Chytej.cz

Střípky z MS v přívlači v Irsku 2015

20.5.2015 | HaD | 18.454 zobrazení | 239 odpovědí

Tradičně budu dle možností posílat info a fotky z letošního MS. Dnes odlétáme, zítra a v pátek je trénink, vlastní závod sobota a neděle. Doprovázím tradičně Slovenský tým :) Pokud vás něco zajímá, ptejte se!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 24. května 2015 v 11:50 ® prroud

David H.> nj,ono uz to vlastne neni jedno, kdyz se jim povedlo nas tak sikovne rozdelit:-)) )))))))).Pro me to jedno je,protoze situace je stejna tam,jako tady!A budes se divit,„soutezeni“ a podobnejm saskarnam at jde o jakejkoliv sport,konkurenci a podobne,rozumim dost dobre,proto proti nim stojim ;-) .Hloupost je priteli vec velice relativni,cha­pes,ze?!!! :-)

reagovat
Neděle 24. května 2015 v 11:49 ® HaD reakce na …
HaD

Forest> Štika duhák. Ale hlavně duhák.

reagovat
Neděle 24. května 2015 v 11:44 ® Forest

Davide, však já to moc dobře vím, jen jsem chtěl popíchnout určité lidičky a navíc tam mám to slovo skoro :-) :-) . Počasí tam je evidentně naprd, já se dneska v noci vrátil z Ukrajiny a počasí tam je stejně , ale do pátku tam bylo 30 stupnů. Jaké ryby se chytají?

reagovat
Neděle 24. května 2015 v 11:39 ® troutkiller reakce na …

David H.>Klíd:-) Vždy a všude se najde nějakej rypák kterej bude řešit to co řešit nemusí!Hlavně něco lapněte at není ostuda:-)

reagovat
Neděle 24. května 2015 v 11:18 ® HaD reakce na …
HaD

prroud> Daiwa sponzoruje Slovensko. Když už se sereš do něčeho, čemu nerozumíš, aspoň se pozorně dívej. Nepřestáváš udivovat. Vždy si řeknu, že jsi na vrcholu hlouposti a stále se překonáváš!!!

reagovat
Neděle 24. května 2015 v 11:16 ® HaD reakce na …
HaD

Forest> Šestimístná suma mohla být za všechny repre dohromady. Na privlac jde podle me okolo 100 tis.

reagovat
Neděle 24. května 2015 v 11:14 ® HaD
HaD

Za chvíli start druhého dne!

reagovat
foto/forum/2015/th-img113913.jpg
Neděle 24. května 2015 v 11:09 ® prroud

Mysak1> nesnazim se cokoliv dojebat,rikam jen svuj nazor na zaklade veci ktery jsou ti prilis vzdaleny nez abys je nekdy dokazal pochopit! Nacpi se klobaskama,zalej je zejdlikem a pomalinku si doma chcipej a setri na doktry at podporis Phfarmazrouty,pres­ne jak ti veli system,kdyz uz teda opet klouzes do osobni roviny!

reagovat
Neděle 24. května 2015 v 11:04 ® prroud

A mimochodem,koukal bych taky na to,kdyz uz delaji reklamu,tak komu......nejak na nich nevidim jediny cesky slovo ukazujici na domaci firmu a vyrobky.....kdyz jakysi DAIVE,tak at jim ty vejlety taky zaplati,KOMPLET!

reagovat
Neděle 24. května 2015 v 11:03 ® Mysak1 reakce na …

prroud> že to ale trvalo! Nebyly vycházky? Myslím ,že malamut do.ebal Davidův report z Irska dostatečně.:-((

reagovat
Neděle 24. května 2015 v 11:01 ® prroud

Forest> bejt ja CRS,tak nez do pochybnejch vejletu par jedincu za opichanim ryb,radeji investuju do snizeni cen povolenek a poplatku,kvality vody a zarybneni,rozvoje vedomosti sportovnich rybaru spis,nez hazet prachy oknem pro potechu par prominentnich predvaditelu se!

reagovat
Neděle 24. května 2015 v 10:56 ® Forest

Zdravím, detailní výsledky z jednotlivých sektorů nejsou k dispozici? Jo ohledně příspěvku ČRS na repre – tak z loňského vyhodnocení repre, které bylo k dispozici na webu ČRS, ale tedka to nemůžu nějak najít. Pokud si to dobře pamatuji, tak se ta částka pohybovala skoro v 6-místních cifrách plus samozřejmě sponzorské dary v podobné né-li vyšší částce. Konečně ČRS pochopil, že je lepší investovat do mladého perspektivního sportu než do zapšklých a závistivých lidiček, kteří si hledí jen svého vlastního zájmu.

