Chytej.cz

Střípky z MS v přívlači v Irsku 2015

20.5.2015 | HaD | 18.453 zobrazení | 239 odpovědí

Tradičně budu dle možností posílat info a fotky z letošního MS. Dnes odlétáme, zítra a v pátek je trénink, vlastní závod sobota a neděle. Doprovázím tradičně Slovenský tým :) Pokud vás něco zajímá, ptejte se!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 25. května 2015 ve 22:00 ® HaD reakce na …
HaD

dam> Odhadem 10? Byly i okolo 80cm

reagovat
Pondělí 25. května 2015 ve 21:50 ® dam reakce na …
dam

David H.> hlavní je, že to má vše dobrý konec…stejně jako v Irsku :-)

Dave, kolik se chytilo štik za celé MS?

reagovat
Pondělí 25. května 2015 ve 20:55 ® HaD
HaD

Tak dík za podporu klucí :-)

reagovat
Pondělí 25. května 2015 ve 20:54 ® dam reakce na …
dam

David H.> mel jsi se mnou telefonovat dyl a neprejel bys

reagovat
Pondělí 25. května 2015 ve 20:48 ® kubas reakce na …
kubas

David H.> No po pravdě, už jsi vypadal i líp :-) .

reagovat
Pondělí 25. května 2015 ve 20:36 ® HaD
HaD

Vše je něčím vykoupeno :-)) )))))) tak se vracím z MS v přívlači z Irska a jdeme na pohůdku na oběd v Brně. Pak je ale zácpa a ujede mi vlak. Pohoda, pojedu jiným spojem s třemi přestupy. Když si chystám kufr do autobusu, prdne mi plechovka piva quinness, které si vezu na památku. Plný kufr piva? Proč ne. No a zatím aktuálně jsem někde úplně v prdeli, protože jsem usnul jak kotě a přejel Jindřichův Hradec, odkud mi jel vlak. Tak jedu do čb a tam pro mě jede má drahá choť. Čekám co se posere dál /))))))))))))

reagovat
foto/forum/2015/th-img113945.jpg
Pondělí 25. května 2015 ve 20:36 ® HaD reakce na …
HaD

Forest> Byly :-(( ale všimni si počtu ulovených ryb na týmy. První tři týmy jsou o dvě třídy jinde. Od 5. do 10. místa mají skoro stejně.

reagovat
Pondělí 25. května 2015 ve 20:12 ® Forest

Davide tak už jsem to našel na webu MS…http://www­.ncffi.ie/wblc/the-results/ kdyby měl někdo zájem. na rovinu, řeknu, že to je teda mazec některé sektory byli opravdu jatka :-((

reagovat
Pondělí 25. května 2015 v 19:58 ® Forest reakce na …

pokud se dobře dívám, tak tam jsou výsledky jednotlivců prvních 10 a pak výsledky družstev, ale ostatní tam nejsou nebo jsem se špatně díval? ty výsledky jsem samozřejmě už dávno omrknul :-)

reagovat
Pondělí 25. května 2015 v 19:48 ® HaD reakce na …
HaD

Forest> Tady v tom vláknu. Prispevek včera v 17:48 cca

reagovat
Pondělí 25. května 2015 v 19:13 ® Forest

Davide jsou někde kompletní výsledky, jednotlivé sektory a nebo aspon komplet jednotlivci? Díky moc.

reagovat
Pondělí 25. května 2015 v 17:12 ® HaD reakce na …
HaD

Ricci> Obecně lze souhlasit.

reagovat
Pondělí 25. května 2015 v 17:05 ® kubas reakce na …
kubas

Ricci> U Rafy to byla jen otázka času, bohužel zdraví si za peníze nekoupí a ty jeho kolena už pomalu vypovídají službu :-(( . Tam je překvapení pouze to, že ten jeho pomalý ústup ze slávy přichází až tak pozdě… Všechna čest, je to skvělý tenista a nějaký ten úspěch bych mu ještě přál, ale…

reagovat
Pondělí 25. května 2015 v 16:58 ® Ricci
Ricci

Neznám úplně situaci v přívlači, ale např. v plavané dlouho kralovala Anglie. V posledních letech se situace obrátila a ostatní týmy dosahují také úspěchů. V hokeji zase Kanada, která byla nějaký čas v útlumu. Na přelomu tisícelní to byl náš nároďák. Ve fotbale to bylo Španělsko, které si na loňském MS nekoplo do balónu. Řekl by tady někdo, že Kanada neumí hrát hokej a Španělé fotbal?

Osobně by mi přišlo velmi laciné a především pod mou úroveň soudit po jednom závodu a 4 kolech jeden tým. Nebo bych musel bych musel být veeeelkým oborníkem v oboru. To bych ale zase neseděl za počítačem a neprodával rotačky.

Dosahovat pravidelně úspěchů chce tvrdou práci. Je nutné mít připravenu dlouhodobu koncepci a mít prostor něco dokázat.

