Chytej.cz

co delat na rybach necteno

23.4.2005 | kkarlos | 3.287 zobrazení | 29 odpovědí

co mam vlastne delat nez kdy ryba zabere a ja ji zdolavam

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 25. dubna 2005 ve 22:32 ® Prichy
Prichy

Udělat cokoli abys měl rybu na háčku, byť třeba plotičku skaláka či okounka.

for all: ne, že bych byl nějaký slušňáček, ale mojí děda říká: " v televizi už říkaj hovno čatějc než chleba".

reagovat
Pondělí 25. dubna 2005 ve 22:05 ® Padis
Padis

Však je u vody krásně pěkně se mě tam relaxuje to ticho když v okolí nikdo není je to balzám na duši.

reagovat
Pondělí 25. dubna 2005 ve 14:14 ® Milky
Milky

Jsem liberál. Ať si u vody dělá každej co chce a hlavně ať to neotravuje ty ostatní. To jesli v hypnotizuje splávek nebo si nechá vykouřit a při tom posílá sms je tolálně fuk!

reagovat
Pondělí 25. dubna 2005 ve 14:05 ® SALAM

Já čumim po přírodě, minulej tejden když to nebralo sem kostňákama krmil kosáka, prostě u vody je krásně a je vždy na co koukat. no teda jestli nechodíš někam uprostřed města, tam by mě to taky nebavilo.

reagovat
Pondělí 25. dubna 2005 ve 13:58 ® drda

Přijdu k vodě a horečně skládám pruty, podběrák, míchám krmení, ve spěchu píšu do povolenky revír a vzápětí nahazuji oba pruty. A konečně nastává chvíle uklidnění. Tedy pouze nezasvěcenému se může zdát, že je pouze tupě zíráno na splávek eventuelně na špičky. V hlavě se mi rojí krizové plány pro případ dílčího neúspěchu. Změnit velikost háčku? Prodloužit či naopak zkrátit návazec? Změnit nástrahu, popřípadě ji zkombinovat? A při tom všem přemýšlení ještě odhaduji za kolik vteřin najede hejno žravých ryb a já je nebudu ani stačit zdolávat. Co na tom, že skutečnost je pak poněkud jiná. Na nudu ale u vody prostě není čas. PS: mí přátelé (hraji a spol.) mi rozumí

reagovat
Pondělí 25. dubna 2005 ve 13:56 ® 

Jestli máš šikovné prsty tak zkus nos.

reagovat
Pondělí 25. dubna 2005 ve 13:25 ® BigMike

Až teď jsem si přečetl otázku:-)) ) No, ptát se, co mám dělat na rybách, než zabere je tedy fakt síla:-)) ) Já bych se optal: chceš aby zabrala nebo ne? Pokud ano, dělej vše pro to aby zabrala – výběr místa, počasí, nástrahy, cajku, vnadění, okoukni konkurenci vlevo i vpravo atd. Rozhodně bych se nenudil. A pokud nechceš aby ti zabrala – ani k vodě nechoď. I když mám kámoše, který chodí k vodě jen pro formu a hlavně s lahváčema:-)) )

reagovat
Pondělí 25. dubna 2005 v 11:27 ® hraji
hraji

kkarlos: pokud se při lovu nudíš, je otázka, proč vlastně na ryby chodíš. Mohu ti ze zkušenosti doporučit, v době, od nahození do záběru seď a sleduj splávek, čihátko, špičku prutu nebo cokoliv, co ti signalizuje záběr. A pokud tě to nudí, tak to sbal a jdi radši do hospody napivo nebo za holkama, dočkáš se větších úspěchů.

reagovat
Neděle 24. dubna 2005 ve 23:35 ® Padis
Padis

Souhlas taky si vybírám místa kam skoro nikdo nechodí.

reagovat
Neděle 24. dubna 2005 ve 23:32 ® playboy007

BigMike: jasně tolerance je nutná, je to jen můj názor. S pípákama máš pravdu. Prodávám v ryb. potřebách a povím ti: je neskutečný, kolik se těhle píčovin prodává. já osobně apriori vyhledávám místa kde se pokud možno z nikým nepotkám, ale na běžnejch rybnících to za chvíli asi bude jak na pouti. nebo už možná je P. S. a proti souložení kdekoliv nic nemám

reagovat
Neděle 24. dubna 2005 ve 23:21 ® BigMike

Volovo volivi, královo královi:-)) Osobně ať si dělá každý na rybách co chce, ale ať nedělá randál, bordel okolo a neruší druhé. Jestli tam šoustám, nebo čtu, poslouchám mírně pustěné rádio nebo pletu, může být každému fuk. Osobně mi to je i na kontrolách jedno. Co mě víc bere, jsou hlásiče kaprařů – to je síla!!! To bych vyletěl z kůže. Pípíp, piíp, z druhé strany také a radši jdu dom.

