Vyhledávání
Hodinky
13.3.2015 | matej.mark | 11.933 zobrazení | 50 odpovědí
čau, chci si koupit nějaký hodinky, hlavně aby byly odolný ve vodě a měli dobré sklo, nemáte někdo nějaký dobrý tip na značku se kterou jste spokojení? dík moc
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 20. března 2015 v 16:29 ® Kralu021 reakce na …
-
takhle možná funguje tvůj mobil,,já tam zmeškané mít budu ale na rybách o tom nebudu vědět tudíš mě to nebude rušit.
reagovat - Pátek 20. března 2015 v 11:00 ® matej.mark
-
Díky všem moc za rady popř. za odkazy. líbí se mi jedny moc od značky traser tak si je asi koupim. jeste jednou dik vsem moc za prispevky
reagovattezkej vyber z toho vseho
- Pátek 20. března 2015 v 8:42 ® malamut reakce na …
-
Kralu021> no jo, to je fakt, když ho necháš doma, tak tam nic zmeškanýho mít nebudeš.
reagovat - Čtvrtek 19. března 2015 ve 22:14 ® Kralu021 reakce na …
-
né není to novinka ale já jezdim na ryby abych se tam ztratil nepotřebuju mít 40zmeškaných misí a přemýšlet co mi kdo chce že pořád volá takhle mobil nemám a nic nevím tudíž si můžu užívat klidu a přírody a občas nějakého záběru
reagovat - Čtvrtek 19. března 2015 v 17:38 ® malamut reakce na …
-
Bahňák> aha, to jsem netušil, mě testovali právě na těch 10 a ptal se na kolik, tak jsem myslel, že to maj tak nějak na všechny běžný. Na druhou stranu, kdopak se potápí do dvou set metrů, já tedy ne, ani do sta
reagovat - Čtvrtek 19. března 2015 v 15:52 ® Bahňák reakce na …
-
malamut> jo jasně, tam je to asi nejlepší v HK ale test uměj jen do 10 bar
reagovat - Čtvrtek 19. března 2015 v 15:16 ® malamut reakce na …
-
Kralu021> nejspíš to pro tebe bude novinka, ale když mobil vypneš (opravdu to jde), je po cinkání.
reagovat - Čtvrtek 19. března 2015 v 15:14 ® malamut reakce na …
-
Bahňák> mě tedy Casia bez problémů otestovali v HK, odkud dle karty jsi, v tom nákupku vedle malýho Tesca, snad Atrium se to jmenuje, je tam takový pěkný hodinářství. Na počkání výměna baterky včetně testu na těsnost, test je ale dražší, než ta baterka.
reagovat - Čtvrtek 19. března 2015 ve 12:19 ® Kralu021
-
Přesně já bych taky doporučil CASIO nevim přesnej tip krabičku už dávno nemám,jsou vodotěsné do 50m a s vyšly mě něco pod 2 papíry,nosim je i do práce a normkálně se s nima koupu. navíc casia dávaj záruku na baterku 10 let. Já rač hodinky páč mít sebou na ryby mobil je utrpení jeden dotikáč jsem už utopil a druhej ztratil nemluvě o tom neustálím cinkání.
reagovat - Čtvrtek 19. března 2015 v 11:45 ® Bahňák
-
Mám 10 let Casio TIMBER CRUISER TC-4 W.R. 20 bar. Problém je jen v tom že na 20 bar po výměně baterie to dokážou otestovat jen ve značkovým servisu v Praze. Je fakt že mobil řeší i hodinky ale já už se bez hodinek na ruce necejtím ve svý kůži.
reagovat - Úterý 17. března 2015 ve 13:46 ® jarek.maly12
-
čus, já mám tady ty : http://www.helveti.cz/…0-shade-nato jsem naprosto spokojenej. jako je lepsi si urcite priplatit, kvalita je kvalita
reagovat - Pondělí 16. března 2015 ve 23:56 ® jepice-zruseno
-
Hodinky na ryby nenosím. Mobil mám buďto zahrabanej v krámech, v kapse v kalhotech v broďákách, vybitej nebo utopenej. Když nezvoní, tak o něm nevím. Kdysi jsem nějaké hodinky nosil ale všechny jsem buď ztratil, nebo rozflákal. Teď na rybách obvykle nevím kolik je hodin a vůbec mi to nevadí. Čas strávený na rybách se totiž do délky života nepočítá (Jan Werich).
reagovat - Pondělí 16. března 2015 v 17:34 @ JacobK
-
Hoši neměřme si pindíky tahle sorta hodinek jsou všechny spotřebák…Chodíme na ryby ne do PS.
reagovat - Pondělí 16. března 2015 v 15:01 ® kerob
-
Fakt ještě někdo nosí hodinky? Já mam doma několikero hodinek (Timex, G-Shock, Swatch), ale od doby, co mám mobilní telefon jsem je nepotřeboval.
reagovat - Neděle 15. března 2015 v 9:44 ® pilot reakce na …
-
JacobK> pošleš fotku hodinek? díky pilot
reagovat - Sobota 14. března 2015 v 19:57 @ JacobK
-
CITIZEN AS4050–51E – rádiem řízený, safírový sklo, solární nabíjení, titan – cena není zase tak vysoká vzhledem k tomu co to je za hodinky. Jinak samozřejmě vodotěsné…
reagovat - Sobota 14. března 2015 v 9:42 ® hraji
-
Mám hodinky Tissot, již mnoho let a doufám, že do smrti se mnou vydrží, jiné bych už nechtěl.
reagovat - Sobota 14. března 2015 v 8:54 ® džigit
-
stare dobre Casio G-Shock
reagovat - Pátek 13. března 2015 ve 23:48 ® sethy
-
Na ryby nosím roky hodinky od firmy Traser a nemůžu si stěžovat (mám model super sport, nyní je nástupce extreme sport). Pokud chceš odolné sklo tak leda safírové.
reagovat - Pátek 13. března 2015 ve 22:00 ® regulus
-
Tyhle jsou fakt skvělý http://www.tissot.ch/collections jen si nejsem jistej, jestli si vybereš vhodnou cenovou relaci.
Pokud jsi měl na mysli něco jinýho, tak já mám už hezkejch pár let TIMEXy a jsem spokojenej, úplně levný sice nebyly, ale nějaká šílená pálka to taky nebyla. http://global.timex.com/mens
reagovat