reagovat
Neděle 24. května 2015 v 7:17 ® prroud

malamut> pustil ses na tenkej led,vsimni si ze malokdo vi proc existujou ruzny „souteze“,peni­ze,prace v jeji nynejsi podobe,banky,cir­kve,sekty,atd­.,ani o tom nepremejsli,na­opak,ty nejvetsi pouhy spotrebni „stroje“,cisty materialisti, se te jeste ironicky zeptaji na smysl zivota :-)) )),ovcani te vzdycky urvou nevedouc co cineji,jaka klasika,presne stejne jako driv mlceli a delavali kompars k upalovani „carodejnic“.Sle­dujes ze se nic nezmenilo? :-)

reagovat
Sobota 23. května 2015 ve 21:34 ® HaD reakce na …
HaD

malamut> Jsi fakt jantar a smysl Tvého života si dokonale odhalil.

reagovat
Sobota 23. května 2015 ve 21:30 ® HaD
HaD

Tak jsem se v odhadech moc nemýlil

reagovat
foto/forum/2015/th-img113910.jpg
Sobota 23. května 2015 ve 21:16 ® malamut reakce na …
malamut

hraji> ááá, potrefená se ozvala.

reagovat
Sobota 23. května 2015 ve 20:41 ® Rastislav

a neake fotky

reagovat
Sobota 23. května 2015 ve 20:13 ® HaD reakce na …
HaD

malamut> Jsi daňový poplatník. Tady jen provokuješ a snažíš se vyvolat konflikt. Jdi na svaz jestli máš koule a ptej se a hádej tam.

reagovat
Sobota 23. května 2015 v 17:38 ® hraji reakce na …
hraji

malamut> mě když něco zajímá, tak si to zjistím. Udělej to úplně stejně. Jestli čekáš, že ti někdo něco bude zjišťovat, tak to .....

reagovat
Sobota 23. května 2015 v 17:32 @ mixi reakce na …

malamut> ty zrejme nevies citat. ja ti len radim. si nejaky nervozny. zbytocne.

reagovat
Sobota 23. května 2015 v 17:31 ® malamut reakce na …
malamut

David H.> nejsem hokejista ani neplatím členské příspěvky ČSLH.

reagovat
Sobota 23. května 2015 v 17:16 ® HaD reakce na …
HaD

jepice> Rusko je asi taky ve hře. Až budu mít výsledky, dám je sem.

reagovat
Sobota 23. května 2015 v 17:09 ® jepice-zruseno reakce na …

David H.> Po prvním kole vypadalo dobře myslim i Rusko.

reagovat
Sobota 23. května 2015 v 16:47 ® HaD reakce na …
HaD

malamut> Myslím že už to stačí. Zabývej se teď už radši hokejem.

reagovat
Sobota 23. května 2015 v 16:41 ® malamut reakce na …
malamut

jepice> psal jsem, že mě zajímá kolik dostává od Svazu reprezentace ČR.

reagovat
Sobota 23. května 2015 v 16:37 ® malamut reakce na …
malamut

mixi> nepáči sa mi to, že reagují anonymové, kteří s největší pravděpodobností nejsou členy ČRS, všimni si, že mě nezajímá nic jiného, než kolik do těchto kratochvílí a výletů sype právě ČRS, ostatní je mi šumák. Když jsem se před časem telefonicky dotazoval, konkrétní info jsem neobdržel, spíš jen kecy, že Svaz hradí jen část. To je možné, ale „část“ není číslo. Pokud se ti můj dotaz, který se tebe vůbec netýká, nelíbí, je mi to ganz egal a ty s tím budeš muset žít.

reagovat
Sobota 23. května 2015 v 16:35 ® HaD
HaD

V čele asi Slovensko s 1. 1.1.7. Nás­ledují asi Lotyšsko Itálie . To je odhad. Česko odhadem okolo poloviny.

Náš sektor totální tragédie. Jen 4 náhodné ryby.

reagovat
Sobota 23. května 2015 v 16:29 ® jepice-zruseno

malamut> Vezmi telefon a zavolej si na příslušné kontakty, které najdeš na těch stránkách. Určitě se dozvíš více, než se dozvíš zde.

Já vím jen to, že na ligové přívlačové soutěže si to platí závodníci sami, případně se podílí částečně MO, přičemž o maximální výši příspěvků hlasují členi na výroční členské schůzi. A pak na mistrovství ČR v přívlači přispívá za Prahu ÚS Praha na cestovné a ubytování, v jiných ÚS situaci neznám a na mistrovství světa jsem nikdy nebyl. V každém případě se celková čáska bude lišit dle místa konání.

reagovat
Sobota 23. května 2015 v 16:07 @ mixi

malamut> a co sa ti na tom vlastne nepaci? ak ta to tak zaujima, mozes sa oficialne obratit na CRS, oni ti odpovedia. co si myslis, z si zo spolocnej kasicky ukradli korunky na vylet? ;-) mne sa to tiez nejak extra nepaci, ale ked si to odsuhlasili, tak sa neda namietat.

reagovat
Sobota 23. května 2015 ve 13:56 ® HaD
HaD

jezero ma asi 20 Ha, jedna strana je hlubší – 2–3 metry a tam se chytá, druhá je dost mělká a jsou tu trávy. Tady ryby skoro nejsou, Ital chytil slušnou štiku, ale byla taky víceméně nahodna

reagovat
foto/forum/2015/th-img113909.jpg