Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
úhoř a sýr
12.2.2005 | Robur | Ryby | 8.773 zobrazení | 45 odpovědí
Ve 100+1se píše, něco ve stylu, jak je to neotřelá a dobré chytat úhoře na sýr, ale neppoznal jsem nikoho, kdo měl úspěch. Jaká je Vaše zkušenost? Mylím na úhoře.
4 sladkovodní druhy ryb nad 100kg v jednom jezeře
9.2.2005 | z | Ryby | 4.203 zobrazení | 25 odpovědí
V časopise Slovenský rybár 2/05 jsem se dočetl, že Jakub Vágner zná jezero, kde se vyskytují 4 druhy ryb přesahující hmotnost 100kg. Marně jsme si s kolegou lámali hlavu, o jaké druhy se jedná a v jakém jezeře by se to měly vyskytovat. Neví to náhodou někdo z vás?
Slovensko a Váh
9.2.2005 | zedus | Rybaření v zahraničí | 6.162 zobrazení | 17 odpovědí
Zjistil jsem, že mám kousek k Váhu a chtěl bych se zeptat, kolik stojí povolenka pro cizince? (to bych asi zjistil z netu, ale sem zhniloň). Hlavně mi jde o to, co se dá na Váhu chytit. Moje hlavní rybářská technika je přívlač, takže se ptám slovenských kolegů, ale ne jen jich. Jak to vypadá na Váhu, stojí to za to, zajet tam? Jsou tam dravé ryby? (štika, candát, okoun atd… ?)
Revír Vltava 7
8.2.2005 | brucoun | Domácí revíry | 3.821 zobrazení | 4 odpovědi
Jaké jsou Vaše zkušenosti s tímto revírem?Jaký je Váš názor na možnost celoročního lovu dravců na tomto revíru?
Hněvkovice
7.2.2005 | BigMike | Domácí revíry | 7.124 zobrazení | 16 odpovědí
Máte někdo nějaké zkušenosti z přehrady Hněvkovice? Především okouni, candáti a jiní dravečci? Jak to vypadá se sumcema? Kde jaká hloubka a pod?
Upravili byste míry některých ryb??
6.2.2005 | DEATH | Legislativa | 3.211 zobrazení | 20 odpovědí
Chci zde probudit debatu o tom,jestli byste upravili některé míry ryb,nebo jestli jste spokojení.............. Budu rád za každý příspěvek.
Vláčení v okr. Kladno
6.2.2005 | Carlos | Domácí revíry | 3.010 zobrazení | 6 odpovědí
Letos zacinam s vlacenim,tak by me zajimalo,jestli mate nekdo zkusenosti s vlacenim na okr. Kladno(Zaplavy,Kacak,Hřebeč atd.)
Jediny „lepsi“ revir me napada az Berounka. Ale co neco bliz?
Hmyzáci (i ostatní), prosím poraďte!
5.2.2005 | Tomash | Ryby | 2.513 zobrazení | 5 odpovědí
4all : Tuto sezónu si chci pořídit vláčecí pomůcky sbirulino&rugby a chtěl bych s nimi vodit jen streamery na stojáku i na řekách. Můžete mi dát nějakou radu, nebo cenný tip, jakou barvu streamera zvolit na okiše, štiku, bolena, tlouště. atd. A hlavně, jak je mám se sbirem vodit? Předem díky za rady. Tom*
Myslíte si, že je rybařina sport?
4.2.2005 | z | Ryby | 32.343 zobrazení | 137 odpovědí
Pustil jsem se do diskuse na téma „Koukáte na pořad Jak na to?“ a oponoval jsem jednomu přispěvovateli mimo jiné v tom, že si nemyslím, že je rybařina sport a rybář sportovec. Zajímalo by ně, co si o tom myslíte VY.
Názor na články o muškaření a vázání v časopisech???
