Chytej.cz

Názor kontra Názor necteno

21.4.2005 | Radosh | 2.222 zobrazení | 12 odpovědí

Jaký máte názor na dnešní členy RS ???

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 22. dubna 2005 ve 12:00 ® Robur
Robur

Ono je to o lidech, na našem revíru chodí stabilně tak 15 lidí a vím, že tak 5 se chová u vody prasácky – jeden podsekává, dva mu určitě asistují, po jednom zůstává tak 10 vajglů + pytlíky atd. Názor mají ten, že k RS jde jen šulin. Ale život mě poučil a poukazovat na nedostatky svého okolí ve svém okolí, je ten, že já budu udavač a oni ti hodní, a teď Babo raď. Samozřejmě mě za 100 návštěv nikod nekontroloval, ale podotýkám, že nikam moc nejezdím.

reagovat
Pátek 22. dubna 2005 v 10:43 ® Ciffik
Ciffik

me nevadi. rad si na rybach pokecam . a navic na jednom malem rybnicku je jeden z RS muj trener a druhej Muj sponzor…

reagovat
Pátek 22. dubna 2005 v 10:43 ® Ciffik
Ciffik

hm. asdi jsem to moc skvele nevysvetlil. trener a sponzor na plavckovy zavody…

reagovat
Pátek 22. dubna 2005 v 8:22 ® pupak

Na blbce a nemecky turisty narazis vsude . . . Jinak za tech cca 40 let u vody sem potkal jen jednoho vola.

reagovat
Pátek 22. dubna 2005 v 7:22 ® DEATH

S RS mám celkem dobré zkušenosti,i když je vidím jen maximálně 3× do roka… Za to sem 2× obdržel buzeraci od městských policistů. Nechci nikomu křivdit,ale tihle zrovna znali rybu akorát na vánoce a nějaký zákony rybářský,to pro ně byla španělská vesnice. Jinak jsem s těma co nás kontrolují jsem za dobře(holt mám rád svý papíry,tak neblbnu). Horší jsou ty partičky kolemjdoucích blbečků,pak je někdy u vody fakt dusno.

reagovat
Čtvrtek 21. dubna 2005 ve 22:53 ® Radosh
Radosh

BigMike: nalistuj pár dní do zadu jedná se to ohledně Januštice . Ale to je jedno já jezdím hodně po vodách českých a  moravských chytám 20 let . Myslím si že je to hlavně o rybářích !!!

reagovat
Čtvrtek 21. dubna 2005 ve 22:34 ® BigMike

radosh: kde jsi je četl? Hoď to sem!

Je to o inteligenci:-)) A inteligent nebude u RS:-)) No, jsou vyjímky, které… Když to tak všude slyším, čtu, je to síla. Ono je to o tom, že chce mít každý klid, jít k vodě relaxovat a nikdo normál se do RS nehrne. pak to dělají tak z 50% lidi, kteří si chtějí něco dokazovat. dříve byli u pomopcníků VB:-)) ))

reagovat
Čtvrtek 21. dubna 2005 ve 22:24 ® Radosh
Radosh

sice jsem myslel stráž ale klidně to může být i svaz . Před pár dnama jsem tady četl nějaké články ohledně arogantních výstupů členů stráže . Tak se jen ptám .

reagovat
Čtvrtek 21. dubna 2005 ve 22:20 ® BigMike

RS – předpokládám, že rybářská stráž:-))

Hoši: dejte sem nějakou perličku z vašich setkání s RS, ať mám na výboru čím referovat, že jinde mají ouplný blbce:-)) Na obhajobu nás, ouplných blbců:-))

reagovat
Čtvrtek 21. dubna 2005 ve 22:08 ® Robur
Robur

RS je r. svaz nebo stráž?

reagovat
Čtvrtek 21. dubna 2005 ve 22:04 ® BigMike

Vše je o společnosti. Jak nebude profesionelní, vždy se najde magor:-) A když bude profesionelní, tudíž výběr značně protekční, bude tam magorů taky požehnaně i když možná méně:-) Znám sebe a kluky co pode mne spadají a mohu říci – u nás jsme lidoví!!!:-) a máme pochopení.

Letos s tou docházkou bych už slovil každého:-)) )

reagovat
Čtvrtek 21. dubna 2005 ve 21:21 ® jaryn

nevím, kromě Big Mika a Toma to nejsou moji kamarádi. Takhle, nevadí mi.

reagovat