolo 10°? Jak velký ponor ode dna mám nastavit?

domácí výroba třpytek necteno

4.11.2011 | fishman123 | Tipy & triky | 21.698 zobrazení | 17 odpovědí

Pochlubte se svými výtvory samodomo plandavek a rotaček. Přihodně i nějaké ty fotky třeba i s ůlovky na vaše třpytky. No prostě diskutujte :D

Předplatné rybářského časopisu necteno

3.11.2011 | papun | Vánoce | 14.162 zobrazení | 50 odpovědí | upravit

Zdarec, napadlo me na Vanoce venovat predplatne nejakeho rybarskeho casopisu. Co mi poradite? Je to pro takove klasickeho rybare co kaprari, obcas nejaky dravec. Urcite nemuskari ani nepodnika nejake extremni kousky. Diyk moc predem

zvukový vs. neozvučený wob. necteno

2.11.2011 | ART | Přívlač | 39.847 zobrazení | 7 odpovědí

Poslední dobou sleduji, jak v obchodech se na pultech ukazují jen ozvučení wobleři. Ovšem mají o ně ryby zájem? Když jdu v noci nebo ze začátku sezony, tak chytám jen na woby s kuličkou. Ve dne se mu už moc na ně chytat nechce, protože mi přijde, že se kuličkou spíš dravci plaší. Zejména teď na podzim mi přijdou jako velká chyba při vláčení. Jestli by to šlo chtěl bych rozpoutat diskuzi o tom jakého jste názoru, či nejlépe jaké zkušenosti na určitém typu vody (stoják, rybník, řeka) máte

Olše necteno

1.11.2011 | zalesak05 | Domácí revíry | 41.049 zobrazení | 24 odpovědí

Zakládám tady fórum o jedné naší slezské řece – Olši (nebo jak jí říkáme – Olze). Byl bych rád, kdybyste tady psali o zkušenostech s touto naší řekou a podobně. Na Olši si taky budu po novém roce dělat povolenku, takže bych se o ní rád něco víc dozvěděl. Děkuji

VELETRH MODERNÍ RYBÁŘ 2013 necteno

31.10.2011 | HaD | Výstavy | 98.482 zobrazení | 1.110 odpovědí

Rybářská sezóna pro většinu rybářů pomalu končí, pro některé již skončila. Ale co si ji ještě o jeden víkend prodloužit? Jak? Nastává čas teoretických příprav, listování stránkami katalogů, brouzdáním po rybářských serverech atd. A také je tu možnost, osahat si novinky, výhodně nakoupit a setkat se s kolegy, na které jsme v průběhu sezóny neměli příliš času, nebo se známe jen z virtuálního světa. Výborná příležitost k tomu bude právě na nadcházejícím 3. ročníku veletrhu MODERNÍ RYBÁŘ, který se bude konat na výstavišti v pražských Holešovicích v termínu 21.-24.11.2013. CHY­TEJ.cz je tradičně generálním mediálním partnerem, na veletrhu nás najdete na tradičním místě.

surfový prut necteno

30.10.2011 | voltor | Pruty | 21.603 zobrazení | 6 odpovědí

Hezký den,rád bych si koupil nové teleskopy/děličky mám/,protože jezdím hlavně na kole.Teleskopy co mi nabízely na krámech mi připadaly jako by byly vyrobeny stejným výrobcem jen na to dali různé nálepky a ceny.Taky bych se na to bál pověsit krmítko nebo zakrmovací raketu.Mohl by mi někdo poradit jestli používáte surfové pruty na kapry a pokud ano, tak jaké aspoň trošku kvalitní.Díky za postřehy.

Ryby v nádrži necteno

29.10.2011 | pextr | Vaše názory | 46.333 zobrazení | 29 odpovědí

Ahoj, budu mít k dispozici nádrž o rozměrech 1,5 * 1,5 * 1,5 m (hloubka, šířka). Přemejšlel jsem, že bych jí zakopal do země a dal si tam pár kaprů, možná i nějakýho amura, lína… Jak by jste to řešili s filtrací, je vůbec potřeba? Kolik ryb do takové nádrže můžu dát? Jak hodně ryby krmit? Vydrží přes zimu?

FOR FISHING 2012 necteno

27.10.2011 | jersey | Výstavy | 24.430 zobrazení | 15 odpovědí

Jestli mi něco uniklo, tak mě hned nekamenujte. Stačí říct třeba:„ty woe ses teď probral???“, nebo tak něco.Ale nějak nenacházím na FF2012 ani zmínku o Chytej…Poví mi někdo proč?

Místo plné ironie necteno

26.10.2011 | | Vaše názory | 33.714 zobrazení | 194 odpovědí

Zdravim lidi,sem moc rád,že jste nakoukli pod název diskuze.Chtěl sem vytvořit místo,kde si každej otevřeně může říct co chce.Pochválit,po­plácat po ramenu a vyjádřit zájem o toho druhého.Všichni sou na sebe špatní,tak tady je právě to místo,kde se můžete mít rádi.Doufám,že sem dobře vyplnil mezeru :)

Chytli jste už někdy Kapra ? necteno

26.10.2011 | | Úspěchy | 33.669 zobrazení | 148 odpovědí

Zdravim všechny rybáře, chtěl jsem založit diskuzi na základě naší zkušenosti s touto nepříliš známou rybou. Ano, přesně tak, řeč je o kaprovi obecném. Chytli jste ho? Jestli ano, jaký to byl pocit?

xplorer eclipse 003 necteno

25.10.2011 | Hanz 2 | Muškaření | 23.156 zobrazení | žádná odpověď

Dobrý den nevěděli by jste náhodou někdo,kde bych sehnal náhradní cívku k muškařskému navijáku xplorer eclipse 003 ve zlatozelené barvě