Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle data založení

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

závody v jihočeském kraji necteno

16.9.2011 | pextr | Domácí revíry | 21.123 zobrazení | 29 odpovědí

nevíte někdo o závodech v jihočeském kraji o jakýchkoliv…?? nemůžu nikde žádné najít vím teď o MO kloužovice, ale ty sou až od 16

Nikon Coolpix L120 necteno

15.9.2011 | Noodling | Ostatní nádobíčko | 73.916 zobrazení | 146 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s tímto fotoaparátem? Jaký máte názor na kvalitu pořízených fotek?

je toto vnadění necteno

14.9.2011 | pextr | Feeder | 42.853 zobrazení | 86 odpovědí

Na jordáně se nesmí krmit, tak jsem dostal nápad… Když vemu hlínu a melasu, smíchám to dohromady, udělám z toho koule a pak to tam naházím tak to snad nebude vnadění ne?? udělá to mrak a ryby tam najedou

Neohebná akce prutu necteno

13.9.2011 | milans13 | Pruty | 21.153 zobrazení | 15 odpovědí

Zdravím všechny a prosím o objasnění výrazu „Neohebná akce prutu“ případně výhody a nevýhody takového prutu,či na co se dá nebo naopak nedá používat.

Sumec na podvodní splávek necteno

12.9.2011 | MB | Sumcařina | 22.542 zobrazení | 6 odpovědí

Dobré odpoledne :-D Chtěl bych se začít věnovat lovu sumců, první výpravu plánuji někdy na přelom září/říjen na Dyji 4A (jsou na tomto revíru vůbec? :-D). Vzhledem k výbavě a informacím bych chtěl zkusit lov s podvodním splávkem a rousnicema. Zajímalo by mě, jaký návazec na rousnice (jen jeden trojhák nebo jeden velký háček?) a jak zacházet s prutem, když mi záběr signalizuje rolnička – mít brzdu povolenou, utaženou nebo něco úplně jiného? :-D Případně, pokud máte nějaké tipy a postřehy pro začátečníka, rád si je poslechnu :-D Moc díky, Martin

začínam kaprařit necteno

12.9.2011 | pextr | chytej.cz | 44.762 zobrazení | 232 odpovědí

chci začít kaprařit, vše mam ale nevím co mam nakoupit za drobnosti háčky apod. jaká velikost, jakou montáž používat, jestli koupit pletenku apodobné drobnosti.. chci koupit zde http://www.rybarske-nej.cz/…ovy-program/?…, protože tam kupuju pruty a navijaky tak aby to vyslo nad 3 litry a dostal sem dárek díky za rady

Rybník Doubka v Ostré.. necteno

7.9.2011 | damoz | Domácí revíry | 34.345 zobrazení | 1 odpověď

Co říkáte na rybník Doubka v Ostré u Lysé nad Labem. Podle mého stojí určitě za návštěvu všech rybářů. :-)

Sportex black stream necteno

7.9.2011 | kingkubik | Dravci | 25.523 zobrazení | 17 odpovědí

chlapi muzete mi neco rici o tomhle prutu?v delce 270 a gramazi 20g ono neco jsem nasel o nem ale moc toho vazne neni:(schanim neco na podzim jakmile to zacne kousat nechci uz chytat na mikromrdky ale chci do vody pustit nejaky vetsi kopytka cca12cm atd atd…muzete mi nejak poradit jestli je vhodny a podobne?zajimaji me osobni zkusenosti hlavne…diky

Vzduchovač necteno

6.9.2011 | sroubecek11 | Ostatní nádobíčko | 19.754 zobrazení | 1 odpověď

Chci se zeptat, zda máte někdo zkušenost s vlastní výrobou vzduchovače… Často převážíme ryby do rybníka a nechce se mi kupovat ,tak bych ho chtěl zkusit vyrobit :)

Pomoc při výběru UL prutu na vláčku necteno

6.9.2011 | Walley | Pruty | 27.937 zobrazení | 52 odpovědí

Ahoj letos jsem si koupil prut na vláčku a chytlo mě to a proto si chci pořídit i měkčí prut do oka mi padly Pezon a Michel Redoutable Bass 1,80 nebo 2,10 2–7g a Shimano Catana CX 2,10 nebo 2,40 ul 1–11g.Dík

Těrlická přehrada - aktuálně !!!!! necteno

5.9.2011 | HarryMurago | Domácí revíry | 57.205 zobrazení | 72 odpovědí

Jak vám to jde na této vodě, co aktuálního se vám povedlo , postřehy a nebo podněty co a jak dále, nějaké fotky a další info od vody ........

