Chytej.cz

záznam o příchodu k vodě necteno

24.4.2005 | kkarlos | 11.807 zobrazení | 119 odpovědí

jaký je váš názor na zapisování příchodu k vodě??

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   4 3 2 ...
Středa 3. srpna 2011 v 18:09 ® Shrek reakce na …
Shrek
:-1
reagovat
Středa 3. srpna 2011 v 17:21 ® džigit reakce na …

Alivio> sem Ti nepsal,že se dohaduješ.Nebuď domýšlivý :-D
Sem si hopnul pár metrů s dotazem za pěknou mladou paní,víš :-)

reagovat
Středa 3. srpna 2011 v 17:18 ® Shrek reakce na …
Shrek

džigit> ale ano, já se nedohaduji, jen jsem psal, že nevím. :-)

reagovat
Středa 3. srpna 2011 v 16:55 ® džigit

Alivio> jak píše Kakr,opravdu se platí.Opisy se nevydávají.

reagovat
Středa 3. srpna 2011 v 16:28 ® malamut reakce na …
malamut

Alivio> to by jsi si asi všimnul, kdyby někde zůstaly :-)) Nebo by tě někdo upozornil :-))

reagovat
Středa 3. srpna 2011 v 16:00 ® Shrek reakce na …
Shrek

malamut> ano, to s Tebou souhlasím, rozčilovat se kvůli 10% je blbost, dotyčný může být rád, že je to jen 10% – taková daň za blbost. Jen jsem upozorňoval na srovnání materiálu a osvědčení k výkonu. Ale to je fuk. Ještě se mi to nestalo a doufám, že ani nestane, papíry mám v kapse v broďákách, tak snad někde nenechám broďáky :-D

kakr> to je možné, to vážně nevím.

reagovat
Středa 3. srpna 2011 v 15:42 ® kakr reakce na …

Alivio> Pokud ztratíš, nebo je Ti odcizen RL, tak zacáluješ v obou případech na příslušném úřadě plnou cenu. Jedná se také o kousek papíru i když zatavený v igelitu…

reagovat
Středa 3. srpna 2011 v 15:12 ® malamut reakce na …
malamut

Alivio> no, je to stejný princip, bankovky taky mají hodnotu papíru + tisk, a nikdo ti v případě zcizení nové nevydá, takže nová povolenka za 10% je luxusní přístup organizace, potažmo svazu a rozčilovat se nad tímto poplatkem mi připadá dost mimo mísu.

reagovat
Středa 3. srpna 2011 ve 13:13 ® pepanek reakce na …

džigit> Když jsem vstupoval do svazu,byly nějaké pravidla,je mi jasné,že se časem musí měnit. Jen mě sere,že se na ty změny nikdo nezeptá třeba na výročních schůzích,ale pečou se někde nahoře.

reagovat
Středa 3. srpna 2011 ve 13:08 ® pepanek reakce na …

malamut> To je příklad,ten se poved.

reagovat
Středa 3. srpna 2011 v 11:25 ® Shrek reakce na …
Shrek

malamut> chlape ale to už trochu přeháníš. Srovnávat výdej náhradního dokladu s novým materiálem. Pokud ztratím povolenku, tak ano, jsem hlupák. Ale vydává se náhradní papír. On ten papír nemá cenu 1000Kč. Tu cenu má výkon rybářského práva, ke kterému mě ten papír opravňuje fyzicky. U okapů je to trošku něco jiného, to je materiální záležitost. :-)

reagovat
Středa 3. srpna 2011 v 8:10 ® džigit

pepanek> pokud se na tom soukromáku znáte,proč by Tě taky kontroloval.Max jestli jsi nový.Já už někde psal,že mám okolo sebe pár porybných.Protože mě dobře znaj,nekontro­lují.Na druhé straně bych si taky nelajznul ji nemít a nebo nezapsat.To mi vlastní pocit z té hanby fackuje dřív,než bych to udělal :-)
Pro doplnění,chytáme na stejném rybníčku a z jedním i u stejné firmy.Jenže to už je taky vlastně mimo téma,tak Petrův zdar!

