Vyhledávání
Rybolov u dětí
14.4.2014 | lihosek | 7.119 zobrazení | 33 odpovědí | upravit
Zdravím všechny ve spolek, mám dotaz ohledně rybolovu dětí jak to přesně je? Nikde na net to nemůžu najít. Jsem členem a děti (8,10) se mnou chodí na ryby a chcou chytat taky. Můžou či nemůžou chytat? Oni na jednu udici a já na druhou? Díky
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 3. května 2014 ve 20:23 ® Cudla
-
Zásada u Kadaně níže je někde leták a fotky z minulejch jsou ve fotoalbu dej Zásada 2010 až 2013 a ukáže se ti to,Děláme i Zlatou udici vše pod Ddm Chomutov…
reagovat - Sobota 3. května 2014 v 17:54 ® LadyLada reakce na …
-
Cudla> Víc než tahle věta v podmínkách není. Výklad bude zřejmě o člověku.
Kde to pořádáte (dětský tábor)?
reagovat - Sobota 3. května 2014 v 16:40 ® Cudla
-
co to blbne?
reagovat - Sobota 3. května 2014 v 16:39 ® Cudla reakce na …
-
Scraft_cz> dělam ,ale severní čechy…
reagovat - Sobota 3. května 2014 v 16:38 ® Cudla reakce na …
- reagovat
- Sobota 3. května 2014 v 16:38 ® Cudla reakce na …
- reagovat
- reagovat
- reagovat
-
-
- reagovat
- Sobota 3. května 2014 v 9:25 ® Scraft_cz
-
Já jsem taky dítě, ale to neznamená, že mi to nejde. Mám zatím jen 15 výjezdů k vodě a asi 60 cejnků, 3 kapry, atd. . znáte nějaký rybářský tábor na jižní moravě??
reagovat - Sobota 3. května 2014 v 8:56 ® Cudla reakce na …
-
LadyLada>Rodič nebo blízký příbuzný(děda)majitel RL může zapůjčit jedem prut dítěti,a sám chytá na druhý.Pozor kraje to maj ošetřený každý jinak,musíte to brát podle lokality kde chytáte.
reagovat - Středa 30. dubna 2014 ve 23:17 ® LadyLada
-
Mohu se zeptat, zda to znamená, že dané dítě nemusí mít rybářský lístek, povolenku,… a přesto může podle této věty s dospělým chytat? V podmínkách JČ je tato věta uvedena taktéž. Jen si nejsem jistá její správnou interpretací (viz úvaha výše).
reagovat - Středa 30. dubna 2014 ve 13:15 ® malamut reakce na …
-
FInnnp> už takhle chytá každej, kdo má do prdele díru. A o revíry by se staraly doručovatelky? Bude lepší, když Česká pošta bude dělat to, k čemu byla zřízena, a bylo by dobrý, kdyby s tím začala co nejdřív.
reagovat - Středa 30. dubna 2014 v 10:51 @ Palivec reakce na …
-
Dodám, že SRZ se pochlapil a děti mohou v období prázdnin lovit na revíru kaprovém, na který má papíry dospělý rybář a děti si nemusejí koupit hostovačku.
reagovat - Středa 30. dubna 2014 v 10:49 @ Palivec
-
Na Slovensku mají bumbrdlíci do 6 let povolení i rybářský lístek grátis. Lovit mohou jen v doprovodu dospělého rybáře a výhradně na bič. Od 6 roků se platí ročně 10€ a lov je povolen na jeden prut a už i s navijákem.
reagovat - Úterý 29. dubna 2014 v 9:28 ® FInnnp
-
Já osobně považuji ČRS za zkostnatělou organizaci.Získání povolenky by mělo být co nejjednoduší.Prostě přídeš na poštu zaplatíš patřičný obnos na patřičně dlouhé obdobý a chytáš.Vše pěkně rozdělit podle krajů.Celosvazové povolenky bych úplně zrušil,abych vybral co nejvíce.ČRS prostě zaspalo dobu.
reagovat - Pondělí 28. dubna 2014 ve 21:42 ® rybardusacek reakce na …
-
Krásně si to napsal
reagovatje to vše jen a jen o lidech…
- Pondělí 28. dubna 2014 ve 14:23 ® Ouklejobijec reakce na …
-
rybardusacek>
reagovat… souhlas – číst snad umíme všichni… nicméně jsou mi litery někdy protivné, a proto myslím, že je to hlavně o nás rodičích jak děti u vody vedeme (to je to nejdůležitější) a o rozumném přístupu RS
… je fakt, že kam Bůh a Pionýr nenadělil tam není ani co předávat dál
- Středa 23. dubna 2014 ve 22:20 ® rybardusacek
-
Ano můžou. Děti do 10 let mohou manipulovat s 1 udicí osoby provádějící lov starší 18ti let v jejím doprovodu. BPVRP na revírech ČRS bod VI. s. 19 úplně dole.
