Vyhledávání
Soukromá výuka chytání ryb
19.11.2014 | Janko | 10.579 zobrazení | 100 odpovědí
Zajímal by mě názor ostatních rybářů na to, když by jsme s kamarádem, chtěli soukromě vyučovat chytání ryb? Může nám to vyjít, nebo spíše poslali by jste dítě k neznámým rybářům, aby dítě naučili chytat ryby, kdyby jste nechytali sami?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 5. prosince 2014 v 10:46 ® Janko reakce na …
-
tenodvody> Jsem 3–5 brankář v reprezentaci
reagovata snažím se dostat ještě lépe
uvidíme jestli se mi to povede
- Čtvrtek 4. prosince 2014 v 18:37 ® tenodvody reakce na …
-
kerob> Jo, tak jména sem si všiml a už vím
reagovat - Čtvrtek 4. prosince 2014 v 17:46 ® kerob reakce na …
-
tenodvody> snaž se
reagovatmě to trvalo asi 20 vteřin a vim i kolik váží, měří kdy ma narozeniny a na jakou stranu ma hokejku
- Čtvrtek 4. prosince 2014 v 17:35 ® tenodvody reakce na …
-
Janko> v Repre a mohu znát tvé ctěné jméno?
reagovat - Středa 3. prosince 2014 ve 22:46 ® Janko reakce na …
-
tenodvody> hraji pouze hokej a box dělá můj kamarád
reagovatmožná máš pravdu, že se zařadím do společenského života a najdu si práci, ale tak zatím to vidím jinak. Jen mimo tak já teda trénuji každý den 1–3 na ledě a 2 krát na suchu. Jsem náhradník v reprezentaci do 18 let a myslím si, že bych se tím dal živit, pokud se nenechám stáhnout ničím jiným (a to doufám, že ne). Jinak děkuji za rady. A také tedy souhlasím s tebou
- Středa 3. prosince 2014 ve 20:51 ® tenodvody reakce na …
-
Robur> né všichni máme hold tolik štěstí
reagovat - Středa 3. prosince 2014 ve 20:41 ® Robur reakce na …
-
tenodvody> jen na malamuta vždycky vyjde debil
reagovat - Středa 3. prosince 2014 ve 20:21 ® tenodvody reakce na …
-
OBr> Lituji, že jsem si na to nevzpomenul
reagovat - Středa 3. prosince 2014 ve 20:15 ® tenodvody reakce na …
-
kerob> já bych to taky nemazal, názorné ukázky a příklady hlavně v praxi jsou zapotřebí
reagovat - Středa 3. prosince 2014 ve 20:14 ® tenodvody reakce na …
-
Robur> Jo, nikdy nevíš, co ochutnáš
reagovat - Středa 3. prosince 2014 v 16:26 ® Kazan reakce na …
-
malamut> taktéž souhlas s tenodovody
reagovat - Středa 3. prosince 2014 v 11:39 ® kerob reakce na …
-
malamut> … asi by slo tvoje vyplody rovnou mazat, hodnotu diskuze by to rozhodne pozvedlo. Ale mazat ti to nebudu, at každý vidi, co jses za exemplarni pripad zakomplexovaného jelimana.
Jinak doporucuji seberealizaci napriklad v diskuzích u clanku na novinky.cz … tam zapadnes jako nic
Tenodvody ma recht.
reagovat - Středa 3. prosince 2014 v 11:28 ® hraji reakce na …
-
malamut> já taky souhlasím s tenodovody
reagovat - Středa 3. prosince 2014 v 10:26 ® Robur reakce na …
-
malamut> já naopak souhlasím s tenodvody, kdo ještě?
reagovat - Středa 3. prosince 2014 v 10:25 ® Robur reakce na …
-
OBr> jo jo, život je jako bonboniera
reagovat - Úterý 2. prosince 2014 ve 23:10 ® OBr
-
Tady by se hodilo citovat z Forrest Gumpa: „Pro hlupáka každý hloupý“
reagovat - Úterý 2. prosince 2014 ve 22:45 ® malamut reakce na …
-
tenodvody> jsi debil, viz. tvé příspěvky.
reagovat - Úterý 2. prosince 2014 v 18:06 ® tenodvody reakce na …
-
malamut> Dal jsem si včera tu práci a četl sem tu asi až do 1:00 různá fora atd. nenašel sem jediné, kde se ti něco nezdá, věřím, že založím-li forum : Má ranní stolice byla hněda. Tak zrovna ty mě budeš ujišťovat, že byla modrá. Navíc podle času zde tebou přítomného usuzuji, že si více zde než na rybách a škodíš webu, myslím že si tohle myslí více lidí zde.
