Vyhledávání
Rybáři liberecko a okolí
12.3.2015 | Kralu021 | 6.939 zobrazení | 39 odpovědí
malé a velké
Štěrkopískoviště (pískovny) Svijany – chytá tam někdo ?? Kdo z vás
má od tam tud monstr rybu ? A jaké jsou vaše dojmy a tipy na
tento revír.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 10. června 2015 ve 21:59 ® Kralu021 reakce na …
-
Pivař> Ahoj jsem tu delší dobu nebil a na dizkuzy nekoukal, já něco našel na netu kde byla i J.W fotka ale jinak informace mám od lidí kolem vody převážně od domorodců ale znáš to je to jak jedna babka povídala někdo přidá někdo ubere a vznikají legendy
reagovat
Co říkáš těm tolstolobikům to je škoda co ? V.P. už je zas skoro v nechytatelném stavu tedy aspoň od silnice a z pláže ale u loděnice nebo vzadu to ještě pořád jde,,,, Já ted taky jezdim hodně na malej ted jedem v pátek obsadit nuda pláž do soboty takovej pěknej flek a budou tam nalezlý nudisti to určitě,,mám na to 1,5 dne a mím snem je aspoň 70 amur… tak zatím a at ti koušou - Pondělí 25. května 2015 ve 22:44 ® Pivař reakce na …
-
Ahoj, na MP chodím taky, letos dokonce i dost často. Jen ti chci říct k tomu Jakubovi s 5-ti klacky, že máš trochu zkreslený informace. On tam byl na pozvání MO, aby zmapoval stav sumců. Mimochodem, měl jsem asi před 2–3 mi roky možnost s ním mluvit právě o sumcích na MP. Jakub vůbec neměl problém mi v čemkoliv poradit, včetně tipu na dobré místo k lovu. Největší průšvih ale na lov sumce na MP (i v hájeným úseku) jsou koupači, lodičky, randál z diskotéky u stánku, atd. Tak zatím, přeji hodně štěstí v rybolovu.
reagovat - Úterý 19. května 2015 v 19:16 ® Kralu021
-
Ještě měsíc a je to tu
reagovatzbrojíte už někdo ?????
- Úterý 28. dubna 2015 v 18:44 ® Kralu021
-
Něco se děje, na M.P je poslední dobou k vidění mnoho uhynulých ryb, hlavně velcí tolstolobici kolem 100cm.
reagovat - Čtvrtek 23. dubna 2015 ve 23:17 ® nnnap reakce na …
-
Kralu021> kde to žije, tam je madoni.A kde je madoni, tam je vyšší mineralizace. A kde je vyšší mineralizace není karp.
reagovat - Středa 22. dubna 2015 ve 21:14 ® Kralu021
-
koukám tady to žije
reagovat - Čtvrtek 12. března 2015 v 19:33 ® Kralu021
-
Pokud tam někdo byl nebo chytá častěji jako já at se prosím ozve a přidá pár písmenek rád se něco dovim,,případně kdo by měl zájem přijet rád vysvětlím místní řád včetně parkování atd…
reagovat - Čtvrtek 12. března 2015 v 19:32 ® Kralu021
-
Na netu se dokonce dá najít i článek jak tam byl Jakub W. na sumcích a samozřejmě jako vždy poslední den výpravy ho vytáhl
reagovatSumci tam jsou taky ale bohužel MO nepovoluje chytání nonstop a tak to dost sumcařů odradí a to je škoda – J.W tam lovil na 5 klacků a nikomu to nevadilo.
- Čtvrtek 12. března 2015 v 19:27 ® Kralu021
-
Pro mě jsou tito dvě pískovny srdcová záležitost před 7 lety jsem na nich začínal a doted je beru jako svůj nejoblíbenější revír.. Sice jsem tam nikdy nic extra nechytl ale hodně ryb jsem tam viděl od kolegů kdo co vytáhl a i já měl tu čest s amurem (torpédo) bájné velikosti hodně nad 100cm. nikdy nepřidávám naopak rač řeknu mín ale tenkrát sem nevěřil co vidim a doted myslim že ke 130 mu moc nechybělo bohužel jsem neměl to štěstí a ryba vyhrála a já si mohl tak leda fotit labutě
reagovatNicméně myslim že tento revír stojí za to zkusit a i když na velkém jsou velké problémy s trávou ve vodě přesto myslim že se tam dá dobře zachytat,,