Chytej.cz

naviják VIVA necteno

26.4.2005 | efendi | 6.249 zobrazení | 23 odpovědí

Znáte někdo naviják zn. „VIVA“ typ PA 730, má 7 ložisek, cena kolem 600,– Kč. Myslíte si, že vše co není značkové je špatné, nebo se platí hlavně značka a výrobky jsou v podstatě stejně kvalitní?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 23. února 2009 ve 13:57 ® standas reakce na …
standas

efendi: kamaráde,kolegáčku: víš proč jsou značkov navijáky lepší? protože si udělaly jméno! a to tím že produkují kvalitu,např. SHIMANO,DAIWA,O­KUMA,RYOBI,PEN­N,MITCHELL to jsou firmy které mají zvučné jméno po celim světě,vlastním Shimano se 3. ložisky a makaj léta a víš proč? ono to totiž není o ložiskách ale o tzv. futru neboli obložení,sestavení celého navijáku,dříve se prodával Shakspeare naviják bez ložiska a makal léta. Jedna víhoda tady u těch levnejch nav. je a to CENA.

reagovat
Neděle 22. února 2009 ve 12:58 ® OndraČ reakce na …
OndraČ

albin> jj!

reagovat
Neděle 22. února 2009 v 11:06 ® albin
albin

OndraČ:Ne vždy znamená že více je lépe.Je tam dycinky víc věcí na rozsypání.A když jsou ty ložiska šuntový tím spíš. Moody:Nemluvím o všech,ale většinou to tak je.

reagovat
Neděle 22. února 2009 v 10:14 ® OndraČ reakce na …
OndraČ

sgt.mooody> to jo!! 13 ložisek a ta cena není moc velká.

reagovat
Neděle 22. února 2009 v 9:54 ® sgt.mooody reakce na …

Mara no skoro jo:Djsem si odtamtud objednávál ten 13.ložiskáč na sumíky a musim říct že za tu cenu je to parádička:)

reagovat
Neděle 22. února 2009 v 9:48 ® 1Mara
1Mara

Mody tam snad mají vše zadarmo né ? :-D DD

reagovat
Neděle 22. února 2009 v 9:42 ® sgt.mooody

Jestli chceš nákej lepší naviják za menší cenu ale zas aby byl k něčemu tak se můžeš mrknout sem: www.stastny-rybar.com

reagovat
Neděle 22. února 2009 v 8:15 ® Marfi69
Marfi69

Má ho někdo?

reagovat
Sobota 21. února 2009 v 11:07 ® Marfi69
Marfi69

Tady je odkaz na tho Corm. www.cormoran.de

reagovat
Sobota 21. února 2009 v 11:03 ® Marfi69
Marfi69

Tady jsem našel to foto hanackyrybar.cz – témwěř stejný prodává Cormoran ca. za 90 € Co vy na to?

reagovat
Pondělí 23. července 2007 ve 2:12 ® dvorak reakce na …

Tenkrat jsem koupil navijak podobnych kvalit,mozna jeste ted koroduje v rakosi na reviru Trotina…S…l me tenkrat asi 2 mesice…

reagovat
Neděle 22. července 2007 ve 21:15 ® breca reakce na …

Před lety jsem koupil synovi naviják od této firmy. Hodně ložisek za málo peněz. Dodnes se mu musím omlouvat, horší šunt jsem nikdy nekoupil. Nestejnoměrné navíjení cívky, nevacejí se překlapěč, chrastění jak ze starých hodin… Do 1000 Kč se dá koupit spostu kvalitnějších navijáků, které klidně několik let budou úspěšně sloužit.

reagovat
Neděle 22. července 2007 v 16:28 @ ??? reakce na …

Zakoupil jsem 2 kousky novych VIVA za 2000 kus.Jsem spokojenej,jenom pri vytahovani kapra nad 85cm s tim jeste nemam dost zkusenosti uvidime.Zatim je to bomba model(ATTRACT CARP)od Viva.

