Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
Candát, po slovensky Zubáč
9.12.2004 | ywan | Dravci | 3.601 zobrazení | 2 odpovědi
Ako naňho v lete, jeseni a zime ?Budem vďačný za každý príspevok
Koblov
9.12.2004 | rybar11 | Ryby | 3.187 zobrazení | žádná odpověď
Chci jet příští rok v srpnu na Koblov. www. rybolovkoblov. cz Nebyl tam z Vás někdo. Na co a kde jste chytali? Je to opravdu tak super chytačka?
Kouzlo plavané
9.12.2004 | Tloust | Plavaná | 14.525 zobrazení | 85 odpovědí
Propadl kouzlu plavané, líbí se mi že když nahodíte hnojku nebo kostního červa můžete chytit prakticky cokoli: kapra,pstruha,okouna, parmu… Co váš postoj k této disciplíně?
Životní ryba
9.12.2004 | Tloust | Ryby | 6.951 zobrazení | 53 odpovědí
Už jste chytli svoji životní rybu. Jaká je zatím vaše největší. Já coby začátečník parma 48 co vy? ? ?
C & R neboli Chyt a pust.
8.12.2004 | esox | Ryby | 2.461 zobrazení | 14 odpovědí
Co si myslite o tomhle zpusobu rybariny a o ortodoxnim a neortodoxnim uplatnovani tyhle mozna mnohdy „pozy“? Co je podle vas to spravne a lepsi? diky
Berete si ryby na jídlo?
8.12.2004 | HaD | Ryby | 12.602 zobrazení | 107 odpovědí
Berete si ryby na jídlo? Pokud ano, tak jaké? Já osobně si pochutnám na candátovi, okounovi, pstruhovi či sumcovi. Moc jich sice za rok není, ale sem tam něco zbaštím. Co vy?
Foťák
6.12.2004 | Chose | Ostatní nádobíčko | 55.003 zobrazení | 105 odpovědí
Chci si koupit digi foťák k focení úlovků atp. jakou značku a typ používáte Vy? který se vám osvědčil?
Prut na položenou
6.12.2004 | Ciffik | Pruty | 2.687 zobrazení | 6 odpovědí
potreboval bych prut na tezko. pro daleké hody. mam na mysli neco tak 3.60 m dlouheho a odhazovka tak 80–120. za dobrou cenu. co vazne vydrzi a je to slusnej prut jestli delicku nebo teleskop to je mi jedno tak do 1000kc. nevite onecem…? jednou jsem vydel v obchode prut ktery by mi i byl. padll do ruky a libyl se mi zn. Gull…_neznam . jsou to sunky nebo to jde…?
Severní Čechy
6.12.2004 | Klon | Ryby | 3.724 zobrazení | 18 odpovědí
Vím že Vás to asi zajímat nebude ale chtěl jsem se touto cestou zeptat jestli někdo z Vás je ze severních čech,všichni mi připadáte od někad z jihu nebo až z moravy,a znáte vůbec vody na severu?,ryb je tady taky spoustu.
Myslíte si,že se ten letošní bordel v zákonech spraví příštím rokem?
5.12.2004 | DEATH | Legislativa | 2.083 zobrazení | 10 odpovědí
Název mluví za své!!!
Co všechno se dá ve vodě chytit ???
5.12.2004 | DEATH | Ryby | 5.613 zobrazení | 54 odpovědí
Chtěl bych otevřít zábavnou diskuzi o tom,co se dá z vody vytáhnout.............. Z mých velkých úlovků je to Vatovej kabát(myslel jsem si,že táhnu nějakýho mrtvího. FŮJ!!)
Taky si občas plavete pro návnadu??
5.12.2004 | DEATH | Přívlač | 3.461 zobrazení | 19 odpovědí
Chtěl bych zjistit touto anketou,jestli taky občas plavete do vody pro cennější nástrahu,která vám ve vodě uvízla… Já osboně letos plaval 12×..... Jednou v 18 stupních(to mě málem zabilo. to je na mě málo!) Tak jak???Povídejte,nestyď te se!!
