Chytej.cz

Střípky z MS v přívlači 2014. Asenovgrad, Bulharsko. necteno

14.5.2014 | HaD | 22.215 zobrazení | 216 odpovědí

Střípky z MS v přívlači 2014. Asenovgrad, Bulharsko.Střípky z MS v přívlači 2014. Asenovgrad, Bulharsko. Za podpory DAIWA :) podle připojení budeme podávat zprávy :)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   8 7 6 ...
Pátek 6. června 2014 v 10:32 ® Ouklejobijec reakce na …
Ouklejobijec

David H.> :-) … na ty kolibříky bych moc nesázel – jako že nebudou … je fakt, že sloni a žirafy to budou mít s broděním složitější … stejně jako bassové :-)

reagovat
Středa 4. června 2014 v 18:19 ® HaD reakce na …
HaD

Palivec> Bať bať. Ono chytit duháka na českém duhákodromu a stejný druh, ovšem v původní domovině je sakra něco jiného. Ten drom se ale omrzet může, to chápu…

reagovat
Středa 4. června 2014 v 16:25 @ Palivec reakce na …

David H.>Neříkal Janoušek Bémovi i kolibříku?

reagovat
Středa 4. června 2014 v 16:24 @ Palivec reakce na …

David H.> Kdyby to bylo tak jednoduché, jak si myslí Jepice, nebyla by asi ta nabitá mistrovství v lovu bassů jednotlivých států únie a vrcholná liga. Vyhrát balík doláčů a tvrdě rýžovat na reklamě a mít štědré sponzory, nemá reálnou šanci mít každy, kdo má anální otvor. Tady taky skáčí pstruzi v plném rybníku na cokoliv a komukoliv. Ale když má být někdo nej a dlouhodobě, chce to mnoho úsilí a kumštu a ještě ke všemu i trochu štěstí.

reagovat
Středa 4. června 2014 ve 14:19 ® HaD reakce na …
HaD

Ouklejobijec> Zkoušelo se to v Jestřabicích a výsledek žalostný. Na pískovnách okolo Veselí se kdysi taky dávali a zero. Prostě kolibříky, slony a blekoše tu mít asi nebudeme. Ani žirafy :-D

reagovat
Středa 4. června 2014 ve 12:32 ® Ouklejobijec reakce na …
Ouklejobijec

dam> no to je jasné… ale důležité je, že tu přežijí … přes léto :-) … a podle mých zkušeností v některých oblastech i přes zimu :-) :-) :-) … já měl na mysli, že se přiveze kamion nebo dva, startovné bude tak 10tis. kč a jde se chytat :-) :-) :-)

reagovat
Středa 4. června 2014 ve 12:28 ® dam reakce na …
dam

Ouklejobijec> mám pocit, že o tom byla kdysi diskuze…ono se jim tady moc nedaří, jinak by tomu už dávno tak bylo…

reagovat
Středa 4. června 2014 ve 12:17 ® Ouklejobijec
Ouklejobijec

škoda, že nenapadne někoho udělat tady pořádný bassodrom :-) :-) :-) abychom měli všichni šanci vyzkoušet si o co jde… doufám, že mi nějaký chytrák nenapíše, že si přeci mohem dojet do Španělska atd. … :-) … škoda, že když už někdo provozuje vláčecí vodu, dřív nebo později tam vždy vysype kapři :-(( … už mě to fakt začíná unavovat :-) .

reagovat
Pondělí 2. června 2014 ve 12:53 ® HaD reakce na …
HaD

jepice> malí jo, ale ti velcí už jsou oříšek.

reagovat
Pondělí 2. června 2014 v 8:51 ® jepice-zruseno reakce na …

David H.> Teď byl delší dobu jeden náš mladší kolega v Oklahomně a pohyboval se i v jiných státech v USA a říkal, že to chytání bassů už ho nebaví. Že tam hodí cokoliv a vono to na to skáče jak blbý :-D

reagovat
Pondělí 2. června 2014 v 8:31 ® HaD reakce na …
HaD

Palivec> s tím souhlasím. Když někdo umí chytat všechny naše dravce, naučí se chytat i bassy. Jako prd.