Tak jako se střídají roční období, střídají dobrá a špatná období jak v osobním tak např. závodním životě. Tak to je a nezmění to ani kritické mlácení písmen do klávesnice.

Kdo stále nechápe, tak mrkněte na Rafu Nadala. Je to geniální tenista, jen u něj nastalo období útlumu a všichni ho kritizují a zasvěceně mluví o tom, jak by měl jít od tenisu. Co se stane, pokud vyhraje letošní RG? Na světě bude zase více veřejných blbců. To stejné by se mohlo snadno stát až naši vláčkaři či plavačkáři vyhrají další světový šampionát.

reagovat
Pondělí 25. května 2015 v 16:29 ® HaD reakce na …
HaD

jepice> Myšleno to bylo jinak. Mnohaletá spolupráce a důvěra a totální souhra celého týmu s postupným doplňováním, zkušený trenér atd. – tenhle předpoklad tu není. Tady ještě před měsícem nikdo nevěděl kdo bude chytat a všichni byli navzájem konkurenti. Já vím, měl bych držet hubu a krok, když sem se na trenéra nepřihlásil. Přijde mi ale prostě, že je to škoda.

reagovat
Pondělí 25. května 2015 v 15:51 ® jepice-zruseno reakce na …

David H.> Tak, jako Slováci v dospělé kategorii donedávna vyhrávali České mistroství, tak teď podobně mladí Češi (a jedna Češka) obsazují první místa na slovenských závodech juniorů. Už jsem to tu psal vloni, bude to chvilku trvat, ale pořádné výsledky opět přijdou. Já jsem v tomto směru optimista. Myslet si o českých reprezentantech můžeme cokoliv, ale jisté je, že ryby chytat umí a že je závodění baví. A to v dnešní době, kdy kolem tebe běhá nějakej cizí magor s vysílačkou a hlásí do ní, který křoví si právě pomočil, není úplně jednoduchý.

reagovat
Pondělí 25. května 2015 v 15:34 ® HaD reakce na …
HaD

Mysak1> Je to ušmudlaný provokatérský blb, který chodí přes anonymizéry. Proč asi. Těžko s tím něco dělat.

reagovat
Pondělí 25. května 2015 v 15:24 ® kerob reakce na …
kerob

Co s tim chces delat? I ten největší pitomec ma pravo na svůj názor nebo vylev, s tim nic nenadelas. Muzes to ignorovat jako většina a doufat, ze ho to prejde…

reagovat
Pondělí 25. května 2015 v 15:16 ® Mysak1 reakce na …

džigit> čerte,čerte, píšeš tři čtvrtiny přispívajících. Si něco popil né? Ukaž mi jednoho koho nesere, jedinýho. Jen nechápu že s tím nikdo nic nedělá.

reagovat
Pondělí 25. května 2015 ve 13:40 ® Martin Chmelík reakce na …

David H.> Otázkou je, proč se to mění a jestli ti nejlepší vůbec stojí o to, aby mohli reprezentovat. Myslím si o tom své. :-)

reagovat
Pondělí 25. května 2015 ve 13:22 ® HaD
HaD

Jerrycz> Já jsem je moc nesledoval. Zásadní rozdíl je podle mě ale v týmu – většina světové elity jezdí bez výrazných změn a v ČR se to od zlaté éry mění jak listí na stromech. Mrzí mě, že nereprezentuje skutečná česká elita a úspěch bude podle mě buď náhoda nebo se na něj bude dlouho čekat. A k trenérovi – ano, dělal kontrolóra rozhodčího irskému závodníkovi jako já v Bulharsku. Ale já nejsem trenér. Nevím jak by fanoušci treba hokeje vnímali, kdyby byl Růžička někde jako kontrola rozhodčích. Dobrovolně… Smutné, nepochopitelné…

reagovat
Pondělí 25. května 2015 ve 13:13 ® HaD
HaD

Můžeme „to“ ignorovat? Bude lépe. Jinak už jsme právě dosedli v Bratislavě

reagovat
Pondělí 25. května 2015 v 11:08 ® Martin Chmelík

:-) Jinak jsi neospověděl na několik otázek. Ale ono to je dobře, nikoho nezajímáš. Sbohem.

reagovat
Pondělí 25. května 2015 v 11:04 ® džigit

prroud> aspoň jednou dodrž dané slovo,chytrolíne! Nemáš ani páru o významu slova HOWGH !!! Tak ho nepoužívej…

reagovat
Pondělí 25. května 2015 v 10:29 ® prroud

Typickej postup a argumentace ignoranta,mate­rialisty mysliciho zpusobem : „po me potopa“,hlavne ze ja se nejak protlucu,pokud mozno co nejlip bez ohledu na obeti ostatnich a ostatniho. Howgh. :-)

reagovat
Pondělí 25. května 2015 v 10:22 ® Martin Chmelík reakce na …

prroud>: jakým vývojem prošla ryba až do doby bambusu, kdy ty ses zasekl? :-) Jo a k těm závodům? Olympijská myšlenka a proč vlastně olympiáda vznikla, to ti nic neříká? Já vím, i ta olympiáda je dnes byznys. Prostě tak to je. Máš dvě možnosti. Buď se nad tím vším povzneseš a přijmeš to vše, nebo je druhá možnost. Život ti přináší útrapy – zastřel se a budeš mít klid. Howgh

PS: odmítáš vývoj v rybolovu, ale vývoj v komunikaci ne. Internet ti zjevně nepatří do rukou.

