Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Obsah rybářského webu necteno

24.10.2011 | MB | Vaše názory | 26.078 zobrazení | 38 odpovědí

S několika přáteli uvažujeme o tvorbě rybářského webu, kde bychom rádi uváděli své znalosti, zážitky… A samozřejmě to samé umožnili i registrovaným členům. Jenže tohle už je tu mnohokrát, tak bychom chtěli alespoň naše „redakční“ příspěvky udělat trochu jiné, originálnější, než bývá jinde. Uvažovali jsme o tom, že bychom všechny „návody“ uváděli jen ve spojení se zdokumentovanou výpravou (reportáží, nebo přímo kratším filmem nebo že bychom se specializovali hlavně na netradiční metody (lov kaprů muškařením…) apod. Co byste na takovém webu chtěli nalézt vy?

ohřívače rukou, nohou, těla necteno

24.10.2011 | R-y-b-a-r | Ostatní nádobíčko | 28.458 zobrazení | 15 odpovědí

Zdravím. Chtěl jsem se zeptat zda a jaké máte zkušenosti s látkovými ohřívači ( rukou, nohou, těla). jedná se o látkové ohříváčky s nějakou chemickou látkou, která po otevření údajně zahřívá určitou část těla, na kterou jsou aplikovány. Nabízejí je v rybářských potřebách za nějakých 35 Kč/ks. Zajímalo by mě tedy zda to funguje. Díky za Vaše zkušenosti.

Zkušenosti s woblerem Spro power catcher crank 70 necteno

19.10.2011 | henny | Přívlač | 23.931 zobrazení | 2 odpovědi

Tento wobler je promě můj nejlepší u nás mi to na něj de jak něco mám barvu Gold shiner chtěl bych vědět jaké máte zkušenosti s těmi ostatními barvami jako napříhlad.. Silver Shad,.. Fire Tiger atd..

Pstruhovka....ubytek vody! necteno

18.10.2011 | kingkubik | Domácí revíry | 23.729 zobrazení | 18 odpovědí

Dobry den.mel by jsem otazku na vas zkusenejsi lovce a hlavne lidi co se zajimaji o vodohospodar­stvi.v mem okoli se nachazi maly pstruhovy potok(platny revir) ve kterem se vzdy darilo PO…bydlim v tehle vesnici uz od malicka a me rybarske zacatky zacinaly prave na teto vode.dycky to byl maly potucek ale postupem casu v nem voda ubyva a ubyva .....potucek zarusta a ryby se stahuji niz po proudu k pritokum.kdyz jsem byl kluk potok mel pres vesnici cca 2,5m s hloubkou kolem 30cm dnes uz ma misty mene nez metr s prumernou hloubkou cca 15 cm(tento ubytek trval asi 15 let)zajimala by me budoucnost tohoto reviru a vase zkusenosti s podobnymi vodami…dekuji

Jaké ryby do rybníka necteno

14.10.2011 | zalesak05 | Domácí revíry | 27.769 zobrazení | 10 odpovědí

Máme rybník se stálým přítokem i odtokem ,vybetonovaný a obložený kamenem v nejhlubším místě asi 3m hluboký o rozloze cca 220 m2. Zatím tam máme pstruhy duhové ,ale po vylovení bychom chtěli nasadit kapry a okouny. Zajímá mě jestli je to možné v nadmořské výšce 620m. Napište případně další druhy ryb , které bychom tam mohli nasadit. Díky za odpovědi. Vím že už tady podobné fórum bylo ,ale o úplně jiném rybníce.

Chcípají ryby necteno

14.10.2011 | zalesak05 | Lososovité ryby | 44.465 zobrazení | 14 odpovědí

Máme rybník s asi 100 pstruhy duhovými , stálým odtokem i přítokem ale chcípají nám ryby. Co máme dělat? Molo jsme oplotili protože tam několik pstruhů vyskočilo a chcíplo. Nejsou ryby napadené nějakým parazitem či chorobou? Díky za odpovědi.

Woblery od spro necteno

13.10.2011 | maskacovy-lovec | Přívlač | 37.982 zobrazení | 20 odpovědí

ahoj, chci se zeptat, chytáte někdo na woblery spro, letos jsem si jich pár koupil, protože jejich cena byla přijatelná nějakých 60kč za ks, ale za celou sezónu jsem na ně nic nechytil :( jaké máte s woblery od spro zkušenosti? Chytili jste na ně něco?

centrepin necteno

13.10.2011 | milans13 | Navijáky | 59.877 zobrazení | 120 odpovědí

V anketě týkající se centrepinu má nejvíce hlasů odpověď kdy se hlasující přiznává,že neví co to centrepin je.Tedy stručně.Je to velmi drahý naviják s gyroskopem,tedy „setrvačníkem“ ?

Belly boat necteno

12.10.2011 | Liborrr | Ostatní nádobíčko | 33.620 zobrazení | 9 odpovědí | upravit

Ahoj, mohl by se nekdo podelit o zkusenosti s touto pomuckou ? Lakalo by me jeho pouziti pro fotografovani, soucastny fotovor a lodka jsou pomerne neskladne… Dulezita je pro me moznost sklonit se co nejvice k hladine. Prip. prosim i o radu, kde by se Belly boat dal koupit za rozumne penize. Nevadil by mi ani pouzity. Dekuji za ochotu !

