Vyhledávání
Malé, těžké plandavky
25.1.2016 | JKemr | 5.166 zobrazení | 36 odpovědí
Ahoj, poraďte, kde sehnat plandavky kolem 3cm, max.4cm, těžké 7–8gr. Možná špatně hledám, ale nikde je nemůžu sehnam a v krabičce mi v této velikosti zbývá poslední. Nevím, kde jsem je kdysi sehnal, ale nutně je potřebuji. Díky moc za typy a rady.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 25. ledna 2016 ve 22:36 ® jepice-zruseno
-
Jak koukám, většinou jsou opravdu tak třígramové, jediné, co jsem objevil jsou jedny 8g/4cm, ale je otázka, jestli Číňani píšou pravdu.
Lisovaná: http://www.aliexpress.com/…4159538.html?…
Odlejvaná značková Yapada
reagovathttp://www.aliexpress.com/…0567634.html?…
- Pondělí 25. ledna 2016 ve 22:30 ® JKemr reakce na …
-
Proc silenost? Na duhakodrom, na daleky odhozy ideal. Kdyz je potreba hodit 40 metru se trema gramama to proste nedam. Ne ze by byly potreba porad, ale uz se mi stalo ze vse bylo vydupany daleko od brehu. Vim ze byly z poctivyho zeleza, myslim tak z trojky. Zkusim nekde vystrachat tu posledni.
reagovat - Pondělí 25. ledna 2016 ve 21:46 ® jepice-zruseno
-
Já si myslím, že moje plandavky jsou relativně těžké, ale přesto 8 gramů zdaleka nemají.
Hodně záleží na materiálu a tvaru. Existují široké plandavky s vysokou hmotností, ale nechodí mi tak dobře, i kdy díky šířce propadají do hloubky pomaleji, než užší lehčí. Záleží, jestli to máš na rybník a daleké hody, nebo spíše do hrčáku, aby to šlo trochu ke dnu. Nejlepší bude, když dáš fotku, BigMike, buďto se dají z něčeho udělat, nebo třeba budeme vědět, kde se dají sehnat.
Já si je přebrušuji do požadovaného tvaru ze starých širokých lisovaných z 3mm mosazného plechu, ten má větší hustotu, než třeba železo, nebo odlitky ze zinkových slitin.
reagovat - Pondělí 25. ledna 2016 ve 21:41 ® jepice-zruseno reakce na …
-
BigMike> Já na MP chytám na plandavky spíše obecňáky.
reagovat - Pondělí 25. ledna 2016 ve 21:28 ® BigMike
-
Jedině udělat? Hoď sem foto té poslední, myslím, že by to stálo za okopčení nebo vylepšení:))) Sice duhoně na MP nechytám, ale jsou tací a ti by rádi…))
reagovat - Pondělí 25. ledna 2016 ve 21:20 ® HaD
-
Na co takovou šílenost? I ty těžké v této délce obvykle váží polovinu…
reagovat