reagovat
Středa 3. srpna 2011 v 8:04 ® malamut reakce na …
malamut

pepanek> věřit tomu můžeš, já zase věřím, že skutečnost by byla jiná. Napadl mě jiný příklad, z mého oboru, udělám zákazníkovi okapový systém z mědi, do měsíce (a to sakra tu dobu přeháním) mu cikáni orvou svody a odvezou do sběru. Měl bych mu snad zdarma udělat nové? Já myslím že ne. Každý by měl být zodpovědný za sebe a za svůj majetek.

reagovat
Středa 3. srpna 2011 v 8:01 ® džigit reakce na …

kety.vydra> a kolikrátpak už Tě těch šest cigánů obralo? To už Tě asi stálo hodně peněz :-))
Jinak klasicky,zadá se fórum,co si kdo myslí o zapisování příchodů a už je každej na výboru kokot/sorry všem funkcím/.Je nezpochybnitelné,že pokud vstoupíš do kroužku,klubu,či jiné dobrovolné organizace,sou­hlasíš s jejich pravidly a taky bys je měl dodržovat.Pokud se Ti to nelíbí,ať už z jakéhokoliv důvodu,změň to legální a ve stanovech uvedenou cestou a ne tady na NETU.Tady je každej hrdina,ale dělat by to nemohl,protože na to nemá.
Bohužel to tady opět vyšumělo do hospodských keců,takže se tu se mnou netrapte…

reagovat
Úterý 2. srpna 2011 ve 23:58 ® pepanek reakce na …

malamut> Věřím tomu,že by majitel soukromáku nechtěl ani těch 10%.Nehledě na to,že když mi ji vydá,proč by ji kontroloval?? Měl jsem měsíční-letos a kontrola žádná. Asi 20 docházek a jen občas přišel poklábosit.

reagovat
Úterý 2. srpna 2011 ve 22:41 ® malamut reakce na …
malamut

kety.vydra> samozřejmě, že jsi zodpovědnej i za to že tě oberou cigáni. Máš nosit hromovou hool, pokud se musíš pohybovat v oblastech s výskytem těchto parazitů. Pochybuju, kdybys byl majitelem celoroční povolenky na jakýkoliv soukromák, že by v případě její odcizení provozovatel revíru vydal za 10% ceny duplikát.

reagovat
Úterý 2. srpna 2011 ve 21:46 ® kety.vydra
kety.vydra

Kurnik nestíhám a tu se to rozjelo:-)

džigit 7:50 > Jáák zodpovídáš?! Kruci,já jsem snad zodpovědný za to,že mě obere 6 cigánů?! To jako kvůli tomu,aby se mi nááhodou něco nepřihodilo,raději nemám lézt k vodě jo? Si děláš (_._) ne?

hraji 8:37 > Jak můžeš srovnávat rybářský lístek se šalinkartou? :-/ Mimochodem-ten jeden člověk,který mi tu povolenku vydá,je členem výboru,do kterého byl zvolen členskou základnou.Pokud se ucházel o takový post,s něčím takovým by měl počítat,že bude plnit nějakou funkci…

reagovat
Úterý 2. srpna 2011 ve 20:27 ® pepanek reakce na …

malamut> Členem jsem se stal později,předtím jsem pytlačil.

reagovat
Úterý 2. srpna 2011 v 18:52 ® malamut reakce na …
malamut

vezirek> dík, jsou věci po kterých jsem se nikdy nepídil, ale je dobré vědět

reagovat
Úterý 2. srpna 2011 v 18:44 ® vezirek reakce na …

malamut>V žádném případě to nemohl být ten litr pro svaz.Protože Československý svaz rybářů vznikl sloučením různých rybářkých spolků a klubů až v roce 1956.

reagovat
Úterý 2. srpna 2011 v 17:42 ® malamut reakce na …
malamut

pepanek> no pokud jsi členem od r. 1954, tak to asi za litr nebylo, a když nezapomeneš zaplatit příspěvky, tak ti to nehrozí. Já ve včasným placení nevidím nic složitýho, pro povolenku se snažím vyrazit v první polovině ledna, takže mám vše při jednom.

