Chytej.cz

Kamarád na ryb. z Ostravy?a okolí necteno

21.4.2005 | Ciffik | 3.335 zobrazení | 25 odpovědí

jsem z Ostravy a na ryby chodim casto sam. chtel bych aspon parkrat si s nekym z chytejaku zachytat. pokecat, zachytat. vazne by se tu nikdo takovy kdo by si zasel na ryby nenasel? (jo a pokud vam nevadi,ze je mi 16. podminky si urcete ja se rad prizpusobim. nemusi byt nutne z Ostravy . klidne se projedeu po okolí…)

rad chytam na plavacku. ale bobkarina mi taky neni cizi

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 29. března 2006 ve 20:43 ® Ciffik
Ciffik

lidi vsichni navstivte forum…sraz chytejaku na sev. morave

reagovat
Středa 29. března 2006 v 18:45 ® staker
staker

nejsem škodolibý, ale nemůžu si odpustit otázku : jak jste si dneska zachytali? Jsem rád, že se tady taky ukázali Ostraváci a lidi z okolí. Třeba se tu už dozvím nějaké věci z regionuky se můžem potkat u vody. Petrův Zdar, S

reagovat
Úterý 28. března 2006 ve 22:22 ® festr

Nadar Ciffik.Jak je? Skoro celý rok ses neozval,na tůňky ses nestavil.Zítra to idu prubnut na tůně pod budu.Po prvé! doufám, že nebude pršet.

reagovat
Úterý 28. března 2006 ve 21:44 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

jak to tam ted vypada?…kde je jeste led?

reagovat
Úterý 28. března 2006 v 16:25 ® Hora
Hora

byl jsem se podívat na tůních pod boudou,je zdvihnutá hladina o 20cm,jenom pár potahů.

reagovat
Úterý 28. března 2006 v 1:06 ® Hora
Hora

ráno se jdu podívat na tůně,jak to vypadá,mám 1 noční a jestli nebude pršet,tak si zachytám.

reagovat
Úterý 28. března 2006 v 1:03 ® Hora
Hora

no,jsem z Výškovic a na tůně to mám 10 minut pěšourem,rád bych se taky přidal a ten sraz severomoraváků(chy­tejáků)není špatné nápad.Takové Těrlice nebo Žermanky jak rozmrzne pořádně voda…?

reagovat
Pondělí 27. března 2006 v 15:21 ® Bobson
Bobson

Nazdar. Jsem z Frýdku-Místku .. Někdo mě už zná a ví,že jsem pro každý pokec,radu,akci atd. Takže pokud chceš ozvi se mi na icq.Jsem u pc pořád.Pokud by jsme chtěli udělat nějakou větší akci na ryby co se týče srazu chytej ov a okolí není problém !!! Přidám ruku k dílu !!!

reagovat
Úterý 26. dubna 2005 ve 21:31 ® festr

ciffik držím palec a ať jsi první já si jdu zachytat na bedřišku a tím obhájit 3 místo z minulého závodu před 14ti dny

reagovat
Úterý 26. dubna 2005 v 7:55 ® Ciffik
Ciffik

skoda ze si nemuzem zajit tuhle sobotu. bodou tam zavody ,,Pohár vyškovyckých tůňí". a já budu prvním rokem soutěžit za dorostence takže na nějaké perfekt umísťení neočekávám…

reagovat
Pondělí 25. dubna 2005 ve 20:29 ® festr

ciffik já chytám jedině na plavačku,na těžko jedině na přehradě nebo dravce (candáty)

reagovat
Pondělí 25. dubna 2005 v 7:57 ® Ciffik
Ciffik

to festr: vsechno na plavacku??????

