Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
Jaké máte jiné zájmy kromě rybaření???
24.12.2004 | Zlinsky_lovec | Ryby | 14.723 zobrazení | 140 odpovědí
Zdar,zajímalo by mě,jaký máte koníčky kromě rybaření!?Já osobně aktivně hraji floorball,rekreačně jezdím sjezdy lesem na kole nebo jezdím na snowboardu,i když to rybaření převládá. Tak napište,co kromě rybaření „provádíte“!
Rapala Sliver
24.12.2004 | BigMike | Přívlač | 3.425 zobrazení | 7 odpovědí
Máte někdo Slivera? A jaké s ním máte zkušenosti? Kdysi to prý byla 1 na štiky a nyní?
Lov sumcu na řece Dyji
24.12.2004 | Radim | Sumcařina | 14.216 zobrazení | 32 odpovědí
Vaše zkušenosti s lovem sumcu na řece Dyji
Tak co?Splnil Štědrý den vaše očekávání a přání??
23.12.2004 | DEATH | Vánoce | 6.937 zobrazení | 38 odpovědí
Jaká byla nadílka???Pochlubte se,přehánějte.....
Rybářský lístek
23.12.2004 | Bažus | Legislativa | 7.867 zobrazení | 36 odpovědí
Víte o tom,že MÚ vyměňují staré rybářské lístky za nové s platností na deset let?To asi víte,ale do konce roku je mění zadarmo. Nevěřil jsem tomu,ale už ho mám. Vznikla prý legislativní dira,nebyl stanoven poplatek pro rok 2004 za tento typ ryb. lístku. Krásné vánoce Vám všem.
Lov sumcu na podvodni splavek
23.12.2004 | Radim | Sumcařina | 3.354 zobrazení | 1 odpověď
Vase zkusenosti s lovem sumcu na podvodni splavek
Vánoce jsou tady a proto.....
22.12.2004 | Padis | Vánoce | 3.517 zobrazení | 4 odpovědi
Přeji všem chytákům pěkné vánoce a bohatého jéžiška.
Co pořát Zedusovi?!
21.12.2004 | DEATH | Ryby | 2.357 zobrazení | 11 odpovědí
Blíží se štědrý den,ale i den Zedusových 27. narozenin
(23. prosince),a tak ti přeji všechno nejlepší,hodně
štěstí,zdraví,tučné konto a spousty rybářských úspěchů,co jsem ti
nepopřál si koupíš z toho tučného konta!!!
A co vy ostatní?
Přání...
21.12.2004 | playboy007 | Vánoce | 3.721 zobrazení | 24 odpovědí
V mé malé mailové schránce, našel jsem psaní. Bylo to přání.
Potěšilo mě!
A proto Ti, milý HaDe, jakož i celému CHYTEJ. CZ a všem ostatním
chytejákům, přeju ze srdce to samé: totiž Krásné Vánoce a Šťastný
Nový rok!
Váš playboy007.
Jednoháčky místo trojháčků
21.12.2004 | Koudy | Přívlač | 2.336 zobrazení | 5 odpovědí
Měníte někdo u pstruhových nástrah trojháčky za jednoháčky?jestli jo tak prosím napište jaký typ jednoháčků a od jaké firmy používáte?Předem dík za odpovědi!
Vánoční soutěž od jirise
21.12.2004 | jiris | Vánoce | 6.578 zobrazení | 31 odpovědí
Kdo první pozná co je na fotografii (nebo spíše co to bylo), tak ode mne obdrží na srazu hodnotnou cenu deseti mušek dle vlastního výběru. Pravidla soutěže:Každý má pouze jeden hlas. Výsledky zveřejním dle mého uvážení po dostatečném množství odpovědí. jiris
foto:
Recepty
21.12.2004 | HaD | Recepty | 10.469 zobrazení | 37 odpovědí
Do této rubriky prosím pište pouze recepty. Cokoliv jiného bude nekompromisně smazáno. Případné diskuse o receptu, dotazy atd. řešte v Chatu, případně si na to založte ve fóru téma. Odkaz na tuto rubriku naleznete i v hlavní nabídce nahoře.