Jak vychováváte své děti? necteno

4.9.2011 | kety.vydra | Vaše názory | 22.745 zobrazení | 34 odpovědí

Já už nad tím přemýšlím hodně dlouho,ale jak tak sleduju vývoj rybařiny,nedá mi to,nezeptat se těch,co už mají děti,jak je vedou k rybařině a co by si přáli,aby z jejich ratolestí „vyrostlo“? Myslím,že se to dělí na klasické tři skupiny-první jsou (podle mě) „extrémisti“-ti budou svým,dětem „tlačit“ do hlavy,že vzít si rybu je něco nemyslitelného a že jediná správná věc je,že ryba patří do vody a že ryba je kámoš a né žrádlo.Otázka je,proč takoví lidé chodí k vodě a ještě mě odsuzují za to,že si vezmu rybu domů.Druhá skupina je,taková ta klasika-chodí k vodě,protože je to baví,mají rádi svůj klid a třeba i přírodu,a když chytnou rybu co má míru,tak si ji vezmou (protože rádi jedí ryby apd.).A třetí skupinou jsou ti,co děcka učí kdejakou prasárnu a „vtloukají“ jim do hlavy,že ryba patří na talíř,protože je to maso jako každé jiné,a když se to nedá jíst (protože to má moc kostí),tak to hodíme kočkám,slepicím,pra­satům,na kompost atp…K čemu směřujete ratolesti VY? Dcerku se snažím (zatím…-má 2 roky) vést k tomu,že rybička je zdravá.Co bude pak,ukáže čas…

Kdo s čím začínal necteno

2.9.2011 | zalesak05 | Pruty | 26.945 zobrazení | 45 odpovědí

V jedné diskuzi jsem četl že by bylo dobré založit fórum kdo s čím začínal. Jelikož jsem žádné takové fórum nenašel ,tak ho zakládám.

Aktivita ryb... necteno

1.9.2011 | podes | Tipy & triky | 43.571 zobrazení | 19 odpovědí | upravit

Zdravim, zaujimalo by ma aky mate nazor na ryb. kalendare, kde popisuju aktivitu ryb /velmi dobra akt., priemerna akt. atd…/, riadite sa nimi? verite im? /ak ano na kolko percent?/. Viete niekto podla coho ich urcuju /asi podla faz mesiaca/. Myslim ze je to zaujimava tema lebo rybari su schopny hocicoho aby boli najuspesnejsi..... Ako urcujete aktivitu vy /nijak, fazy mesiaca, pocasie…/?

jak na parmu necteno

1.9.2011 | vovo | Tipy & triky | 29.950 zobrazení | 21 odpovědí

chtěl bych se zeptat jak na parmu nikdy sem ji ještě nechytil ale slyšel jsem že je to velká bojovnice tak to chci skusit mám vitipované místo na řece kde jsou někdy i vydět tak žádám o jakékoli rady od nástrahy po vlasec

United Kingdom Style necteno

1.9.2011 | kubiczez | Kaprařina | 28.918 zobrazení | 11 odpovědí

Najde se tu někdo, kdo je vyznavačem UK stylu kapraření?Jaká jsou jeho pravidla?Musí být všechno vybavení z UK?

Chovat ryby v akvárku? necteno

1.9.2011 | zalesak05 | Ostatní ryby | 21.352 zobrazení | 14 odpovědí

Podle mne by si rybáři mohli chovat rybky (např. malé pstruhy či sumce apod.) doma v akvárku a až povyrostou je pustit do řeky, potoka či rybníka. Zvedl by se tím počet ryb v našich vodách. Co vy na to?

Zdražení povolenek necteno

31.8.2011 | kubiczez | Legislativa | 51.091 zobrazení | 252 odpovědí

Zdravím, kdo by byl pro, aby se zdražili povolenky o 2000Kč(nejméně) a snížil počet ponechaných ušlechtilých ryb na 20Ks/rok bez možnosti zakoupení nové povolenky.Naopak pro příznivce chyť a pusť rybaření bych ceny povolenek zanechal takové jaké jsou nyní.Proč by měli všichni platit za povolenky stejně, když jsou rybáři co ryby pouštějí a rybáři co vezmou každou šupinu.

Váš nejcennější kapr necteno

31.8.2011 | thundarr | Kaprařina | 28.003 zobrazení | 57 odpovědí

Jakého kapra si nejvíce ceníte mate fotku ? Největší, nejtěžší, nejdelší, nejbojovnější. Podělíte se ?

Jerkovací kombo necteno

30.8.2011 | Bulb | Přívlač | 24.144 zobrazení | 37 odpovědí

Dobrý den

Chtěl bych se zeptat co říkáte na toto kombo. Prut: Savage Gear Big Lure & Jerk 210 cm – na 80 g Naviják:Abu Garcia Blue-Max L (levá ruka) S jerkováním bych začínal. Děkuji