Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
Pruty Daiwa Exceler
2.10.2011 | Denis M | Přívlač | 26.978 zobrazení | 29 odpovědí
Chcem sa spítať na váš názor na tieto prúty zaujíma ma hlavne tento prút 2,10 1–10g potrebujem ho na rotačky a woblery ale občas aj gumy .
Prsacky, Brodaky
1.10.2011 | jarysek | Přívlač | 27.511 zobrazení | 35 odpovědí
Nevedel by nekdo nakou firmu kde primo delaj prsacky nebo brodaky? nakej kontakt primo na firmu nebo tak? diky moc Potreboval bych udelat brodaky na me :(
ŠTIKA a prívlač
1.10.2011 | vovo | Přívlač | 48.508 zobrazení | 54 odpovědí
Chtěl bych se zeptat s jakou umělou nástrahou máte na štiku větší úspěch pište na co ste chytili nejvíc a největší štiky jestli na plandavky, rotačky, smáčky, twisteri, wobleri, atd.
Přívlač na Liberecku
30.9.2011 | sasoun | Přívlač | 36.016 zobrazení | 25 odpovědí
Toto fórum by se mělo primárně věnovat přívlači na Liberecku. Diskuze o revírech, úlovcích, technikách, zážitcích atd.
free spirit e-class vs shimano tribal extreme
29.9.2011 | Shimano911 | Pruty | 37.307 zobrazení | 12 odpovědí
Zdravám rozhoduji se mezi pruty free spirit e-class 3,25 lb a shimano
tribal extreme 3 lb za 6400,–
nevím který z nich, na oba jsem slyšel a četl fajn recenze tak mi prosím
kdyžtak poraďte. dík.
Prosím o radu při sestavě.
29.9.2011 | Shimano911 | Navijáky | 33.474 zobrazení | 1 odpověď
Zdravím kolegové, hodlám si pořídit Pruty Free spirit E-Class 3.25 lb a na ně dát navijáky Shimano Big baitrunner. Není to zvrhlost? :-D nebo máte někdo s touto kombinací zkušenost?? předem děkuji…
Co si myslíte te o značce MITCHELL Napište děkuji ;)
28.9.2011 | varholík.martin | Pruty | 49.001 zobrazení | 50 odpovědí
Dobrý den chtěl bych si koupit pruty od značky mitchell mam jen prut na přívlač od mitchell tak nevim jestli bude dobrý kaprový prut dělený od mitchell poradte děkuji
Výběr toho správného prutu na UL???
28.9.2011 | michal94 | Pruty | 34.113 zobrazení | 14 odpovědí
Zdravím, nemůžu se pořád rozhodnout s výběrem to správného prutu na UL. Když jsem si našel prut který by mi seděl, po chvíli přemýšlení sem si řekl že chci něco jemnějšího na rybník na pstruhy a okouny tak do 5g a 260cm. Využíval bych ho hlavně na smáčky a twistry. Cena tak do 2500kč ale furt si nemůžu vybrat tak prosím o pomoc. Díky
rybník Brodský
28.9.2011 | pablos32 | Vaše názory | 51.704 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravím kolegy, máte někdo zkušenosti stímto revírem? Rybník Brodský? http://www.brodak.cz/…rsky-rad.php
Jaké boilies na podzim???
27.9.2011 | thomas777 | Kaprařina | 43.980 zobrazení | 20 odpovědí
Chtěl bych se zeptat jestli by byl na podzim lepší boilies spíš na masové bázi nebo ovoce???
univerzální prut + naviák
26.9.2011 | PETR-rybar | Vaše názory | 34.182 zobrazení | 16 odpovědí
Poraďte prosím nějaký univerzální prut + naviják. Cena tak do 5000 Kč. Shním nějaký dárek na vávoce pro taťku Díky
Umělé oči
26.9.2011 | Jaroslav Nerušil | Obchod | 53.091 zobrazení | 9 odpovědí
Dobrý den, již nějakou dobu se snažím sehnat umělé oči pro preparování ryb (pro hobby preparátora), ale stále nemohu najít e-shob, nebo někoho kdo by tyto oči prodal. Proto se na Vás obracím zde s prosbou o radu (link na e-shop) nebo kontakt na někoho, kdo by mohl zaslat požadované oči.
prozatím jde o 2ks sumec (průměr 10 mm), 2ks candát (vel 60 cm), 2ks štika (průměr 25 mm)
Prosím o informace nebo nabídku (možno kontaktovat na jaroslavnerusil@seznam.cz)
Hammer
25.9.2011 | Honcek | Přívlač | 50.394 zobrazení | 11 odpovědí
Ahoj, jaké máte zkušenosti s těmito třpytkami od českého výrobce Hammmer?Hlavně s vel. 2 až 3, barvy,chod atd. díkes
Manuál k echolotu Eagle FishEasy 245 DS
22.9.2011 | Mack | Sumcařina | 21.539 zobrazení | 6 odpovědí
Zdravím, koupil jsem tenhle echolot z druhé ruky, ale bohužel k tomu nebyl žádný návod a nikde ho nemůžu sehnat. Pokud ho někdo vlastníte, budu Vám neskonale vděčen za jeho ofocení. Díky T.
