Vyhledávání
Za jak dlouho se dají vyřídit papíry?
22.4.2014 | cervenacek90 | 7.600 zobrazení | 52 odpovědí | upravit
Zdravím chtěl bych si vyřídit papíry na ryby ale potřeboval bych to co nejdříve tak se chci zeptat za jak dlouho se to dá zvládnout jestli máte nějaké zkušenosti......?????
Díky
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 25. dubna 2014 ve 13:58 ® malamut reakce na …
-
tony.bobo> co když bude členem MO, bude platit členství, jen si z jakýchkoliv důvodů nebude brát povolenku, tedy nepotřebuje RL. A po patnácti letech si vzpomene, že si povolenku zakoupí. Bude muset dělat zkoušky, aby mu vystavili RL?
reagovat - Pátek 25. dubna 2014 v 11:38 ® tony.bobo
-
Možná sem něco přehlédl v odpovědích ale pokud máš propadlý RL víc jak 10 let měl by si dělat nové zkoušky.Pokud né stačí ti zajít na MO kde si byl členem tam ti vystaví doklad s kterým dojdeš na úřad pro RL 1–3–10 let platnost dle tvého výběru s tím zajdeš zpět na MO a oni ti vystavý kompletní povolenku.Jen je to o 1000 kč dražší a další roky už platíš normálně.
reagovat - Pátek 25. dubna 2014 v 9:19 ® malamut reakce na …
-
FInnnp> tvůj kámoš je pravděpodobně standardní zmrd, kterých je v týhle žumpě dostatek. Ale ty ses začal navážet do důchodců a invalidních důchodců.
reagovat - Pátek 25. dubna 2014 v 8:58 ® FInnnp reakce na …
-
malamut> Víš kolik je unás osob ZTP.Někteří jsou opravdu postižení,ale většina nejsou..Kamárád ma ZTP na syndrom karpálního tunelu,aby mohl autem na Nechranice do zákazu a ještě platí za povolenku asi 620 kč.O Zdravotně postižené by se spíše měl starat stát a né forma úlev.
reagovat - Pátek 25. dubna 2014 v 8:31 ® malamut reakce na …
-
lukino050505> o rozsahu brigádnické povinnosti a výši finančních náhrad za ní rozhoduje každá MO samostatně. Takže nejspíš rozhoduje i o rozsahu úlev od brigádnické povinnosti. Netušil jsem, že chodíte pro povolenky na Svaz, normálně je vydávají MO.
reagovat - Pátek 25. dubna 2014 v 8:09 ® lukino050505 reakce na …
-
FInnnp> No já mám kamaráda invalidního důchodce (dostal ho na páteř a teď v pondělí nastupuje na operaci) a ten musí plnit také brigádnickou povinnost a nebo za brigády zaplatit. Zproštění se této povinnosti mají pouze osoby s průkazem ZTP, ale invalidních důchodců se to netýká. V lednu když jsme byly pro papíry, tak mu na svazu řekli, že jako invalidní důchodce by se mohl pro papír při brigádě ohnout to, že by se mu nic nestalo, když udrží rybu na prutu.
reagovat - Pátek 25. dubna 2014 v 7:00 ® malamut reakce na …
-
FInnnp> o žádných úlevách nevím, snad jen, že nemusí plnit brigádnickou povinnost, kterou považuji v současné podobě za blbost pro všechny. Nevím jak kde, ale v naší MO jsou od brigád osvobozeny i rybářky. A jakou výhodu mají invalidní důchodci, které jsi rovněž zmínil, to opravdu netuším. Snad ti nevadí těch pár míst na některých revírech, která mají vyhrazené kvůli snadnějšímu přístupu k vodě. Co se týká rovných podmínek pro všechny, po kterých voláš, tak právě výše náhrad za neodpracované brigády je jednou z „nerovností“. Pak se stává, že MO, která nemá v užívání jediný revír, má neuvěřitelné množství členů z celé republiky, a to jen díky minimální výši těchto náhrad. Nepřipadá mi to jako normální stav.
reagovat - Čtvrtek 24. dubna 2014 ve 23:31 ® FInnnp reakce na …
-
malamut> Mě na důchodcích nevadí vůbec nic.Jen nevím proč mají mít nějaké úlevy.V krámu musí také platit normální cenu.Nevím co ti může vadit na rovných podmínkách pro všechny.
