Chytej.cz

rybník Hejtman, Třeboň necteno

7.8.2014 | seminko123 | 4.054 zobrazení | 10 odpovědí

Zdravím všechny rybáře, chystám se na týden na ryby na Hejtman.. Ale nikdy dřív jsem tam nebyl, tak bych se rád zeptal, jak tam berou? Na co jdou? Vyrážím převážně na kapry, jestli není ztráta času tam jet :) Díky za odpovědi. Filip

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 27. srpna 2014 v 16:02 ® Kantik

Na Staňkově mám příbuzné, bývám tam tak jednou měsíčně. A naprosto souhlasím s ostatníma: dříve super, teď o ničem. Jak Hejtman, tak Staňkovák. Už si tam ani povolenku nekupuju, nemá to cenu. Vyplatí se buď Nový Kanclíř nebo pískovny v Majdaleně.

reagovat
Neděle 17. srpna 2014 v 1:06 ® TJSS

Mohu jen potvrdit, Staňkov a Hejtman je hospodářem a majitelem, což je Ryb.Třeboň, totálně do…ný! Už delší dobu si na těchto revírech dělá kdo chce-co chce. Bohužel…

reagovat
Středa 13. srpna 2014 v 6:58 ® TondaN
TondaN

Zdravím, jsem místní a jestli se máš aspoň trochu rád tak pojedeš až na podzim. Chlum je plnej lufťáků a lidí co přijeli na dovolenou takže kolem Hejtmanu klid není ani náhodou to zaprvé a hlavně co tam je teď za největší problém je voda je špinává jak prase u dna absolutně bez kyslíku a plno ryb umírá. Kapři a bílá ryba bere pořád, ale velikosti nic moc a zbylá osádka se už skoro zdecimovala hold co se chytí to se odnese..... Staňkovák je na tom podobně jen tam není tak špinavá voda a když pomineš předek kolem kempů tak se tam dá i sednout, aby jsi měl kolem sebe klid, ale s rybama to je podobné. Pokud jedeš do Chlumu na dovolenou vem si svazovou povolenku a choď do Majdaleny.

reagovat
Úterý 12. srpna 2014 v 15:13 ® seminko123

Dnes vyrážím do neděle, tak mi držte palce :-(( :-D

reagovat
Pondělí 11. srpna 2014 v 10:24 ® trtka

To co se tu píše,naprosto odpovídá mé zkušenosti. Už tam jsem tam nebyl tři roky a jak čtu nemám čeho litovat

reagovat
Neděle 10. srpna 2014 v 18:10 @ Hejtman

Ještě dodatek, včera jsem odvezl rodinu na tradiční dovču tak jsem se rovnou poptal co to tam letos dělá. Je to dobré, tradice není narušena, je to klasicky mrtvé. Je vidět, že si s námi Rybářství Třeboň parádně vytírá řiť, hlavně když platíme za nic. Před mnoha lety jsem tutéž situaci zažil na Knížecím rabníku a můžete hádat kdo je jeho majitelem. Prostě Rybářství Třeboň se zřejmě soustředí na komerční produkci kapra a ostatní jim mohou oběhnout gumičku u trenek.

reagovat
Sobota 9. srpna 2014 v 18:42 ® Šína

Dobrej co se týče Hejtmanu tak to co tu je psáno je bohužel pravda jezdil jsem s rodinou na Hejtman od roku 1998 na čtrnáct dní vždy koncem srpna abych tam stihnul i pouť ryby ze začátku super ale postupně to šlo k pěti tak jsem tam přestal jezdit už jsem ta nebyl tři roky škoda dobrá parta ale abych platil povolenku a byl u vody za blázna tak to ne jinak vše OK.

reagovat
Pátek 8. srpna 2014 ve 20:15 ® bořek

jj na stankov nejezdí pač tam jedu ted já :-D :-D tak uvidíme ale je fakt že to jde s obou rybníkama rok od roku z kopce :-((

reagovat
Pátek 8. srpna 2014 v 15:46 ® seminko123 reakce na …

Já jsem právě skoro místní, když to přeženu, tak to mam nějakých 40km.. a kamarádi co jezdí na Staňkáč, tak říkají, že nic moc.. Tak jsem se rozhodl na Hejtman.. No ale moc si mě nepotěšil, snad budu mile překvapen..

reagovat
Čtvrtek 7. srpna 2014 ve 20:16 @ Hejtman

Na Hejtman jsem jezdil na dovču od r. 2008 každoročně na 14 dní. První dva roky parádní rybařina, když si dali kapři na chvíli pohov, byla dobrá zábava alespoň s cejny a ploticemi. 3. rok to bylo už slabší, ale dalo se. 4. rok to vycházelo první týden na 1 záběr denně, 2. týden mrtvo. 5. rok jeden amur první den a pak totální utrum! Kdybych nechytal jen já, řeknu si, že jsem kopyto, ale on nechytal téměř nikdo!!! A co se týká nástrah tak jsme zkoušeli snad vše myslitelné. Pokud jedeš na tuto lokalitu tak zkus zvážit Staňkovský rybník, tam to bylo lepší.

reagovat