reagovat - Úterý 22. dubna 2014 v 19:40 ® nnnap reakce na …
-
rou7> hrabej se mezi svýma 10 milijonama. Tvůj spolek mi nestojí ani za ehmehm, natož za pozdrav a už vůbec za charitu. Tam nabírej, mezi lakotou.
reagovat - Úterý 22. dubna 2014 v 18:56 ® rou7 reakce na …
-
nnnap> Takových jako jsi ty si můžu nasrat plný pytel. Velký huby, hromady keců jak je co špatně a jak to stojí za prd a když jim řeknu přijďte a udělejte pro to něco aby to šplapalo lépe tak najednou nikdo nemá čas …
reagovat - Pondělí 21. dubna 2014 ve 22:02 ® nnnap reakce na …
-
hering> no vidíš to, tolik nástrahy zdarma! A to se vyplatí!
Není zač, rádo se stalo. Jinak dobrý příklad na to, co je psáno / dáno/ a jak to překroutíte, bolšáni, ...........AutoCenzuRed.............. Rád zůstanu mezi soběstačnými, slušnými negramoty na soukromáku. Zejména děcko bych k vám nikdy nedal. To není kec abych lacně nasral ale vážně jsem zvažoval socializaci svého štěněte a prakticky jsem nenašel pozitiva a zařadit se do stáda může později dobrovolně kdykoliv sám.
reagovat - Pondělí 21. dubna 2014 v 5:44 ® malamut reakce na …
-
hering> vzhledem k tomu, že zákony, a tedy i Zákon o rybářství, vznikají v Poslanecké sněmovně, tak bych se k těm soudruhům docela přikláněl. Pokud se někdo jako bolševik chová, tak prostě bolševikem je, a já mezi tou parazitující svoločí prakticky nikoho jinýho nezaznamenal.
reagovat - Neděle 20. dubna 2014 ve 21:28 ® hering
-
nnnap> Howna tady meleš Ty. Platný zákon o rybářství a jeho prováděcí vyhlášku nepsali žádní soudruzi natož ČRS. Kydáš tady jen Ty!
A teď k tématu. V rybářském revíru může lovit jen osoba s platným RL a platnou povolenkou k lovu. Jak prosté a jednoduché.
reagovat - Čtvrtek 17. dubna 2014 ve 20:43 ® Cudla
-
Nechce to jen mluvit a vzít takovou tlupu na deset dní k vodě dá to docela víc než se jim to sype v učebně do hlavy.Bohužel stárnem a mladý na to nemaj čas.Více fotek ve fotoalbu Zásada 2011–3.Jedem letos zas a jsou dvě místa volná.Více v akcích.začátek července
reagovat - Čtvrtek 17. dubna 2014 ve 20:12 ® adzi
-
No nevím jaké máte zkušenosti s ČRS ale já zase odsuzuji soukromé revíry. Honosí se valkým zarybněním, a pak dám 300 na den a chytím tam prd, a se stejným jdu na svazovou vodu a chytím toho hafo moc. ČRS tvoří rybáři, a pokud mají i oni názor jako vy, tak je to složité a těžké
reagovatJá jsme členem 21 let a nikdy jsem si neztěžoval, dražší to je, ale ne tak jako soukromé revíry, a vzhledem k času který tomu mohu věnovat to je zcela ideální. Váš názor mně tedy velice znepokojil a nelíbí se mně ! Hezký den…
- Čtvrtek 17. dubna 2014 v 9:21 ® Malinko
-
VI. Chování při lovu Po příchodu k místu …
Děti do 10ti let věku mohou manipulovat s 1 udicí osoby provádějící lov starší 18ti let v jejím doprovodu.
reagovat - Středa 16. dubna 2014 ve 23:04 ® Ouklejobijec
-
já si myslím, že nejdůležitější je jít dětem dobrým příkladem pokud jde o přístup k přírodě. Aby viděli to co vidět mají a cítili to co cítit mají. …myslím, že velká většina co si tento můj názoru mohou přečíst dobře ví co mám na mysli. stejně tak to platí i pokud jde o vnímání povinností spojených s členství v MO a vlastnictví povolenky. … když je dítko dobře vedeno přijde na to kdy absolvovat testy „z blbosti“ (omlouvám se, ale současná podoba testů na internetu se ani jinak nazvat nedá
reagovatneb po třetím zopakování to dá i cvičený šimpanz) a stát se řádným členem samo (po domluvě s tatínkem) … a pokud jde o jedno procento RS, kteří to nechápou – tak ty už jistě dávno před vámi měl někdo utopit
… tedy jen pro pořádek zdůrazňuji, že bych RS a ostatní kolegy neprovokoval tím, že já a mí dva malí synové odtáhneme od vody za dopoledne šest kaprounů …