reagovat
Neděle 24. dubna 2005 ve 21:49 ® festr

ciffik dneska jsem tam byl 2kapry jeden se vypnul a nějaké to očko všechno na kukuřici a kolínka čekám až se zklidní a trochu ohřeje odra

reagovat
Neděle 24. dubna 2005 ve 13:51 ® Ciffik
Ciffik

festr: delas si srandu. je to muj domovskej revir. no je to reevir Zabrehu 1 za kterou zavodim v plavany. kolik ti je?. me ttaky poznas. cely v zelenym…+ ksiltka zelena. malej ryb. vak + matchka od interfishe + kreslo…+ kybl s zradlem. takovy debil jako ja tam vazne nechodi. vypadam jak vanocni stromecek. . obvesenej az to hezky neni. na co chytas? ja tam byl asi pred pul mesicem a nesly ani ty plotky. nevim cim dal tim vic ztracim duveru ve vysky…

reagovat
Sobota 23. dubna 2005 ve 22:42 ® festr

jestli znáš výš. tůně tak se stav.,hlavně 1a2 většinou sobota a neděle přes týden jsem v továrně poznáš mě maskáče modrá kšiltka dozadu mačka milo abolonězka tuhle kombinaci nikdo nemá

reagovat
Sobota 23. dubna 2005 ve 21:26 ® Koudy
Koudy

Nejsem proti s tím srazem…

reagovat
Sobota 23. dubna 2005 v 19:42 ® Ciffik
Ciffik

souhlas. ale jak vidis moc ldi se ani neobjevilo v tomto foru. a navic organizovat hromadny rybareni ve 3 lidech…????!!!!! no nevim. ale neco bychom udelat mohli

reagovat
Sobota 23. dubna 2005 v 9:42 ® staker
staker

Na Ostravsku je dost rybářů co čtou „chytej“, Třeba by nebyl problém udělat nějaký větší chytání a pokec pro lidi z regionu. Je to o domluvě. Určitě bych přišel a poznal nové lidi. Většinou chodím sám, ale občas je třeba vyměnit zkušenosti a pár slov.

reagovat
Pátek 22. dubna 2005 v 10:40 ® Ciffik
Ciffik

to Milky: uteklo mi něco? nebo jsem zase něco nepochopil?

reagovat
Pátek 22. dubna 2005 v 10:07 ® jiris
jiris

MIlky – woe

reagovat
Pátek 22. dubna 2005 v 9:46 ® Milky
Milky

Jestli máš na rybách rád vzrůšo, kontaktni Jirise. Ten občas v Ově je a tak můžete zajít spolu. V Tescu jsou nyní f akci špunty do uší.

reagovat
Pátek 22. dubna 2005 v 8:46 ® Ciffik
Ciffik

diky vsem urcite se ozvu nas uhore zajedem a piliky taky znam. a bordel u vody nedelam. jo a nejsem masar. ale sem tam si neco vezmu. asi tak 3 ryby do roka…

reagovat
Pátek 22. dubna 2005 v 0:55 ® Koudy
Koudy

ciffik:no já jsem z Frýdku-Místku…četl jsem že chodíš na Kuboň,já tam byl letos taky jednou a chyt jsem na plavajdu kapříčka asi 20cm moc to tam neznám,chytal jsem tam poprvé v životě takže se klidně můžem někdy domluvit a zajít tam. Nebo třeba na Pilíky,jestli víš kde to je. Ale teď u mě řádí pstruhová mánie tak nevím kdy… Jo a pokud to tobě nevadí tak mi je 20

reagovat
Čtvrtek 21. dubna 2005 ve 21:56 ® jelen

Quote: On 2005–04–21 18:24, rybar11 napsal: Chodím s kámošema na Těrlickou přehradu. Jestli se budeš chtít přidat k lovu úhořů, tak nebude problém, pokud nebudeš dělat u vody bordel.

hele rybar 11 jsou tam ti úhoři velcí?

reagovat
Čtvrtek 21. dubna 2005 v 19:24 ® rybar11

Chodím s kámošema na Těrlickou přehradu. Jestli se budeš chtít přidat k lovu úhořů, tak nebude problém, pokud nebudeš dělat u vody bordel.

reagovat