reagovat
Úterý 2. srpna 2011 v 17:33 ® pepanek reakce na …

malamut> Mám na mysli tu tisícovku za zápisné.

reagovat
Úterý 2. srpna 2011 v 16:47 ® malamut reakce na …
malamut

pepanek> no jestli tě to uklidní, zdražuje se prakticky vše, taky rostou platy (netvrdím, že stejně výrazně, jako se zdražuje) a ta členská známka je fakt to poslední, co by mi vadilo. Ze svých daní živím bandu úplně jiných parazitů a to mi vadí o dost víc.

reagovat
Úterý 2. srpna 2011 v 16:37 ® pepanek reakce na …

malamut> příspěvky mi nevadí!!Vadí mi,že je nějaký blbec nenažraný zvedl!!

reagovat
Úterý 2. srpna 2011 v 15:28 ® vezirek

tomashr> Nechtěl jsem již do této debaty vstupovat,protože jsem vyjádřil svůj názor za kterým si stojím.

Víš,jsou mezi námi takoví,teří si myslí, že když je držitelem ministerské povolenky,tak se svět začal točit okolo nich a nějaké předpisy a povinnoti platí pro všechny jen ne pro ně. A mohu ti říct,že bych to udělal kdykoliv a komukoliv který se tak chová znovu. Bohužel ze zdravotních důvodů již funkci ryb. stráže nevykonávám.

reagovat
Úterý 2. srpna 2011 v 15:19 ® tomashr

hraji> Jak ti píše třeba džigit – díváš se na to moc zjednodušeně a moc si práva RS „absolutizuješ“ . Policajt se taky dostane do problému, když se svým zásahem dostane do rozporu s jinými zákony. Podle mě mají RS (a obecně i rybářské svazy) zkrátka kliku v tom, že se jen naprosto výjimečně dostanou do situace, kdy by někdo měl zájem něco opravdu do extrému hrotit a hnát případně až k soudnímu řešení. Obvykle jde stejně celkem o prd, tak se každý radši dohodne a pokud je postižen aspoň přiměřeně spravedlivě, tak to raději akceptuje. Jenže až se nějakému RS podaří opravdu pořádně vytočit někoho „znalého“, tak se možná nebudeme stačit divit :-((

reagovat
Úterý 2. srpna 2011 v 15:13 ® sus1

tomashr> Jsem naučenej a bez dokladů nejdu prostě nikam.Vim jak to myslíš, jsem vedle , tak…

reagovat
Úterý 2. srpna 2011 v 15:00 ® malamut
malamut

pepanek> když tebe přijímali, tak jsem sice byl ještě na houbách, ale stanovy pravděpodobně nějaké platily. Že se časem změnily, to je zcela logické, od té doby (r.1954) se mnohé změnilo v celé společnosti. Jak jsem již psal, pokud chci být součástí nějakého spolku, musím přijmout jeho pravidla. Pokud ti nevyhovují, můžeš přestat být členem, anebo můžeš požadavek na změnu přednést na VČS, třeba se to podaří zrušit příspěvky (protože tobě by vadil jakýkoliv termín, tedy jedině zrušit), případně další záležitosti, které tě obtěžují.

reagovat
Úterý 2. srpna 2011 ve 14:48 ® pepanek

hraji> Může se stat případ,že mi je zadržena povolenka,ale rada starších se sejde třeba za tři týdny a přestupek se nestal.( ne jak píšeš–neprokáže) Jak k tomu nevinný příjde,že tři týdny neloví???Je mu vrácena alikvotní část nákladů??

reagovat
Úterý 2. srpna 2011 ve 14:47 ® džigit

hraji> myslím,že to vidíš moc jednoznačně.I po­licajt má vymezeny podmínky pro požadování prokázání totožnosti…

reagovat
novější starší
Stránky:   4 3 2 ...