Neviem si poradit s výberom prutu na UL privlac necteno

11.10.2011 | pinterko | Pruty | 34.158 zobrazení | 102 odpovědí

Zdravim,začinam z UL privlacov neviem si vybrat prút,budem chytat na menšej riečke na na malé woblerky a rotačky a práve preto nechcem chvejivku zaujali ma tieto prúty: Pezon a Mitchel Redoutable bass 1–7g
Daiwa Exceler 2–10g
Jaxon Eternum speedy 1–9g
Cormoran Black Bull HC ul 1–9g

Jezero Most necteno

11.10.2011 | FInnnp | Domácí revíry | 54.996 zobrazení | 91 odpovědí

Nemáte někdo náhodou informace o tomto novém jezeru.Jestli se tam dávají nějaké ryby nebo jestli se tam vůbec bude lovit.Slyšel jsem,že se tam bude nasazovat jen Marena kvůli čistotě vody.K diskuzi bych připojil i jezero Chabařovice.

Prosím o pomoc necteno

11.10.2011 | Rybímuž | Domácí revíry | 23.319 zobrazení | 16 odpovědí | upravit

Dobrý den, mám takový problém. Doma sem si vykopal rybník krumpáčem a stále mi utíká voda, vubec se nechce držet. Co stím mám prosím dělat? Před měsícem sem tam vypustil 86 cm kapra, nějakou tu štičku a všechny chcíply, protože voda někam odtetkla a zrovna svítilo sluníčko.Jinak všem rybářům hodně úspěchů, já se osobně těším až rybníky zamrznou a budu moc bruslit.

Děkuji za odpověd a přeju mnoho záběrů do dalších alespon 10 let.

Kapr s masem barvy tunaka necteno

10.10.2011 | Jarda111 | Bílá ryba | 39.728 zobrazení | 98 odpovědí | upravit

Chytil jsem kapra sazana ale překvapila mě barva jeho masa, celá ryba má tmavě červané maso. Setkal jste se někdo s něčím podobným?

Sumci a soukromý revír necteno

10.10.2011 | Honza1.2.3 | Domácí revíry | 28.591 zobrazení | 41 odpovědí | upravit

Ahoj,napadlo mě že bych zkusil udělat soukromý sumcový revír.A zajímá mě váš názor, ať je jakýkoliv.Má někdo s něčim takovým zkušenosti???Nez­náte někoho kdo se o něco podobného pokoušel a nebo provozuje??Jdem mi o to jestli je to vůbec reálné.A také sem slyšel že sumec je učenlivá ryby a jde o to když se jednou chytí jestli bude brát ještě dál. Aby to pak nevypadalo tak že budou jen plané záběry atd.Budu rád za každý názor díky.

Kolik utrhnete nástrah za vycházku necteno

9.10.2011 | pextr | Přívlač | 42.203 zobrazení | 9 odpovědí

Zajímalo by mě když jdete na vláčku, kolik průměrně utrhnete vláčecích nástrah? Díky za odpovědi…

Nová pstruhovka Plzeňsko? necteno

8.10.2011 | BikeFisher | Lososovité ryby | 23.902 zobrazení | 3 odpovědi

Zaslechl jsem dnesk v rádiu že od 2012 má být na plzeňsku otevřená nová pstruhovka, nějakej kanál či co. Nevíte někdo jaká to má být(nemyslím teď ten úsek na Mži s kapitálníma rybama)

Kvalitní baitrunner do 1500,- necteno

5.10.2011 | Vendelín | Navijáky | 27.187 zobrazení | 34 odpovědí

Neměl by někdo pár rad dle zkušeností? Chtěl bych pořídit nějaký kvalitní bait do 1500, jelikož musím koupit dva k novým prutům. Rozpočet je omezen vím že to není moc 1500 na jeden naviják. Ale přeci jen jestli někdo něco má, šup sem stím:) Budu moc rád za rady.

Hřebeč u Kladna necteno

4.10.2011 | pablos32 | Vaše názory | 24.597 zobrazení | 2 odpovědi

Zdravim všechny rybáře. Měl bych otázku, byl jste už někdo chytat v Hřebči u Kladna? Je tam 4h rybníček,ale nikdy jsem tam nebyl. Tak mě zajímá jak to tam jde a jaké tam jsou ryby. Díky všem za odpověď.

woblery Osprey necteno

3.10.2011 | ART | Přívlač | 50.594 zobrazení | 33 odpovědí

Má někdo zkušenosti s Osprey woblery? Našel jsem na jedné internetové aukci docela zajímavé woby za zajímavé ceny. Rapalky mě omrzely, tak hledám jiné alternativy

Davle soutok + Vrané n/Vltavou necteno

3.10.2011 | Hlubočepy | Domácí revíry | 8.296 zobrazení | 18 odpovědí

Jak Vám to jde na tomto revíru.Úspěchy,pos­třehy,informa­ce a vše co se týká tohoto revíru.