Chytej.cz

úlovky z revíru Ostravice 1 necteno

21.4.2005 | jelen | 2.569 zobrazení | 4 odpovědi

chci se zeptat všech rybářu kteří chodí na tento revír co všechno už tam chytli a v jakých velikostech, já osobně tam chodím dost často a chytil jsem tam už skoro všechno,dokonce i sumce (30cm),hlavně mě zajímá jestli se tam dá chytit kapr,štika,pstruh a snad i candát ty to ryby se mi tam nepodařilo chytit a tak mě zajimá jestli tam vůbec jsou ? dík všem

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 24. dubna 2005 ve 13:46 ® Ciffik
Ciffik

koudy: je to hned na zacatku ostravice1 . to znamena pod mostem. rudnou. tam je hned velky splav. strasne velky ale nic moc tam neni. a kdyz se projdesx 5 minut poi proudu najdes mensi splav asi 3 m vysoky a 50 siroky. je tam vse. ale nekdy se jim nechce je to zvlastni. nekdy tam berou jak o zavod a pak tam prijdes mas uplne to sami zradlo nastrahu techniku. a proste nic

reagovat
Sobota 23. dubna 2005 ve 21:28 ® Koudy
Koudy

ciffik:A kde ten malý splav asi je?napiš nějaké orientační místo,třeba část ovy nebo blízkou dědinu. Ještě jsem tam nikdy nechytal tak hledám místa kde se dá zachytat…

reagovat
Sobota 23. dubna 2005 v 19:46 ® Ciffik
Ciffik

uz jste tam nekdo letos byli???? . kam chodite????. ja jsem tam byl jednou,,,dvakrat. trikrat. no asi petkrat a chytil jsem hafo tloustu az 60 cm. nejake oukleje parmy hrouzky strevle a to je vse. jinak muzu ti potvrdit ze pod mensim splavem je stik dost a jsou tam velke. ja to vim. chytal jsem na maly hrouzecky tlouste a ono to vzala takovahle… .......

reagovat
Pátek 22. dubna 2005 ve 21:05 ® Antares
Antares

Pstruhů je tam dost,přišli s velkou vodou ze dvojky,všechno tak do 30cm,větší tam snad také budou,ale nechytil jsem žádného. Chodím tam jen občas.

reagovat