reagovat
Sobota 31. května 2014 ve 21:33 ® Venca Zelenka reakce na …
Venca Zelenka

Palivec> To máš pravdu, ale za jakou cenu.

reagovat
Sobota 31. května 2014 ve 21:22 ® Venca Zelenka reakce na …
Venca Zelenka

BigMike> Tak samozřejmě by jsme nešli po malých rybách a chytali na jistotu, každý po 3 metrovkách nás jistě slušně umístí :-D A s trémou si nedělej starosti, to mám zmáklé z dob kdy jsem ještě skákal tyčku, jednou se mi podařilo kecama tak nalomit reprezentaci, že neskočili ani základ, jistě tomu trošičku pomohlo vybavení a vyzáž:-) Když jsem těsně před závodem sežral 5cm chleba s vejcem zatím co jiní popíjeli jontové nápoje, dívali se divně, když jsem na první skok šel v gaťách ušitých s protichemického obleku, kroutili hlavama, ptajíc se ty nejdeš do dresu? Naco, šak su tam jen 3m, toto je dres. A když jsem zebral tyčku na 110kg v průměru jejich pouzder, bylo vpodstatě vyhráno :-D Neboj to dáme, když se dobře secvičíme, někteří se nervově zhroutí jetě než začnou :-D

reagovat
Sobota 31. května 2014 ve 13:23 ® BigMike

Venca: kdepa, já a soutěže, jsem trémista!:)) Kdysi jsem s enechal ukecat, jeli jsme do Prahy, vedoucí neměl registrace a … Někde je tu článek:)) A jak říkává kamarád, píchat potěru hubičky, to mě neba!!! To si radši soutěžím přes sezónu sám se sebou, kategorie štika, candát a sumec nad míru, nástraha 10cm + a foťák sebou:))

reagovat
Sobota 31. května 2014 v 7:13 @ Palivec reakce na …

David H.> Myslím, že by se ani vláčkaři, co chodí na MS, snad kromě Mongolů, neztratili při lovu bassů. Týden cvičení a sběru zkušeností a můžou bodovat. Ale jak se dostat do té Major League nevím, nezajímal jsem se o to. Možná to chce vložit do společného banku 100 tis. dolarů a mít výsledky za poslední 3 roky v soutěžích na úrovni některého ze států únie. Tak to by měl i Maťo problém… DAM ne, ten má prachů jako hnoje.

reagovat
Sobota 31. května 2014 v 7:04 @ Palivec reakce na …

Venca Zelenka> Sehnatelné je dnes všechno, co je na prodej.

reagovat
Sobota 31. května 2014 v 1:11 ® Venca Zelenka reakce na …
Venca Zelenka

jepice> To máš pravdu stím zanášením, jde to z úspěchem využít nejen kolem břehů, akorát na to musíš myslet :-) Nejde ani tak o závody a absolvovat bych to pravidelně asi taky nechtěl, jde o tu zkušenost a možnost srovnání, za relativně krátký čas můžeš získat dost praktických informací. A cvaknout za auto vozík a hodit do kufra dalších ± 30kg bordela taky není takový problém :-)

reagovat
Pátek 30. května 2014 ve 23:48 ® jepice-zruseno reakce na …

Venca Zelenka> Samodomo woblery jsou často lepší, než kupovaný. Já měl například docela dlouho samodomo malinkej wobler, kterej táhnul trošku doleva. Finta byla v tom, že se hodil podle břehu a při tažení vykroužil parádní zatáčku pod tima kudlibabkama a převislejma trávama těsně kolem břehu, kde bejvaj zalezlý tloušti. Opačně to zase fungovalo suprově, když jsem potřeboval object vrbičku. Škoda, že už jsem ho urval. Ty závody z lodí mě zatím moc nelákaj – abych táhnul někam celou velkou loď, elektrickej motor, benzínovej motor, echolot a jiný věci, který nejen že nemám, ale ani neumím obsluhovat… Kvůli těm pár čudlám co se nakonec chytí.

reagovat
Pátek 30. května 2014 ve 22:49 ® Venca Zelenka reakce na …
Venca Zelenka

