Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle data založení
Revír na dobrou vláčku
30.11.2004 | Zlinsky_lovec | Přívlač | 16.288 zobrazení | 84 odpovědí
Čau lidi,nevíte někdo,kde je na jižní moravě nějakej revír(klidně i soukromý),kde je docela dost štik nebo candátů?Bydlím totiž kousek od říčky Dřevnice,kde ulovit štiku je téměř nemožné(a už vůbec ne mírovou) a chytit mírového candáta je ještě nemožnější. Věděl jsem o jednom takovém revíru,kde se štiky chytali na počkání. Každý pátý hod a byla tam štika okolo 60cm. Ovšem cikáni a pytláci(proti cikánům nic nemám,jsou to taky lidi,ale to co s tou řekou udělali bylo nelidské)udělali s tímto revírem je téměř nemožné!10 pytláků nebo cikánů se domluvilo,začali lovit a během hodiny měli asi 15štik a takové nájezdy se tam konali běžně,takže teď je to tam se štikama jako po bitvě. Chtěl bych si totiž pořádně zachytat dravce,ale nevím kde. Tak vám předem děkuji za vaše odpovědi a zatím,denyg :
Co si dáte k Vánocům pod stromeček???
29.11.2004 | Tomash | Ryby | 6.142 zobrazení | 39 odpovědí
No jo. Už se nám to zase blíží, jak říká vždycky moje babička před Vánocema. Zajímá mě, co si kdo dáte k Vánocům „pod stromeček“. Já si zatím pořídil plavačkový podběrák. Délka rukojeti 3,25 m. Už se móóóc těším, až s ním budu podebírat na jaře jelčáky… Ještě si určitě rozšířím zásoby woblerů, když tak vidím ty Kácely… A co vy???
Poslední hod -bohužel je to už zítra!!
29.11.2004 | rarach | Muškaření | 2.401 zobrazení | 6 odpovědí
Zajímá mne, jestli dodržujete tradici posledního hodu na pstruhovce – muškaři. Pokud ano, tak kam jdete a jak se loučíte! Já zásadně neberu rybu a víceméně víc sedím a kouřím, bilancuju + už na ně zbrojím (jak na ně půjdu na zahájení), než chytám. Jo a bublina mne nezajímá!!
Chytání na Baťově kanále
28.11.2004 | jake | Domácí revíry | 3.964 zobrazení | 6 odpovědí
Zajímalo by mně, zda má někdo zkušenosti s chytáním na Baťově kanále v revíru MORAVA 10?
Pop a zima
27.11.2004 | sethy | Přívlač | 2.563 zobrazení | 13 odpovědí
Má někdo zkusenosti s popem v zime. Myslim ted – listopad a prosinec
Odkazy na revíry, firmy...
24.11.2004 | HaD | chytej.cz | 2.849 zobrazení | 19 odpovědí
Rubrika „Odkazy“ dnes již čítá přes 260 ručně zatříděných záznamů a je tak asi největší (z mě známých) databází rybářských linků na netu. Přesto stojí za to, ji dále rozšiřovat, aby byla ještě obsáhlejší. Sám ji poměrně často využívám a čiňte tak i vy! Chtěl bych vás poprosit o další odkazy na firemní stránky, soukromé revíry, zahraniční odkazy, cestovky atd. Prostě o všechny chybějící odkazy související s naším koníčkem. Díky za pomoc.
Pouštět Candáty nebo né??????
24.11.2004 | Klon | Dravci | 6.885 zobrazení | 51 odpovědí
Ahoj Chlapi zajímalo by mě jestli se má nebo nemá pouštět Candát,ptám se proto protože jsem už několikrát slyšel od různých zdrojů,že když vytahnete Candáta z vody a pak ho pustíte že stejnak uhyne,prý to nezvládne s kyslíkem nebo něco takovýho co se týče dýchání. Je to vůbec pravda?????
_________________ KLON
[ Upraveno Klon dne 2004–11–25 v 13:11 ][ Upraveno Klon dne 2004–11–25 v 13:12 ]
Placené revíry na Jižní moravě
23.11.2004 | Pavel-Brno | Domácí revíry | 11.028 zobrazení | 7 odpovědí
Poradí někdo nějakej fakt dobrej (placenej) revír,kde se dá za slušný peníze dobře zachytat? ( do 80km od Brna) Díky a ať Vám berou víc než mně!
Rozšíření diskuse.
22.11.2004 | HaD | chytej.cz | 4.912 zobrazení | 43 odpovědí
Na toto téma jsem přemýšlel již delší dobu a impuls mi včera dodal jeden z pravidelných návštěvníků. Diskuse nám stále roste a není výjimka i několik stovek příspěvků za den. Byli by jste pro vytvoření více diskusí podle tématu? Např.: by mohla být diskuse časem dělena na tyto:
Pokec (Kecárna, Jirisovna apod.) Přívlač Muška Plavaná Feeder Marmyška Dravci Kapr Sumec Jak brali Cajk
Je to jen návrh, ani netvrdím, že bych to takhle chtěl udělat, ale alespoň budete mít nad čím přemýšlet, pokud někdo přijde s lepším členěním, nebo počet návrhem jak to zredukovat, klidně to tak udělám. Je to web pro Vás, tak si říkejte, jak by se vám to líbilo. A nestyďte se, šup sem s názory! Odkaz by mohl být jeden centrální s tím, že by se skočilo na rozcestník, nebo by mohla např. přibýt navigační tabulka hned nad fórem. Ještě jsem o tom moc nepřemýšlel, ale nějaký dobrý řešení by se našlo…
Jsou Lepší svíticí twistry než normální?
