Vyhledávání
Kamarád na ryb. z Ostravy?a okolí
21.4.2005 | Ciffik | 3.335 zobrazení | 25 odpovědí
jsem z Ostravy a na ryby chodim casto sam. chtel bych aspon parkrat si s nekym z chytejaku zachytat. pokecat, zachytat. vazne by se tu nikdo takovy kdo by si zasel na ryby nenasel? (jo a pokud vam nevadi,ze je mi 16. podminky si urcete ja se rad prizpusobim. nemusi byt nutne z Ostravy . klidne se projedeu po okolí…)
rad chytam na plavacku. ale bobkarina mi taky neni cizi
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 29. března 2006 ve 20:43 ® Ciffik
-
lidi vsichni navstivte forum…sraz chytejaku na sev. morave
reagovat - Středa 29. března 2006 v 18:45 ® staker
-
nejsem škodolibý, ale nemůžu si odpustit otázku : jak jste si dneska zachytali? Jsem rád, že se tady taky ukázali Ostraváci a lidi z okolí. Třeba se tu už dozvím nějaké věci z regionuky se můžem potkat u vody. Petrův Zdar, S
reagovat - Úterý 28. března 2006 ve 22:22 ® festr
-
Nadar Ciffik.Jak je? Skoro celý rok ses neozval,na tůňky ses nestavil.Zítra to idu prubnut na tůně pod budu.Po prvé! doufám, že nebude pršet.
reagovat - Úterý 28. března 2006 ve 21:44 ® Ciffik reakce na …
-
jak to tam ted vypada?…kde je jeste led?
reagovat - Úterý 28. března 2006 v 16:25 ® Hora
-
byl jsem se podívat na tůních pod boudou,je zdvihnutá hladina o 20cm,jenom pár potahů.
reagovat - Úterý 28. března 2006 v 1:06 ® Hora
-
ráno se jdu podívat na tůně,jak to vypadá,mám 1 noční a jestli nebude pršet,tak si zachytám.
reagovat - Úterý 28. března 2006 v 1:03 ® Hora
-
no,jsem z Výškovic a na tůně to mám 10 minut pěšourem,rád bych se taky přidal a ten sraz severomoraváků(chytejáků)není špatné nápad.Takové Těrlice nebo Žermanky jak rozmrzne pořádně voda…?
reagovat - Pondělí 27. března 2006 v 15:21 ® Bobson
-
Nazdar. Jsem z Frýdku-Místku .. Někdo mě už zná a ví,že jsem pro každý pokec,radu,akci atd. Takže pokud chceš ozvi se mi na icq.Jsem u pc pořád.Pokud by jsme chtěli udělat nějakou větší akci na ryby co se týče srazu chytej ov a okolí není problém !!! Přidám ruku k dílu !!!
reagovat - Úterý 26. dubna 2005 ve 21:31 ® festr
-
ciffik držím palec a ať jsi první já si jdu zachytat na bedřišku a tím obhájit 3 místo z minulého závodu před 14ti dny
reagovat - Úterý 26. dubna 2005 v 7:55 ® Ciffik
-
skoda ze si nemuzem zajit tuhle sobotu. bodou tam zavody ,,Pohár vyškovyckých tůňí". a já budu prvním rokem soutěžit za dorostence takže na nějaké perfekt umísťení neočekávám…
reagovat - Pondělí 25. dubna 2005 ve 20:29 ® festr
-
ciffik já chytám jedině na plavačku,na těžko jedině na přehradě nebo dravce (candáty)
reagovat - Pondělí 25. dubna 2005 v 7:57 ® Ciffik
-
to festr: vsechno na plavacku??????