reagovat - Úterý 2. prosince 2014 v 9:00 ® malamut reakce na …
-
tenodvody> já ti těžko můžu bránit v tom, dělat ze sebe blbce, ale neber si při tom do huby či klávesnice můj nick, bezpečně to zvládáš i bez toho.
reagovat - Pondělí 1. prosince 2014 ve 22:14 ® tenodvody
-
Janko : Níže sem četl, že děláš hokej a box, poradím ti jedno, až skončíš školu a že to bude brzo, zařadíš se do společnosti pracujících lidí, kde je hodně málo času na své koníčky, já hokej taky hraju, už ale jen víkendově a to jen jednou za měsíc, prostě si dem s klukama jen tak zahrát. Když my bylo 17, dělal sem hokej, florbal, chodil na ryby, jezdil na kole a stejně to vše postupně opadlo a nakonec sem zůstal u toho, co je mi nejbližší, 90% času na rybách a 10% na ledě. Měl sem taky plány, chtěl sem udělat film o rybách, zkusil sem to, ale až v pozdějším věku, zainvestoval sem peníze, natočili jsme 60GB materiálu, teď je to jen na externím disku nevyužité s tím, že sem si vlastně pokazil dva roky u vody řešením kravin a ne se úplně soustředil na to, co mě baví a to rybaření. Ale jinak ti přeji, aby vám to klaplo, zkusit se musí vše, jinak dopadneš jako Malamut a bude z tebe opruda, co jen vysedává u PC a prudí lidi
reagovatMožná, by jsi mu mohl nabídnout první kurz.
- Neděle 30. listopadu 2014 v 11:53 ® noba reakce na …
-
lubo OV> mam to naprosto stejně. u nas rybaril pradeda, ale toho jsem nepoznal a posedlost rybami a rybarenim je u mw znama od cca 3 let
reagovat - Pátek 28. listopadu 2014 v 16:36 ® lubo OV reakce na …
-
lukino050505> i děti se dostanou k vodě, když budou chtít. Vím z vlastní zkušenosti. Jsem v naší rodině průkopník. A to jsem měl vodu v okruhu ne menším než cca 3 km od baráku. Dodnes nevím, kde se ta posedlost rybolovem ve mně vzala, když nebylo po kom dědit
reagovat - Pátek 28. listopadu 2014 v 16:34 ® Cudla
-
Robur> Jo lezem do prd,le EU a tam se to vyžaduje to ještě osvědčení že nejsem pedofil
reagovat - Pátek 28. listopadu 2014 v 11:50 ® malamut reakce na …
-
lukino050505> no zajímalo by mě, jak mokrá kuku lítá z kobry. To víš, ani já neznám všechno, ale jsem zvídavý, i ta přesnost je udivující.
reagovat - Pátek 28. listopadu 2014 v 11:08 ® lukino050505 reakce na …
-
malamut> a co by tě zajímalo? uvaříš kuku a ve vzdálenosti 15–20 metrů od břehu pomocí kobry nakrmíš prostor ±1 metr.
reagovat - Pátek 28. listopadu 2014 v 10:38 ® KOLIBŘÍK
-
Porad se s mistrem výuky rybolovu Matákem z Mrku.cz.Ten vyučuje chytání ryb téměř patnáct let.
reagovat - Pátek 28. listopadu 2014 v 10:30 ® malamut reakce na …
-
lukino050505> kuku kobrou? Tak to by mě docela zajímalo.
reagovat - Pátek 28. listopadu 2014 v 9:12 ® lukino050505 reakce na …
-
malamut> Kobrou tam sypu kukuřici a nebo hrášek a na to i chytám na položenou. Na feedru používám jenom červíky. Na splávku houstičku nebo žížalku.
reagovat - Pátek 28. listopadu 2014 v 9:11 ® lukino050505
-
lubo OV> Tak pochopitelně v tomto případě je kroužek dobrá věc, ale zase na druhou stránku by mě zajímalo, pokud nikdo další z rodiny nerybaří, tak se asi děcko moc na ty ryby nedostane. Jedině v tom kroužku. O těch vedoucích máš pravdu. Souseda kluk do jednoho chodil a za celý rok se naučil pouze vyvážit splávek v kbelíku s vodou a poznat z obrázku ryby. Venku u vody nebyly ani jednou a to měli všichni papíry.
reagovat - Čtvrtek 27. listopadu 2014 ve 22:11 ® malamut
-
lukino050505> pokud zakrmujete většinou kobrou, tak jste asi taky většinou „boilísáci“, nebo ne? Netuším, čím je možné ještě kobrou zakrmovat, snad ještě peletami.
reagovat