Vyhledávání
úlovky z revíru Ostravice 1
21.4.2005 | jelen | 2.569 zobrazení | 4 odpovědi
chci se zeptat všech rybářu kteří chodí na tento revír co všechno už tam chytli a v jakých velikostech, já osobně tam chodím dost často a chytil jsem tam už skoro všechno,dokonce i sumce (30cm),hlavně mě zajímá jestli se tam dá chytit kapr,štika,pstruh a snad i candát ty to ryby se mi tam nepodařilo chytit a tak mě zajimá jestli tam vůbec jsou ? dík všem
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 24. dubna 2005 ve 13:46 ® Ciffik
-
koudy: je to hned na zacatku ostravice1 . to znamena pod mostem. rudnou. tam je hned velky splav. strasne velky ale nic moc tam neni. a kdyz se projdesx 5 minut poi proudu najdes mensi splav asi 3 m vysoky a 50 siroky. je tam vse. ale nekdy se jim nechce je to zvlastni. nekdy tam berou jak o zavod a pak tam prijdes mas uplne to sami zradlo nastrahu techniku. a proste nic
reagovat - Sobota 23. dubna 2005 ve 21:28 ® Koudy
-
ciffik:A kde ten malý splav asi je?napiš nějaké orientační místo,třeba část ovy nebo blízkou dědinu. Ještě jsem tam nikdy nechytal tak hledám místa kde se dá zachytat…
reagovat - Sobota 23. dubna 2005 v 19:46 ® Ciffik
-
uz jste tam nekdo letos byli???? . kam chodite????. ja jsem tam byl jednou,,,dvakrat. trikrat. no asi petkrat a chytil jsem hafo tloustu az 60 cm. nejake oukleje parmy hrouzky strevle a to je vse. jinak muzu ti potvrdit ze pod mensim splavem je stik dost a jsou tam velke. ja to vim. chytal jsem na maly hrouzecky tlouste a ono to vzala takovahle… .......
reagovat - Pátek 22. dubna 2005 ve 21:05 ® Antares
-
Pstruhů je tam dost,přišli s velkou vodou ze dvojky,všechno tak do 30cm,větší tam snad také budou,ale nechytil jsem žádného. Chodím tam jen občas.
reagovat