Vyhledávání
Vyplnění povolenky při odevzdávání
11.1.2015 | kryštof | 12.143 zobrazení | 45 odpovědí | upravit
Dobrý den, měl bych dotaz jak správně vyplnit povolenku při odevzdávání.
Předem děkuji za odpověď
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 12. ledna 2015 v 18:41 ® BigMike
-
100Kč = 0,5 litru rumu, takže se pokuty konzumují přímo na výdejně.) Asi se přestěhuji do Strakonic a dám se do výboru.))
reagovat - Pondělí 12. ledna 2015 v 16:16 ® malamut reakce na …
-
CeP> dobrej nápad, rozšířím živnost, vyplnit sumář za kilo, plus poštovný, se mi jeví jako hodně dobrej byznys.
Ještě by mě zajímalo, jak je tato položka vyúčtována. Ve Stanovách jsem nic takového nenašel, takže vedlejší příjem MO, řádně evidovaný? Nebo snad se dostáváme do šedé ekonomiky?
reagovat - Pondělí 12. ledna 2015 ve 14:57 @ Palivec reakce na …
-
džigit> No já kdysi v prehistorii říkal, že jsem chytil v Chorvátsku cca 60 metrů ryb. Ne metráků, ale metrů. Zhruba takovou délku dohromady tvořily ty vyžlata délky cca 15 cm podobající se na okouna a beroucí na kousek chleba, které jsem chytil.
reagovat - Pondělí 12. ledna 2015 ve 14:23 ® džigit reakce na …
-
BigMike> slušná váha
reagovat - Pondělí 12. ledna 2015 ve 13:49 ® BigMike reakce na …
-
CeP> je mi to jasné – když budu jako 1. přebírat úlovkáče, bude to také OK. Bohužel s úlovkáčema špatně pro mě, ale dobře pro normál rybáře, že máme výdejnu v rybářské prodejně, kde se vydává dle pracovní doby – luxus!
reagovat - Pondělí 12. ledna 2015 ve 12:53 ® CeP reakce na …
-
BigMike> Tady máme udělané kolečko tak, že rybář přijde a odevzdá povolenku kde ihned probíhá kontrola, případně oprava. Dostane razítko do legitimace že má odevzdáno a teprve pak jde k dalšímu stolu kde platí a až u posledního stolu dostává povolenku. Takže od prvního stolu odchází s tím, že bude platit stovku. Ale takhle dopadne málo rybářů, většinou si vezmou tužku a v klubovně si to opraví. Drtivá většina tragédů povolenky háže do schránky nebo je pošlou poštou.
reagovat
A máš pravdu. Opravit některé povolenky je opravdu na mnoho minut. - Pondělí 12. ledna 2015 ve 12:28 ® BigMike reakce na …
-
džigit> hochu, to je realita! U nás i někteří členové výboru ( letos i vedoucí RS ) špatně vyplní sumář! A to jim rok co rok říkám co a jak! O řádu ani nemluvě, myslím, že si ho přečte každý rok nanovo tak 0,5% chytajících!!! Pak mě může po schůzi u piva šlak trefit, když ti opět členové výboru předvádějí své „znalosti“! A to je elita organizace! Jak to vypadá mezi lidem ani nedomýšlím! Tedy já to vím, ale co s tím chceš dělat? RS na vše u vody nestačí! Co třeba říkáš na toto?
reagovat - Pondělí 12. ledna 2015 ve 12:23 ® BigMike reakce na …
-
CeP> tak to bude asi tak stejně u nás, možná zcela správně tak 20%. Jak těch 100,– inkasujete? Zpětně? Tedy mám velký problém v tom, že na výdejně na to zvysoka sele když mu to vracejí ( myslím, že s tím, že za to beru nějakou korunu já a ne on ), dle mého na to ani nekoukne, potvrdí odevzdání a já až jako 2. v řadě se mohu doma zbláznit, ale těm lidem už to nemohu vrátit na doplnění či jim promluvit do duše. Jak píšeš, těch 10% je tragických a když má navštívených tř. 10 revírů a něco i ulovil, je to práce na několik desítek minut než se v tom zorientuješ a doladíš to:(
reagovat - Pondělí 12. ledna 2015 ve 12:21 ® džigit reakce na …
-
CeP> svatý prostato,to se robiř prrrdel,ni? A co teprv komplet řád,teda alespoň to nejzákladnější, to by byl teprv průser
reagovat - Pondělí 12. ledna 2015 v 10:44 ® CeP reakce na …
-
BigMike> Máš nějak vysledováno kolik povolenek se vám vrací špatně vyplňených? My máme zhruba 30% vyplněno správně, 30% s drobným nedostatkem a poslední třetina je špatně. Z celkového počtu cca 1000+ povolenek je asi desetina úplně tragických. Za jejich opravu inkasujeme 100 korun. Tohle je dlouhodobě ustálený stav a nepomáhá ani každoroční školení na výročce.
reagovat - Pondělí 12. ledna 2015 v 9:53 ® džigit reakce na …
-
malamut> krasně ste to řekl pane kolego! Tady už dostane povolenku kdejaky tupoun a pak chce povodit za ručičku, a to i v těch nejzákladnějších povinnostech!!!
reagovat - Pondělí 12. ledna 2015 v 1:16 ® malamut
-
Zde se setkáváme se zajímavým úkazem, Svaz, ve snaze zajistit možnost rybolovu širokým masám, po svých členech požaduje cosi, co zjevně někteří nejsou schopni samostatně splnit, otázkou tedy je, zda je masovost to správné východisko, anebo zda bude třeba v budoucnu členům od povinností ulevit a omezit členství na pouhé platby, aby bylo za co sportovat a odměňovat vyvolené.
reagovat - Neděle 11. ledna 2015 ve 21:02 ® BigMike
-
Radši nekomentuji dodatek, že všechny prázdné řádky, které nejsou vyplněny musí být proškrtnuty – to už povazuji za úplnou zhovadilost nějakého byrokrata! Jednou to mám sečtené do kříže, tím je to hotové. Za chvilku budou chtít řádky kapra vybarvit modře, cejny zeleně, štiky žlutě…
reagovat - Neděle 11. ledna 2015 ve 20:57 ® BigMike
-
Každý revír na kterém jsi lovil zapíšeš doleva do jednoho řádku s číslem i názvem revíru – v tom samém řádku zapíšeš směrem doprava dle kolonek druhu ryb všechny ryby co jsi na onom revíru ulovil a úplně vpravo součet toho řádku = revíru. Do dalšího (2.řádku pod tím prvním)další revír kde jsi lovil atd., atd. Zapisuje se i revír kde jsi neměl úlovek protože úplně doprava musíš zapsat počet docházek na onom revíru. A když máš všechny revíry zapsané pěkně pod sebou, sečteš jednotlivé druhy ryb na kusy a kilogramy dle druhů směrem dolů. Všechny kusy a kg dole opět sečteš směrem doprava, kde je konečný součet, který ti musí hrát se součtem jednotlivých revírů, což je celá pravá strana seshora dolů. A sečteš i celkový počet docházek na všech revírech – také vpravo seshora dolů. Prostě kontrola všech součtů do kříže. Každý rok to kontroluji, každý rok jsou lidi co to nedovedou pochopit. A to máme návod na vyplnění sumáře na str. 70–71 Soupisu revírů Jihočeského územního svazu s bližšími podmínkami výkonu ryb. práva:)
reagovat - Neděle 11. ledna 2015 v 19:28 ® CeP
-
http://www.rybari.strakonice.cz/…ky/1_001.jpg
reagovat