Uchovavanie ulovku a etika
22.9.2011 | LuboO | Vaše názory | 19.371 zobrazení | 8 odpovědí
Zakladam toto forum, aj ked neviem, ci tu uz nieco take je. Stretol som sa s nazorom, resp. s technikou uchovavania stuky pomocou velkej karabiny, ktora sa prepichne rybe cez tlamu a vyviaze sa ako pes na retazi. Slovenska vyhlaska o uchovavani ryb hovori toto:
Vyhlaska 185/2006 Z.z., § 14,
(11) Privlastnené ryby v živom stave sa prechovávajú v dostatočne priestranných sieťkach alebo v iných zariadeniach, ktoré zaručujú ich minimálne poranenie.
Myslite, ze horeuvedeny sposob prechovania ryby je zlucitelny s tymto odstavcom? Ja si myslim, ze nie. A ani z etickeho hladiska. Sposobovat rybe dalsie zranenie, aj ked relativne nakratko, to sa mi nejak prieci mojmu naturelu. Aky mate na to nazor? A ako je to v ceskej legislative?
MLÝNSKÝ RYBNÍK (Olešovice)
22.9.2011 | casper | Domácí revíry | 23.220 zobrazení | 2 odpovědi
Ahoj rybááářííí! Chtěl jsem se zeptat, jestli má někdo z Vás zkušenosti z tohoto revíru. Jedná se o stojatou vodu asi 50 km od Prahy.
Zajímalo by mě, jestli se tam dá dobře zachytat, případně nějaká rada určitě potěší ;)
odkaz zde: http://www.lisno.cz/rybolov.htm
Vyzkoušeli už jste Hubertku?
21.9.2011 | mickman | Domácí revíry | 18.914 zobrazení | 1 odpověď | upravit
Chci se zeptat asi hlavně kolegů z Vysočiny. Máte někdo zkušenosti s tímhle soukromým revírem http://www.rybnikhubertka.cz/…vir-hubertka na havlíčkobrodsku? Podle webu to vypadá dost zajímavě a rád bych znal nějaké názory, abych tam nejel zbytečně.
Povolenky pro ,,nečleny''
20.9.2011 | kamos007 | Domácí revíry | 24.576 zobrazení | 55 odpovědí
Chtěl bych se zeptat kolik by mě stála povolenka MP na revíry 471 089 Ondřejnice 1 A – MO Stará Ves n. O. 1. tůň Stará Ondřejnice – Slepé rameno v k. ú. Ostrava-Proskovice 0,5 ha 2. nádrž Košice (Staříč) Chlebovice 4,0 ha 3. nádrž č. 1 (Koupaliště) Brušperk 4,0 ha 4. nádrž č. 3 (Dolní – „Nudla“) Brušperk 2,0 ha, protože se bude unás sem bude moje oblíbená přehrada bagrovat a kvůli jedné přehradě, která bude za měsíc bez ryb si nebudu kupovat povolenku u naší MO. (Jsem u samostatně hospodařicí MO).
Díval jsem se na tuto stránku: http://www.rybsvaz-ms.cz/cenik.html ale vubec nevím co se týká mne (jsem student do 18 let)
Všem děkuji za vaše rady.
NEZASEKNUTE ZABERY
20.9.2011 | vianocnahus | Přívlač | 33.996 zobrazení | 16 odpovědí
Zdravim, chytavam s kamaratom v noci na plytcinach na dvojdielny vobler Rapala Jointed 9cm.Vediem ho uplne pomaly, pri pomalsom prude az cerim hladinu.V poslednej dobe sa mi /a kamaratovi taktiez/ stava, ze mam celkom slusny zaber, rybu aj vidim zautocit na vobler, ale nesekne sa.Mate s niecim podobnym skusenost, resp. mate nejaky napad preco to je a co s tym?
Jaro nebo podzim???
16.9.2011 | jafo | Kaprařina | 20.607 zobrazení | 9 odpovědí
Jen by mě zajímalo se kterým obdobím máte lepší zkušenost v braní kapra???? Mě osobně připadá lepší podzim.. A co vy???