reagovat
Středa 27. dubna 2005 ve 21:38 ® knedlik
knedlik

Dnes na znacku moc nepozeraj,ked som bol maly chlapec kazdy chcel mat len Shakespeare a dnes po nom ani pes nestekne. Pred 10 rokmi som kupil 2 Shimana ,mam ich dodnes a to sa venujem na 99% len privlaci. Pred 5 rokmi som kupil 2× Stradic made in Japan a tiez makaju ako fretky. Bohuzial dnes Japonske Shimano dostanes asi za 20 000,–Preto ti doporucujem kupit za 1500,–navijak a po roku tazkej privlace ho reklamovat,ak budes poctivo makat zoderies ho na sracku!

reagovat
Úterý 26. dubna 2005 ve 20:17 ® kkarlos
kkarlos

Za značku se určitě platí ale do toho co si popisoval bych fakt nešel zkus třeba SHIMANO

reagovat
Úterý 26. dubna 2005 v 18:43 ® efendi
efendi

Mně nejde o to, jestli koupit, ale zda jsou všichni přesvědčení, že za své peníze dostanou odpovídající zboží, nebo zda se přeplácí značka. Asi většina nechce platit víc než musí, ale samozřejmě jsou tací, co si potrpí na značku i když stejné kvality. Samozřejmě je otázka využití. Jestli chodím na ryby 5 x do měsíce na dopoledne, nebo jsem u vody pořád.

reagovat
Úterý 26. dubna 2005 v 18:22 ® Milky
Milky

KUP HO !!!

reagovat
Úterý 26. dubna 2005 v 17:55 ® efendi
efendi

Fotku nemůžu dát, protože jsem jej pouze viděl v obchodě. Jako budějovičáka mne zajímá, proč nemáte rádi Aguazonu. Jednou si můj synátor koupil nějaký takový levný naviják, má ho už 4 roky, nijak jej nešetří a je spokojen. Pokud se týká výpočtu ceny, tak dle celníků sem chodí džíny za půl dolaru z Číny a jakou s nima děláš parádu a to jsou z kameného obchodu i od renomovaných výrobců, protože v Asii se dnes vyplácí vyrábět. Tím je neobhajuji, rád si nechám poradit.

reagovat
Úterý 26. dubna 2005 v 17:21 ® Ebobo
Ebobo

Proč by jsi sem nemohl hodit fotku,to nechápu-to je jedno. Jinak Aquazone bych vůbec nevěřil a jakýkoliv naviják od aquazony nekupoval… Pokud chceš naviják na přívlač,tak se poohlédni po něčem kvalitnějším za uspokojivou cenu,aby to něco vydrželo. Sám jsem stále vyhledával levné navijáky za ty,co mi už odešly. Doporučuju navijáky Mitchell,ze série Galion.

reagovat
Úterý 26. dubna 2005 v 16:40 ® Milky
Milky

efendi

To, co prodává Aqazóna, to je fšechno super. Zvláště 7 ložisek za 600 !!! Počítej se mnou. 600včetně na pult = 505 bez DPH Aq na tom potřebuje mít aspoň 20% …420 něco doprava z Číny, ten kdo to dostane do republiky, clo (není to země EU), … no, výrobní cena cca 40Kč. Fakt super kauf, šel bych do toho hned! Zamysli se nad tím, z čeho asi tak těch 7 ložisek může být vyrobeno!!!! Hádej!!! Jdi se podívat někam, kde prodávají ložiska.

reagovat
Úterý 26. dubna 2005 v 16:06 ® efendi
efendi

To já nemůžu, viděl jsem jej v obchodě fy. Aquazona v Č. Budějovicích a rozhoduji se zda jej koupit.

reagovat
Úterý 26. dubna 2005 v 15:51 ® Ebobo
Ebobo

efendi:Hoď sem fotku.

reagovat
Úterý 26. dubna 2005 v 15:42 ® efendi
efendi

Upřesňuji, že naviják VIVA je výrobek z Číny.

reagovat