reagovat
Neděle 24. dubna 2005 ve 23:04 ® playboy007

CeP: absolutní souhlas poslouchat na rybách muziku, blbnout s telefonem, nebo dokonce datlit kompjůtr? nezlobte se, to mi přijde fakt ujetý! telefon si sebou na ryby beru, ale občas toho lituju. například když sem zabroděnej v řece, ani nedutám a plížím se k tomu MÍSTU a jak na sviňu mi začne vibrovat telefon. sice nezvoní jen vibruje, ale KONCENTRACE je v háji. nemluvě když začne votravovat když zdolávám ńákouz rybišku ale z bezpečnostních důvodů ho sebou tahám a trpím

reagovat
Neděle 24. dubna 2005 ve 22:30 ® vasik

Nejdříve dám rybám šanci. Usmu tak na 10–15 minut. Pak když neberou tak pozoruji přírodu. Někdy mi pučí dcerka foťak tak fotím . No a taky si vážu návazce do foroty. Tam se dá dělat věcí…

reagovat
Neděle 24. dubna 2005 ve 21:45 ® Padis
Padis

Jejky tam se dá dělat vecí zvlášt když neberou a je tam stebou pěkná ženská

reagovat
Neděle 24. dubna 2005 v 19:14 ® Vydrain
Vydrain

naprosto nic, jen číhat, jednou do blba a jednou třeba na splávek, pořád do blba nedoporučuju

reagovat
Neděle 24. dubna 2005 v 15:05 ® tErmit

>Ciffik: tak, tak…

reagovat
Neděle 24. dubna 2005 v 15:04 ® tErmit

>Milky: pisu ted z klukovo compu, takze si jako podpis k predeslemu pridej CeP… CeP

reagovat
Neděle 24. dubna 2005 v 15:03 ® tErmit

>Milky: neco jako kremace??

reagovat
Neděle 24. dubna 2005 v 15:02 ® Ciffik
Ciffik

jo hoši. to já neznám. já mám vždy plný ruce práce… . nevím jak to děláte ,ale já mám furt něco dělat. plavačka potom položená. atd.

reagovat
Neděle 24. dubna 2005 ve 14:45 ® pif
pif

znám jednoho,kerej si na ryby sebou bere notebook a furt do něj klápá,že kelte?

reagovat
Neděle 24. dubna 2005 ve 14:41 ® Milky
Milky

CeP: víš, co je slovo TOLERANCE?

reagovat
Neděle 24. dubna 2005 ve 14:16 ® CeP
CeP

telefonisty, muzicuse a devkare u vody nakopat do prdele a nahazet do vody!!! nepochopim jak se nekdo muze nudit! kdyz sedim na brehu a cekam na zaber, tak sedim jako pena, ani nedutam a cerpam do sebe tu krasu prirody. pozoruju co se dele kolem mne. pode mnou. sleduju broucky ptaky, zaby atd. je toho kolem vody malo ke koukani?? nasavejte do sebe tu krasu troubove. kdovi jestli se sem dostanete jeste zitra. pozitri. kdovi co bude za 50 let..

reagovat
Neděle 24. dubna 2005 ve 13:55 ® Tomucha
Tomucha

tek je lepší si k vodě vzít preventivně nějáký holky… kratochvíle se najde vždy

reagovat
Neděle 24. dubna 2005 v 11:45 ® jake
jake

Poslouchám muziku. Hodím si flashdisk na sluchátka a aspoň nemusím odpovídat na blbé otázky kolemjdoucích typu: „Berou?“ apod.

reagovat
Neděle 24. dubna 2005 v 9:18 ® zedus
zedus

Tak to je zajímavý, já se takhle nudím u bobokařiny, když jsem ji ještě aktivně provozoval, tak sem taky vymýšlel koňiny. Zkus feedr, nebo si navleč broďáky a vlez do řeky s mušákem nebo s vláčákem a nudit se rozhodně nebudeš.

reagovat
Neděle 24. dubna 2005 v 0:16 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Ebobo:Na rybách se dá hrát s tolika věcma......

reagovat
Neděle 24. dubna 2005 v 0:13 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Ebobo:Hláším každý ůlovek:-)

reagovat
Neděle 24. dubna 2005 v 0:12 ® Ebobo
Ebobo

denyg:ještěže jsi uvedl ten mobil…

reagovat
Sobota 23. dubna 2005 ve 23:39 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Blbě položená otázka. Pokud rybu zdoláváš,tak se soustřeď jen na zdolávání,jestli jestě nezabrala,tak dělej cokoliv,třeba si hraj s telefonem,nebo si s někým povídej a tak. Myslím,pokud chytáš položenou a plavanou na stojáku. Při přívlači a muškaření se raději soustřeď na lov.

reagovat