4.2.2005 | Tomucha | Muškaření | 2.436 zobrazení | 9 odpovědí
Zajímal by mě Váš názor na články o muškaření a vázání v českých rybářských časopisech, co Vám připadá zajímavé, čeho je tam moc nebo málo a co by jste chtěli vidět. dále taková menší anketa jako, který z nich čtete nejraději a proč???
Koukáte na ČT1 NA POŘAD JAK NA RYBY
1.2.2005 | Padis | Ryby | 7.982 zobrazení | 41 odpovědí
SLEDUJETE JAK SE VÁM LÍBÍ.
Úlovky kaprů ze samovýtěru?
1.2.2005 | mirmen | Kaprařina | 7.682 zobrazení | 34 odpovědí
Zajímalo by mne, zda chytáte kapříky ve velikostech 5–25 cm. Na některé techniky (plavaná, feeder) a nástrahy (těsta, pečivo, kroupa, červ, žížalka …) to přece nemůže být problém !!! Už několik let jsem kapříka v uvedené velikosti nechytil ( chytám na pomalých, nížinných řekách, na ramenech a čas od času i na písnících). Proto mi připadá, že k samovýtěru dochází jen sporadicky.
Anketa : NEJ_oblibenější lovená ryba ?
1.2.2005 | CeP | Ryby | 2.765 zobrazení | 9 odpovědí
Tema probirane v „K70+“ ve mne vzbudilo nutkavy pocit ze bychom si meli ujasnit jaka je vlastne nejoblibenejsi lovena ryba.
Anketa od BlueBoard. cz
Anketa od BlueBoard. cz
Anketa od BlueBoard. cz
MÍRY RYB !??
31.1.2005 | DEATH | Muškaření | 5.264 zobrazení | 12 odpovědí
Mám dotaz na pár mír ryb ,mám na mysli amura,sumce a kapra...... Jaké mají u vás míry?My Jihočeši máme skvělí dodatek,že amur má 50cm,sumec 90cm a kapr 40cm..(konečně něco chytrého) A jak to máte vy ostatní?
Co vy na K70+?
31.1.2005 | dudu | Legislativa | 22.163 zobrazení | 255 odpovědí
Tak se všude začínají objevovat petice za uzákonění max. míry kapra. Jak to vidí Chytejáci ?
- ano jsem pro, kapr si to zaslouží
- ne je to zbytečný u všech ryb
- ano, ale ať mají všechny ryby horní míru
- začnem kaprem a potom budou mít horní míru i ostatní ryby
Já dávám 3, buď vše,nebo nic.
Jake je u vas prave ted pocasi?
29.1.2005 | CeP | Ryby | 6.114 zobrazení | 35 odpovědí
Strakonice : zatazeno-8°Csnezi
Twistery Orka
29.1.2005 | Tomash | Ostatní nádobíčko | 3.412 zobrazení | 6 odpovědí
Máte někdo nějaké zkušenosti s lovem na tyto gumy? Jak se vodí, napichují, jaké barvy… atd. Předem děkuji. Tomash*
Rozdíl mezi Lovem na umělou mušku a Muškařením
28.1.2005 | Klon | Muškaření | 9.761 zobrazení | 21 odpovědí
Petrův zdar všem nadšeným rybářům na Chytej. cz. Myslým že úvod je jasný takže jaký je rozdíl mezi těmito způsoby lovu a všeho co se jich týče – náčiní apod. Dííííííííík všem zůčastněným.
Multiplikátory
27.1.2005 | Tloust | Navijáky | 3.513 zobrazení | 9 odpovědí
Rád bych znal vaše poznatky a zkušenosti týkající se těchto navijáků. Zejména:za kolik, na co je to dobré atd
Rybárské bivaky
27.1.2005 | | Ostatní nádobíčko | 4.501 zobrazení | 16 odpovědí
Doteraz som na rybách používal dáždnik s prehodzovou plachtou. Chcem vyskúšať nejaký bivak,ktorý sa ľahko a rýchlo skladá,má odopínaciu podlážku,je pre dve osoby a nezaberie veľa miesta v aute. Napíšte mi typ,výhody a nedostatky u konkrétneho typu.Ďakujem.