Jo a na rozdíl od tebe se pod své názory umím podepsat, tudíž si mé jméno neber do huby!

reagovat
Pondělí 25. května 2015 v 10:05 ® prroud

Kolego Chmeliku,neodmitam pozitivni vyvoj!Ale sam uznej,vyvoj by byl od jisty chvile na miste ve chvili,kdy by se i „protivnik“(ry­ba,zvire) vyvijel,coz se nedeje,takze od jisty chvile nazejvame vyvojem pokrok v decimovani.Je fakt ze 11 lozisek jsem pouzil spis nahodile.Melo to mit vyznam toho,ze neni od veci zustat vuci prirode ferovejma a dat ji taky sanci,dnes uz se chodi strilet zver s nocnim videnim,stoti­sicovejma buchnama,ale krici se o jakejchsi tradicich,kalime si do ust! Za chvili budeme tedy chodit na ryby s granatama,to bude jinsi adrenalinek,pres­toze dnes to odsuzujeme,kdyz to reknu nadnesene.....mozna neni od veci se obcas nad vecma zamejslet.To co se dnes u lovu a rybareni deje je v prvni rade business a predvadeni se,ale v zadnym pripade ne hospodareni a ferovost. I ty zavody jsou totiz v prvni rade business,jen schovanej za soutez,jako ostatne vsechno v tom smeru.Uz davno to neni o tech lepsich,ale o zviditelneni jejich vybavy a sponzoru!

reagovat
Pondělí 25. května 2015 v 9:53 ® jepice-zruseno

Jerrycz> Podle mě to prostě bralo úplně na bačkoru. Tím nechci nijak snižovat výkon Rusů nebo Slováků a Italů. Akorát potom ty rozdíly v součtu umístění na těch dalších pozicích dělají „bezrybkové“ a výpočet je takový, že když nic nechytíš, jseš průměná bezrybka v sektoru a to pořadí oproti těm, co chytli třeba jednu rybu, naroste tím spíš, čím míň lidí něco chytlo. Pak na druhou stranu dochází i k takovejm kuriozním situacím, že dva lidi z jednoho družstva za celý závody nic nechytnou, ale každej v jiným sektoru, takže jeden je pak například 18. a druhej 21. Prostě jak jsou závody bez ryb, tak to zhruba od půlky pořadí začíná být docela matematika.

reagovat
Pondělí 25. května 2015 v 9:48 ® Martin Chmelík

Tak v první řadě gratulace „bratrům“ ze Slovenska. Druhé místo v týmech a další zlato v jednotlivcích. Paráda a Davidovi tak patří gratulace. Jen možná škoda, že není u českého týmu...... :-((

No ale celá ta diskuze, to je zase kanalizace. Prroud asi chce prudit a jít proti zdi, nebo spíš močí proti větru. A jak to tak chodí, kdo močí proti větru, vždy se pomočí.

Má možná pravdu v jednom, a to že člověk by se měl učit od přírody, ne ona od něj. Ale problém vidím v tom, že odmítá VÝVOJ. Sám píše, že nepotřebuje 11-ti ložiskové navijáky a pruty z kosmických materiálů. V pořádku, ale jaksi mu uniklo, že i ty bambusové pruty a navijáky bez ložisek prošly ohromným vývojem. Stačí si prolistovat nějakou encyklopedii o vývoji rybolovu (ale i lovu všeobecně). Prostě tento člověk se zasekl u bambusu. Tedy jaksi proč diskutovat se zjevně „zaseknutým“ člověkem, kdy jeho vývoj skončil v padesátých letech minulého století. Možná se ještě dočteme, že by bylo lepší, kdyby Homo sapiens lezl po čtyřech. :-)

PS: kolego, prroude, odmítáte jakýkoliv vývoj? Tedy bydlíte v jeskyni, jezdíte na trakaři a oblékáte se do kůže z ulovené zvěře. Pokud, ano, chápu vaše připomínky.

reagovat
Pondělí 25. května 2015 v 9:19 ® džigit

prroud> jdi už do hajzlu!!! Tři čtvrtiny přispívajících tu sereš!!!
Ty prostě potřebuješ neustále prudit a je Ti total jedno, v jekém fóru,či diskuzi se nacházíš… Připadáš mi jak kříženec brouka Pytlíka s novým „náboženským“ mesiášem spasitelem a Dr. Cajthamlovou

reagovat