Kam mizejí velcí okouni??!
5.12.2004 | DEATH | Dravci | 7.303 zobrazení | 48 odpovědí
Tak nevím,jestli si toho všiml i někdo jiný,ale vypadá to,že na řekách mizí velcí okouni,ale za to je 4× více těch malých co žijí v hejnech. Nevíte někdo,co s nima může být??
Štika
4.12.2004 | jiris | Dravci | 6.379 zobrazení | 59 odpovědí
Zajímalo by mě, jestli někdo z vás chytejáků ví o chycené štice nad metr, kterou dotyční pustil zpět???
pronájem rybníku ???????
4.12.2004 | Klon | Ryby | 5.425 zobrazení | 3 odpovědi
Ahoj chlapi chtěl jsem se zeptat jestli nemáte někdo tušení kolik stojí pronájem rybníku. Ten rybník patří státu a bývalý majitel my nechce říct nic a já o tom nemám ani páru,boužel nevím ani jak to je veliký ale je to taková ta klasika. pokud možno co proto mám udělat a kam se obrátit,dík
Pruty z Polska?
3.12.2004 | dudu | Pruty | 4.604 zobrazení | 18 odpovědí
Viděl jste někdo, nebo si ošahal to co se vozí z Polska z tržnic za pruty? Je mi jasný, i když sem to neviděl, že to je bída, ale za ty prachy-no nekupte to. Přemýšlím o lehkým malým vláčáku pro syna. Předpokládám že ho asi tak za měsíc zlomí, tak poraďte.
Nástrahy na sumce
2.12.2004 | Zlinsky_lovec | Ostatní nádobíčko | 3.204 zobrazení | 13 odpovědí
Zdar lidi,už jsem psal,že chci začít vláčet sumce. Zajímalo by mě,jaké na sumce používáte nástrahy. Už jsem taky psal,že už jsem četl HaDovi články. On tam uvádí woblery(od rapaly Risto rap,sliver,shad rap…),se kterými má určitě ůspěchy. Já si začínám dělat výbavu nástrah na sumce a tak mě zajímá,na co vy vláčíte vodní medvědy,abych při nakupování nástrah neudělal blbost. Jestli můžete,přidejte prosím i fotku. díky,denyg
Prut na sumce
2.12.2004 | Zlinsky_lovec | Pruty | 3.555 zobrazení | 10 odpovědí
Jsem pevně rozhodnut,že si pořídím vláčák na sumce,ale nevím,který.Četl jsem články od HaDa,který tam píše o Balzer Magna. Po tomto prutu jsem se pídil,až jsem objevil pouze Balzer Magna Matrix a domnívám se,že to zrovna on není. Jestli víte o nějakém odkazu na tento prut,tak napište. Ale pište všichni,kteří by mi mohli doporučit kvalitní,uhlíkový s kevlarovou „punčoškou“,se kterým jste spokojeni a který vás nikdy nezklamal a napište i odkaz na něj!Zatím díky,denyg
Naviják na sumce
2.12.2004 | Zlinsky_lovec | Navijáky | 4.962 zobrazení | 4 odpovědi
Rozhodl jsem se,že začnu lovit přívlačí i sumce. Na to je ovšem potřeba i nějaký spolehlivý naviják a tak se vás sumcařů-vláčkařů ptám,jaký byste mi doporučili?Četl jsem HaDovi články o lovu sumce na přívlač a on se tam zmiňuje o navijáku ABU CD 4. Po tomto navijáku už delší čas pátrám na netu a pořád nic. Takže pokud někdo ví,kde sehnat podrobnosti o tomto navijáku,ať napíše. A ať píší taky ti,co používají jiné navijáky na sumce a jsou s nimi taky spokojeni a taky jaké by mi jako začátečníkovi doporučili. zatím dík,denyg
Doba lovu - omezení?
2.12.2004 | HaD | Ryby | 2.364 zobrazení | 6 odpovědí
Z jakých důvodů je podle vás zavedeno omezení lovu? Má podle vás své opodstatnění?