reagovat - Neděle 24. dubna 2005 ve 21:49 ® festr
-
ciffik dneska jsem tam byl 2kapry jeden se vypnul a nějaké to očko všechno na kukuřici a kolínka čekám až se zklidní a trochu ohřeje odra
reagovat - Neděle 24. dubna 2005 ve 13:51 ® Ciffik
-
festr: delas si srandu. je to muj domovskej revir. no je to reevir Zabrehu 1 za kterou zavodim v plavany. kolik ti je?. me ttaky poznas. cely v zelenym…+ ksiltka zelena. malej ryb. vak + matchka od interfishe + kreslo…+ kybl s zradlem. takovy debil jako ja tam vazne nechodi. vypadam jak vanocni stromecek. . obvesenej az to hezky neni. na co chytas? ja tam byl asi pred pul mesicem a nesly ani ty plotky. nevim cim dal tim vic ztracim duveru ve vysky…
reagovat - Sobota 23. dubna 2005 ve 22:42 ® festr
-
jestli znáš výš. tůně tak se stav.,hlavně 1a2 většinou sobota a neděle přes týden jsem v továrně poznáš mě maskáče modrá kšiltka dozadu mačka milo abolonězka tuhle kombinaci nikdo nemá
reagovat - Sobota 23. dubna 2005 ve 21:26 ® Koudy
-
Nejsem proti s tím srazem…
reagovat - Sobota 23. dubna 2005 v 19:42 ® Ciffik
-
souhlas. ale jak vidis moc ldi se ani neobjevilo v tomto foru. a navic organizovat hromadny rybareni ve 3 lidech…????!!!!! no nevim. ale neco bychom udelat mohli
reagovat - Sobota 23. dubna 2005 v 9:42 ® staker
-
Na Ostravsku je dost rybářů co čtou „chytej“, Třeba by nebyl problém udělat nějaký větší chytání a pokec pro lidi z regionu. Je to o domluvě. Určitě bych přišel a poznal nové lidi. Většinou chodím sám, ale občas je třeba vyměnit zkušenosti a pár slov.
reagovat - Pátek 22. dubna 2005 v 10:40 ® Ciffik
-
to Milky: uteklo mi něco? nebo jsem zase něco nepochopil?
reagovat - Pátek 22. dubna 2005 v 10:07 ® jiris
-
MIlky – woe
reagovat - Pátek 22. dubna 2005 v 9:46 ® Milky
-
Jestli máš na rybách rád vzrůšo, kontaktni Jirise. Ten občas v Ově je a tak můžete zajít spolu. V Tescu jsou nyní f akci špunty do uší.
reagovat - Pátek 22. dubna 2005 v 8:46 ® Ciffik
-
diky vsem urcite se ozvu nas uhore zajedem a piliky taky znam. a bordel u vody nedelam. jo a nejsem masar. ale sem tam si neco vezmu. asi tak 3 ryby do roka…
reagovat - Pátek 22. dubna 2005 v 0:55 ® Koudy
-
ciffik:no já jsem z Frýdku-Místku…četl jsem že chodíš na Kuboň,já tam byl letos taky jednou a chyt jsem na plavajdu kapříčka asi 20cm moc to tam neznám,chytal jsem tam poprvé v životě takže se klidně můžem někdy domluvit a zajít tam. Nebo třeba na Pilíky,jestli víš kde to je. Ale teď u mě řádí pstruhová mánie tak nevím kdy… Jo a pokud to tobě nevadí tak mi je 20
reagovat - Čtvrtek 21. dubna 2005 ve 21:56 ® jelen
-
Quote: On 2005–04–21 18:24, rybar11 napsal: Chodím s kámošema na Těrlickou přehradu. Jestli se budeš chtít přidat k lovu úhořů, tak nebude problém, pokud nebudeš dělat u vody bordel.
hele rybar 11 jsou tam ti úhoři velcí?
reagovat - Čtvrtek 21. dubna 2005 v 19:24 ® rybar11
-
Chodím s kámošema na Těrlickou přehradu. Jestli se budeš chtít přidat k lovu úhořů, tak nebude problém, pokud nebudeš dělat u vody bordel.
reagovat