Máte na štedrý den k večeři rybu? A na jaký způsob?
20.12.2004 | Padis | Vánoce | 3.396 zobrazení | 22 odpovědí
Není toto téma moc troufalé.
Neskutečné ryby! Aneb jsme skuteční RYBÁŘI...
20.12.2004 | Tomash | Ryby | 3.903 zobrazení | 30 odpovědí
Zajímalo by mě, jak často slýcháte od ostatních rybářů o obrovských rybách, jejichž velikost je opravdu neskutečná… Já jsem se například od jednoho rybáře dozvěděl, že na jednom rybníce ulovil jeden den cejna velkého o délce 85 cm a váze 8,5 kg a druhý den tam jeho známý ulovil také cejna, ale o délce 110 cm a váze 12 kg!!! Tento rybář nebyl pod vlivem omomných látek a ani to nebyl žádný začátečník. Prostě si to na mě vymyslel. Jiný rybář mi zase na Labi přísahal, že před dvěma dny ulovil karasa obecného o délce 65 cm!!! Opět to byl rybář, který rozezná kapra od karase. Dlší rybář se dušoval, že ulovil úhoře na jednom malém rybníčku o délce 220 cm, který byl tlustý jako roura od kamen! … Nebyl to žádný začátečník… Je to prostě rybářská latina jako řemen!!! Zajímají mě vaše zážitky s podobnou rybářskou latinou. nebo jsou takové úlovký možné??? To snad raději ani né…
Anketa o přívlači
20.12.2004 | Zlinsky_lovec | Přívlač | 34.836 zobrazení | 287 odpovědí
Nebojte,žádná extra anketa to není,jen by mě zajímalo,v jaké značky
máte důvěru a se kterými jste spokojeni. Já bych to chtěl pak nějak
zpracovat a poslat HaDovi,jestli by to nějak nezveřejnil. Pište to tak,že
udáte:1. prut
2. naviják
3. nástrahy
Pište vždy jenom značku,ne druh(příklad:ne Rapala Countdown,ale jenom Rapala,ne Mepps Aglia,ale jenom Mepps). Dále taky prosím nepište nějaké věci netýkající se této ankety. Když to budete psat ne pod sebe,ale třeba vedle sebe(ale vždy ve správném,výše uvedeném pořadí)tak si to nějak přeberu. A poslední věc. Pište co nejvíc,ať víme,jak jsou na tom značky celého světa. Těším se na vaše příspěvky a zatím díky,denyg
Nezamrzlá očka
20.12.2004 | Prizrak | Přívlač | 3.464 zobrazení | 20 odpovědí
Jistě se vám stává, že když chytáte v tomto chladným počasí, že vám zamrzají očka na udici. Tedy pokud nemáte nějakej trik…
ako na nu
19.12.2004 | ywan | Přívlač | 2.229 zobrazení | 10 odpovědí
Ako chytím šťuku v plytkej vode, je tam malo priestoru, vela žradla – okouni, jalce, beličky, pstruhy. proste staci nech otvori hubu a ma ju plnu
Značky prutů,navijáků
19.12.2004 | Klon | Přívlač | 3.293 zobrazení | 10 odpovědí
Chci se zeptat jaká je podle Vás nejlepší značka prutů nebo navijáků atd. dík.
Woblery Strike Pro
19.12.2004 | DEATH | Přívlač | 7.415 zobrazení | 20 odpovědí
Tak jsem s hrůzou zjistil,že nejsou tyto woblery skoro známé,nebo k dostání....... Rád bych zde o nich rozpoutal debatu… Pro ty kdo neví o čem je řeč- www. strikepro. com
Bojová brzda
19.12.2004 | Milky | Navijáky | 7.213 zobrazení | 35 odpovědí
Mám dotaz na ty, kteří MAJÍ zkušenosti s bojovou brzdou, aby napsali, proč je lepší nebo naopak, proč jí nepoužívají. Osobně mi to připadá, jako krajně pěkná zaáložitost, ale někteří se již v jiných fórech vyňařili, že jí maj, ale nepoužívaj.