Chytej.cz

Nevydání povolenky necteno

11.6.2014 | cujo | 2.180 zobrazení | 15 odpovědí

Vše řádně zaplaceno a když si jde člověk vyzvednout papíry na místní MO, tak je odmítnou vydat dokud jim neřeknu přesný datum plateb, protože to přece nebudou hledat ve svých papírech, když mají 2500 plateb. Jak se proti tomu bránit?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 3. července 2014 v 9:11 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

Mr.Štikáč> Pokud to byla narážka na ‚tucnak11‘,tak by neškodilo trochu ubrat.Nikdo není dokonalý…On je momentálně jediný,u koho tu nedokonalost češtiny snesu.A podle toho,jak se tady vyjadřuje,je s ním i prča právě pro tu jeho nedokonalost.Já bych neměl odvahu psát polsky,jako on píše česky.Je tu sice dlouho a mohl by to zvládat třeba lépe,ale vem si takovou Chantal Poullain,ta tu taky žije dlouho a jak je na tom.Holt,někteří jsou rádi,že se domluví.Bych tě chtěl vidět,jak bys tady na něj prskal,kdyby to tu pálil v polštině :-D

reagovat
Neděle 29. června 2014 ve 21:22 @ Palivec reakce na …

cujo> Tak to je potom těžké. Ale stížnost ti neradím podávat. Bohužel se nic nezmění a ty budeš ten zlý a budou se tí idioti mstít, kde to půjde.

reagovat
Neděle 29. června 2014 ve 14:08 ® cujo reakce na …

Palivec> jo jo, já taky všechno platím z netu. Bohužel u nás na MO jsou sto let za opicema a nezvládají ani práci s excelovskou tabulkou . . . .

reagovat
Neděle 29. června 2014 ve 12:25 @ Palivec

Většina z vás je o hodně mladších, jako jsem já. Tak proč nejdete s dobou? Běháte po poštách jak s nasolenou… Dnes se dá via internerbanking a kartou platit téměř všechno. Já ještě nebyl v tomto století se složenkou na poště. A asi ani nebudu. Na složence máte všechny údaje, které jsou potřebné k její úhradě internetbankingem (číslo účtu, sumu, měnu, variabilní a jiné symboly). A všechny pohyby na účtě máte na výpise z banky (ten si také stáhnete na webu). Kdykoliv se podívám do položky „obraty“ a tam najdu všechno. Příjmy i výdaje.

reagovat
Neděle 29. června 2014 v 11:00 ® timbab reakce na …
timbab

Mr.Štikáč> Na poláka má češtinu krásnou.

reagovat
Neděle 29. června 2014 v 9:46 ® Mr.Štikáč reakce na …
Mr.Štikáč

po tobe to cist to je na pobliti jako !!!!!!

reagovat
Čtvrtek 12. června 2014 v 17:07 ® vezirek reakce na …

kakr> Při dobré vůli jde zaplatit hotově. Ovšem ta dobrá vůle nesmí chybět.

reagovat
Čtvrtek 12. června 2014 ve 13:30 ® pepanek reakce na …

kakr> je taky zajímavé,že někde se dá povolenka vyřídit už v prosinci (MO Brno 3 ),jinde až v lednu. Někde prý dokonce ještě později.

reagovat
Čtvrtek 12. června 2014 ve 12:09 ® kakr reakce na …

cujo> Na výpisu z účtu máš datum platby uvedeno, tak kde je problém?? Jenže takových výpisů si můžeš vytisknout hafo. Převod peněz chvilku trvá tak se nediv, že při výdeji povolenky chtějí mít peníze na účtě. Datum platby skutečně není tvůj problém,pokud jsi zaplatil včas. MO si platbu musí dohledat.....

reagovat
Středa 11. června 2014 ve 21:07 ® malamut
malamut

Vše platím složenkama, ale jako opravnou záležitost bych zvolil VČS, jen na ní jít, ona rybařina na svazovkách není jen o placení a chytání, to je holt spolek, kde lze mnohé změnit, i silou hlasu řádného člena.

reagovat
Středa 11. června 2014 v 19:46 ® cujo

No já můžu zaplatit na poště dvěma nebo třema složenkama, ale nechce se mi platit za složenku na MO i když je to koruna, tak z principu a pak další prachy za složenku na poště. Když to zaplatím z účtu tak jim nestačí výpis z účtu, ale čeká se na jejich papírovej výpis, takže je doporučený zhruba týden čekat. Dřív to měli psaný v sešitu, ale teď tam mají stohy výpisů z banky, navíc neposkládaný dle data a hrabou se v tom jak slepica na hnoju. Bohužel, když už to nejde zjistit v jejich počítačovým systému, jak bylo sděleno, tak je pro ně složitý si aspoň udělat tabulku v excelu a zatrhávat kolonku zaplaceno . . . .

reagovat
Středa 11. června 2014 v 18:45 ® tucnak11
tucnak11

V naše organizacji platime učtenkou na poště přymo na učet MO a jsem v počitači, pokladnik automaticki vypiše povolenki jak zjisti platbu podle rodneho cisla na přesne imeno,v počitači je den pladby, jake povolenki a imeno,nic nenosime jen učtenku co vlastně nemusime, bo v počitači je datum pladby.tak usetřyme spoustu peněz.:-> znamena MO

reagovat
Středa 11. června 2014 v 16:39 ® cujo

Bylo to v normální úřední hodiny. Když se člověk rozčiloval, tak mu to bylo stejně houby platný, ještě byl za špatnýho. Zejtra podávám stížnost. . . .

reagovat
Středa 11. června 2014 v 16:24 ® BigMike

Pokud měli hodiny na výdej povolenky a nechtělo s ejim hledat, tak udělat šílený bugr, chtít hospodáře, předsedu!!! A pokud by i oni dělali mrtvého brouka, přestoupit do jiné MO! + nějaký mejlík na ten územní svaz či článek o jisté zájmové MO do místního plátku!!!

reagovat
Středa 11. června 2014 v 16:06 ® Bigpista
Bigpista

Stížností na nadřízeném ÚS.

reagovat