Chytej.cz

Potápivé woblery necteno

21.4.2005 | BigMike | 2.638 zobrazení | 8 odpovědí

Asi dost blbé dotaz. jak chytáte s potápivýma woblerama? Na řece, na pískovně, na přehradě? existují nějaké fígle, rady, tipy, triky? Jak předejít uváznutí? Atd. atd.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 29. října 2009 ve 23:58 ® Libor
Libor

váznutí nepředejdu nikdy hlavně tam kde to neznám, s potápivýma je větší šance chytit šutr atd, bude to tak vždy, dokud se nebudou dělat woblery s integrovaným elektronickým samovyhákovacím systémem.

reagovat
Neděle 24. dubna 2005 ve 22:38 ® BigMike

Doktor: OK, člověk nikdy neví co se dozví. A z těch stovek w. jsem jich asi jen 20 dělal potápivých. Až poslední dobou jsem jim přišel na chuť. Hlavně ty malé pidíky, paráda. Díky.

reagovat
Sobota 23. dubna 2005 v 18:01 ® doktor

Big Mike čau. Neviem či existujú nejaké finty aby si nezadrel a neprišiel o potápavý wobler okrem dobrého poznania hlbšieho úseku na ktorom ideš loviť, kde poznáš event. rizikové prekážky. Basika máš, ešte sonar a samoška najskôr všetko preskúmať dožívajúcimi gumami. Potápavé woblery sú výhodné aj pri chytaní z brehu kedže ho ľahšie a oveľa skôr dostaneš do požadovaje hĺbky zatial čo pri plávajúcom ťa to bude stáť rôzne dlhý úsek a možno práve ten HOT. Aj keď také DT-ečko to rieši veľmi dobre a pochvaľujem si ho! Veľmi dôležité je si aj uvedomiť, ako sa správa potápavý wobler. Potápavý model totiž pracuje v hĺbke v ktorej začneš navíjať a tam tiež zostáva , nepotápa sa hlbšie pokým neprestaneš navíjať. V prestávke navíjania sa ponorí hlbšie, teda presný opak plávajúceho. Takže po nahodení iba počkáš aby wobler klesol do hĺbky kde predpokladáš ryby napr. podľa sonaru alebo ktorú chceš preloviť a okamžite ich môžeš dráždiť. Ale to všetko určite vieš lepšie ako ja kedže si ich vyrobil niekoľko sto kusov a vlastne som ti neporadil.

reagovat
Sobota 23. dubna 2005 ve 12:03 ® Ebobo
Ebobo

Big:Katalog mám taky bez cen . Musim někoho z rodiny ukecat,aby mi přispěli na ten proutek . Jo a vláčet chodim na Dyji15(Vranov). pozn. Teď jsem sehnal 2rapalky a 1 salmo za 270kč!-neuvěřitelnej ú­lovek

reagovat
Pátek 22. dubna 2005 ve 21:47 ® BigMike

ebobo: katalog mám též akoráz bez cen. Ten proutek se mi strašně líbí, mám z něj dobrý pocit a to jsem ještě nenahodil. A když vezmu tu cenu – co dodat – super! Jsem za sebe rád:-)) ) Kam chodíš vláčet?

reagovat
Pátek 22. dubna 2005 v 17:04 ® Ebobo
Ebobo

Potápivý woblírky nemám moc rád-často váznou. pozn. Jak jsi psal ve fóru(vláčkaři),že jsi si u Tůmy koupil proutek Green cross power 1–5g-tak ten je super!Moc bych ho chtěl,ale nemam money . Top secret:mam tip,že budou mít popy(DAM) za cca 100kč!(mám katalog )

reagovat
Pátek 22. dubna 2005 v 16:49 ® BigMike

Jen vás zkouším, jestli nemá někde nějaké finty.)))))

reagovat
Čtvrtek 21. dubna 2005 ve 23:18 ® havel
havel

BigMike: to se ptas ty nas???

reagovat