Chytej.cz

Straka proti škodné, či je on sám škodná. necteno

14.5.2014 | mastrof | 2.716 zobrazení | 17 odpovědí

co myslíte kolegové? osobně mám s nepůvodními druhy organismů v naší kotlině také celkem problém, jejich odstranění bych neprováděl násilně spíš formou podpory původních organismů a totálním zákazem vysazování těch nepůvodních. o zbytek ať už se postará matka příroda…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 18. května 2014 v 19:39 ® cercer
cercer

…a co teprv vrána…

reagovat
Sobota 17. května 2014 ve 22:04 ® Ouklejobijec
Ouklejobijec

vykakat se na straky a jiné černo modré ptáky … topptáky ani nezmiňuji bo to bych si musel zlomit prsty na klávensnici. o EU ani nemluvě… ale to už říkám dlouho. a nikdo neposlouchá… nejvíc mě vadí, že naše děti (minimálně děti těch dětí) budou zase lít krev…

reagovat
Pátek 16. května 2014 v 8:03 ® Martin Chmelík

EU považuji za největší zlo bovodobých dějin. Je to z mého pohledu jen finanční tunel. Nějaká Straka? Myslíte toho ptáka? Volby do europarlamentu? Co to je? Jo to je těch pomalu 800 evropských ŠMEJDŮ, co vymýšlí takové hovadiny, jako jestli pomazánkové máslo bude pomazánkovým máslem, jestli Pražská šunka může být Pražskou šunkou atd.? A také jsem kdysi četl, že tato sebranka řešila, zda v rámci úspor v parlamentu budou používat na své dobře placené p.r.d.e.l.e. dvou nebo třívrství toaletní papír. Děkuji volby mi jsou „šajs egal“ :-)

reagovat
Pátek 16. května 2014 v 7:22 ® malamut
malamut

Tak tedy bez „vulgarit“, ale pravdivě: http://dotsub.com/…ba60751f523a

reagovat
Čtvrtek 15. května 2014 v 15:15 ® Mysak1 reakce na …

Robur> Tak já už asi po patnácté a furt nic. :-(

reagovat
Čtvrtek 15. května 2014 ve 12:28 ® Robur
Robur

nemohl by zadavatel otázky formulovat zadání fóra znovu? Musel jsem to číst 5× než jsem si to dal dohromady.

reagovat
Čtvrtek 15. května 2014 v 9:56 ® Malinko reakce na …
Malinko

malamut> Tak si, prosím, přečti cos vysmolil ve druhým příspěvku a pak ještě dvakrát. Možná ti to docvakne.

reagovat
Středa 14. května 2014 v 17:26 ® HaD reakce na …
HaD

malamut> taky žádám o slušnost a absenci vulgarit.

reagovat
Středa 14. května 2014 v 17:21 ® malamut reakce na …
malamut

mastrof> že by potrefená husa? O žádných vulgaritách nevím, a ty nejsi zrovna z těch, co by mě mohli napomínat, takže, nevyhovuje se.

reagovat
Středa 14. května 2014 v 16:48 ® mastrof reakce na …

malamut> tvé výlevy plné urážek a vulgarismů nikoho nezajímají, prosím tě tímto aby si se od této diskuze držel dál, mockrát děkuji

reagovat
Středa 14. května 2014 v 15:52 ® OBr reakce na …
OBr

malamut> jasan, já ti to neberu, oba máme naprosto odlišné názory a v tomhle se neshodneme. Já si jen myslím, že dneska je to všechno už tak propojené, že pokud padne jedna velká skupina, vezme nás s sebou dolů, ať jsme její součástí, nebo ne. Nehledě na to, že drtivá většina naší domácí produkce je závislá na ekonomické kondici států EU. Spoléhat na domácí spotřebu, jako v USA, to nejde, těch pár Pepíků u pivka toho moc nekoupí ;-)

reagovat
Středa 14. května 2014 v 15:46 ® OBr reakce na …
OBr

mastrof> on ten zákaz v zákoně je, ale tohle je prakticky nepostihnutelné a nezjistitelné. Souhlasil bych s větší podporou původních druhů… ale všechno to velmi rychle narazí na českou hlavičku, která si řekne: „proč by mě někdo omezoval, stejně vím nejlíp, jak to má být“ . Je to třeba pěkně vidět na RRD, všude se vysazuje japonskej topol, ale kupříkladu naše původní vrby mají podobné výsledky..

reagovat
Středa 14. května 2014 v 15:44 ® Stanik reakce na …
Stanik

Nejsem si jistý, jestli těch 21 našich europoslanců dokáže vyjednat pro naši zemi nějaké výrazně pozitivní změny, ale proč nezkusit podpořit i něco, co by nám rybářům mohlo pomoci zlepšit nepříliš utěšený stav našich vod. S kormoránem se snad začne něco smysluplného dělat a když by se to i legislativně podpořilo, vodám to přinese jenom užitek. Ostatní změny stejně musí přijít ze strany ČRS.

reagovat
Středa 14. května 2014 v 15:42 ® malamut reakce na …
malamut

OBr> dělej si co chceš, já budu dělat to samý a navíc doufat, že tenhle židobolševickej Systém míří s konečnou platností do prdele.

reagovat
Středa 14. května 2014 v 15:24 ® OBr reakce na …
OBr

malamut> já třebas volit půjdu, protože s existencí souhlasím atd..to jen na okraj, ale co když jde na to od lesa? Za minulého režimu taky hodně lidí tvrdilo, že jdou do strany, aby jí pomohli zevnitř rozvrátit ;-) Když budou nadávat a stát opodál, moc toho nezmění, dokud se nezačnou angažovat. Křiklounů je vždycky dost…

reagovat
Středa 14. května 2014 ve 13:55 ® malamut reakce na …
malamut

mastrof> Straka škodná je, už jen to, že se cpe do eurobolševickýho parlamentu naznačuje, že jde o zmrda. A je úplně jedno, kde se zviditelňuje a co slibuje, případně jaké lži pro své zvolení použije. Jsem trochu smutný, že pro svou kampaň nalezl prostor i zde, ale prachy asi opravdu nesmrdí. A volit do europarlamentu kohokoliv, znamená souhlasit s jeho existencí i s existencí zvyjebené bolševické eurounie a s naším členstvím v ní.

reagovat
Středa 14. května 2014 v 11:51 ® mastrof

aby nedošlo k omylu, netvrdím že pan straka je škodná, jen mě hrozně rozčiluje blikající baner s podivnými hesly které mohou působit podprahově. Pojďme se tedy nad celou kampaní trochu zamyslet. jistě budou vstupy z této diskuze mnohým nápomocné při rozhodování zda zvolit či nezvolit pana straku, sám ještě nejsem pevně rozhodnut.

reagovat