22.11.2004 | Klon | Přívlač | 2.235 zobrazení | 4 odpovědi
Jsou lepší twistry svíticí než normální na přívlač jak ve dne nebo večer,a jak na řece nebo rybníku,jezeře či přehradě? [addsig]
Feeder. Čo a koľko.
21.11.2004 | joysi | Feeder | 7.297 zobrazení | 52 odpovědí
Ahoj, s feedrem a celkovo s rybarynou som zacal len tohoto roku. V lete
to na feeder celkom slo. Ale prisla zima a rybickam uz moje jahodove krmivo
nejak nechuti …
Zakrmujete, alebo pouzivate len feedrovy kosik? Co davate v tejto chladnej vode
do kosika a na hacik Vy? [ Upraveno joysi dne 2004–11–21 v 22:22 ]
Štěstí přeje připraveným - nebo je to fšechno naopak???
19.11.2004 | Tomash | Domácí revíry | 2.345 zobrazení | 5 odpovědí
Zajímají mě vaše zkušenosti a příběhy od vody, kdy jste ulovili rybu, kterou jste vůbec neměli v úmyslu lovit. tak já mám své nej ryby ulovené docela dost náhodně. Amura 82cm při lovu na candoše – ve tmě a na rybičku – férově za tlamu. A tu štiku jsem vytáhl při lovu okounů na woblera bez lanka. Dále ty známé příběhy. Pojď berou já ti to předvedu a pak táhá ryby jen pozvaný host-vetřelec. U lovu štik to platí na milion procent…
Závody v přívlači
19.11.2004 | Zlinsky_lovec | Přívlač | 3.036 zobrazení | 11 odpovědí
Zajímalo by mě,jak je to se závodama v přívlači. Zajímalo by mě,jak se registrovat,abych mohl závodně chytat,jestli je potřeba sponzor,jestli jsou ligové závody nebo na který chci,na ten sepřihlásím a zněj si odnesu body,atd. prostě mi prosim napište vše,co bych mel a potreboval vedet,kdybych chtel začít závodně chytat,zatím díky,denyg
Lov sumce přívlačí
19.11.2004 | Zlinsky_lovec | Přívlač | 4.180 zobrazení | 10 odpovědí
Ve vláčce nejsem žádný profík,ale ani začátečník a nějaké ty ryby už mám taky chycené. Mám ale jeden problém:nemůžu uvláčet sumce a jsem z toho docela zoufalý. Mohli byste mi pro poradit,kdy ,jak,na co atd. na sumce na řece Moravě poblíž města Zlína?Za každou radu mockrát děkuji,protoe jsem z toho úplně zdrceny!Zatím díky,denyg
Rybářské úspěchy začátečníků
19.11.2004 | jake | Domácí revíry | 3.775 zobrazení | 24 odpovědí
Zajímalo by mne, coby asi jediného čistokrevného rybářského eléva na tomto serveru, jakých kdo dosáhl největších rybářských úspěchů v té své úplně první sezóně – třeba mi stoupne sebevědomí (nebo taky klesne) Ta moje pomalu končí a já tak nějak začínám bilancovat. I když – možná ještě není všem dnům konec Mám-li začít u sebe – první moje vycházka k vodě byla letos na velikonoční pondělí za doprovodu mého kamaráda, ktreý mne do rybařiny uvrtal (budiž pochválen) Neuměl jsem vůbec, ale opravdu vůbec nic – učil mně vázat háčky, sestavit prut, nahazovat apod. Po cca dvaceti minutách první záběr a já po odborným vedením mého „instruktora“ táhnu z vody mírového kapra . To byl možná ten klíčový okamžik, proč jsem u rybařiny zůstal a nesekl s ní po měsíci prázdného mlácení prutem u vody. Postupně se ze mne stává rybářský „závislák“. Nutno přiznat, že dalšího mírového kapra jsem chytil už jen jednoho , ale nejsem vyložený „bobkař“ a většinu času jsem věnoval přívlači – v té si zatím nejvíc cením okouna 32. Mou jedinou „větší“ (myslím tím přes půl metru) rybou byl sumec 60 chycený na kamarádův feedr, který jsem mu hlídal, když šel „položit kabel“ Jediného mírového dravce (když pominu ty desítky okounů do 25 čísel) mám candáta 46 na těžko na rybku. Ze zhruba 30 amurů, které jsem chytil, zase ani jeden nedosáhl magické 50 (nejvíc 47). A teď Vy…
Půjdete v tomhle počasí někdo na ryby?
19.11.2004 | HaD | Ryby | 2.428 zobrazení | 12 odpovědí
Venku funí skoro orkán, zima jak v ruském filmu, déšť, sníh a zase déšť… vyrazí někdo i v týhle sibérii?
Jak chytáte tlouště?
18.11.2004 | Tloust | Ostatní ryby | 3.817 zobrazení | 28 odpovědí
Jaký způsob a nástraha je podle vás na tlouště nejlepší na menší řece?
jaxon na gumy
17.11.2004 | kostnak | Pruty | 3.050 zobrazení | 9 odpovědí
zajtra by mali k nam doviezt a ja by som si mal ist poobede vybrat nejaky jaxon na gumy. poradte! ake s nimi mate skusenosti? aky vybrat?
Konec sezóny
15.11.2004 | Dědek | Ryby | 3.170 zobrazení | 25 odpovědí
Co budete dělat, až nám skončí vláčkařská sezóna?
Vláčení trubičkami
15.11.2004 | Bažus | Přívlač | 2.591 zobrazení | 9 odpovědí
Nedávno jsem zaslechl rozhovor,jak jeden rybář vláčel pomocí trubiček. Neměl jsem čas se zeptat co je to za systém. Můžete mi to někdo vysvětlit?Máte s tím zkušenosti?