Palivec> Občas se na ty Bass závody mrknu a jsou tam k vidění zajimavé nástrahy, které by jistě bodovaly i na našich vodách, bohužel u nás nesehnatelné.

reagovat
Pátek 30. května 2014 ve 22:41 ® Venca Zelenka reakce na …
Venca Zelenka

BigMike> Máš v plánu rozdrtit ligu svojima papuškama :-) Tak do toho jdu stebou :-D samého by mě zajimalo jak ty naše samodomo by uspěly v konkurenci s komerčkama, jedny závody z lodi by jsme s prdele mohli dať, mohla by to být docela slušná zkušenost k další výrobě.

reagovat
Pátek 30. května 2014 ve 22:09 ® HaD reakce na …
HaD

Palivec> to je jiný level :-) jednou jsem je videl na Ebru. Mazec.

reagovat
Pátek 30. května 2014 ve 14:13 @ Palivec reakce na …

jepice> Nevím, či náš dostupné americké TV stanice, které pravidelně přenáší závody v lovu bassů. I na webu je toho hodně. Je to těžké profi, ti co to provozují jsou profíci, ne amatéři, jako čeští, či slovenští vláčkaři, co jsou závislí na velkodušnosti sponzorů. Motají se v tom miliony dolarů (reklama, ale i ceny pro vítěze), špičková výbava, především ty jejich lodičky se mi líbí. Používají se multíky, ale i smekací navijáky. Jsou v „tom“ zapleteny špičkové světové firmy produkující rybářskou výbavu. Občas to sleduji, ale časem se to omrzí. http://www.majorleaguefishing.com/video_list.aspx?…

reagovat
foto/forum/2014/th-img107191.jpg
Pátek 30. května 2014 v 9:15 ® BigMike reakce na …

jepice> tak to jo, díky za vysvětlení! Celkem psycho.))

reagovat
Čtvrtek 29. května 2014 ve 20:18 ® kubas reakce na …
kubas

jepice> To slovíčko nejlepší je docela zavádějící :-D .

reagovat
Čtvrtek 29. května 2014 ve 20:08 ® jepice-zruseno reakce na …

BigMike> Naše závody (ligy a MČR) jsou v lovu přívlačí ze břehu + brozením čehokoliv (včetně např. ouklejí). Z nich se pak nominují nejlepší na MS v lovu pstruhů ze břehu. Sce to je trochu nelogický, ale je to tak. Pak máme v ČR mistrovství republiky v lovu přívlačí z lodí a z toho se nominují nejlepší na MS z lodí. V Bassech se nevyznám :-D

reagovat
Čtvrtek 29. května 2014 v 19:17 ® BigMike reakce na …

dam> Jestli to tedy chápu, jsou mezinárodně ofišl 3 druhy závodů:

  1. přívlač pstruhů ze břehu
  2. přívlač čehokoliv z lodí
  3. přívlač bassů ze břehu

Zbytek, jako je třeba naše liga jsou regionálky, mezinárodní závody v tom ofišl nejsou a nebo ne vedené jako MS v té federaci FIPS!?

reagovat
Čtvrtek 29. května 2014 ve 13:26 ® dam reakce na …
dam

BigMike> FIPS zná v přívlači ještě lov z lodí, kde se chytají všechny dravé ryby a potom už jen zvlášť bassy…ostatní závody jsou záležitostí spíš soukromých závodů…

reagovat
Čtvrtek 29. května 2014 v 11:55 ® BigMike reakce na …

dam> Tak to jo, takže MS v lovu pstruhů přívlačí!? Já to zas tak nesleduju, když jde o ty mrňky. A koná se také občas MS lovu všeho možného přívlačí?:))

reagovat
Středa 28. května 2014 ve 21:52 ® HaD
HaD

http://youtu.be/Btjkl_bB_UI

reagovat
Středa 28. května 2014 v 19:31 ® dam
dam

BigMike> Tak je to jasně daný tím, že se jedná o závod v lovu pstruhů…tak se ta disciplína prostě jmenuje, takže okouni a štiky sice být mohou, ale těžko se v horských vodách budou vyskytovat :-)

reagovat
novější starší
Stránky:   8 7 6 ...