reagovat - Čtvrtek 24. dubna 2014 v 17:12 ® malamut reakce na …
-
FInnnp> co ti vadí na důchodcích a invalidních důchodcích, máš s nimi nějaký problém? Máš to trošku hozený, se mi zdá, naštěstí tvá „vize“ je naprostá blbost, v našich podmínkách nereálná.
reagovat - Čtvrtek 24. dubna 2014 v 16:54 ® FInnnp reakce na …
-
malamut> A kdo by jsi chtěl,aby chytal.Časem jse to stejně úplně uvolní.Prostě zaplatíš a budeš chytat.Zatím je to,ale jak v Severní Korei.Průkazky,Brigády a předsedové a tajemníci a důchodci a invalidní důchodci atd.Jak,ale bude povolenka stát třeba 700 kč na měsíc.Žádné zkoušky a podobné bolševíkárny tak to pro ČRS bude jen dobře.Vybere mnohem více peněz a budou se moci lépe starat o revíry.A né jako dneska.
reagovat - Čtvrtek 24. dubna 2014 v 11:29 ® malamut reakce na …
-
FInnnp> taky to u vody podle toho vypadá, když chytá každej, kdo má do prdele díru. Ale Svazu to asi vyhovuje, je dost škváry na sportování a jiné podivné aktivity.
reagovat - Čtvrtek 24. dubna 2014 v 11:03 ® FInnnp
-
cervenacek90 …Na obecním ůřadě udělat rybářský lístek.To je na počkání a za pár kaček a pak udělat povolenku pro nečlena.Dneska to má kde kdo.Má to hodně výhod.Když ti jí RS zadrží tak si vzápětí koupíš novou,ale to jsem už nepatří.Povolenky pro nečleny dnes vydává kde kdo.Zítra to jdu zrovna koupit známému.Frajer co je prodává to dělá doma 24h.
reagovat - Středa 23. dubna 2014 ve 21:11 ® OBr reakce na …
-
cervenacek90> potvrzuji kluky pode mnou, úplně stejně jsem na tom byl i já.. na gymplu mě místo ryb chytly holky a pivko, na vejšce jsem pak zjistil, že obojí stojí za starou bačkoru a vrátil se k rybám. V naší MO na mě trpělivě čekali s otevřenou náručí
reagovat - Středa 23. dubna 2014 v 9:26 ® HaD reakce na …
-
Mysak1> tak tak.
reagovat - Středa 23. dubna 2014 v 6:19 ® Mysak1 reakce na …
-
cervenacek90> David má pravdu,je to běžná praxe. Jen se pokus najít svůj starý státní rybářský lístek, na jehož základě ti vydá úřad nový(propadlý nevadí).
reagovat - Úterý 22. dubna 2014 ve 23:34 ® HaD reakce na …
-
cervenacek90> bráchovi to takhle šlo
reagovat - Úterý 22. dubna 2014 ve 21:46 @ cervenacek90 reakce na …
-
Tak kdyby to šlo takhle to by bylo uplně super …díky za radu
reagovat - Úterý 22. dubna 2014 ve 21:42 ® HaD reakce na …
-
cervenacek90> nejlepší bude zajít na MO, kde jsi byl kdysi, oni si to v archivu ověří a normálně si je koupíš. Budeš asi muset znovu zaplatit členství.
reagovat - Úterý 22. dubna 2014 ve 21:25 @ cervenacek90 reakce na …
-
To určitě ne chci už rybařit i o volnách chvílích nejde jenom o dovolenou…ale pokud to nepůjde udělat do té dovolené asi bych obětoval i tu vyšší částku a poté si to dodělal …jinak díky
reagovat - Úterý 22. dubna 2014 ve 20:57 ® malamut reakce na …
-
cervenacek90> taky existujou povolenky pro nečleny, jsou dražší, ale jestli to máš jen pro tu dovolenou, asi by to bylo nejlepší řešení, informuj se u MO, tam ti řeknou vše.
reagovat - Úterý 22. dubna 2014 ve 20:45 @ cervenacek90 reakce na …
-
No já už sem dřív papíry měl jako kluk ale od 20 sem na to přestal mít čas …a bohužel sem si něchal všechno propadnout…a těd mě to docela chytlo když chodím s kamarádama a mám možnost jet na 14 denní dovolenou do jižních čech kde by jsme chtěli celých 14 dní jezdit chytat!!! Dovolená je od 25.5 tak bych to potřeboval asi do měsíce
reagovat - Úterý 22. dubna 2014 ve 20:40 ® malamut
-
Nač ten spěch? Zjisti si u MO, které se chceš stát členem, kdy maj termíny školení a zkoušek pro nové členy.
reagovat