Chytej.cz

Jak řešit člověka, co chodí vláčet mimo sezónu? necteno

13.4.2014 | MB | 7.757 zobrazení | 65 odpovědí

Zdravím všechny!

Dneska jsem byl dost nepříjemně překvapen, kouknu na FB a vidím, že si známý, o kterém jsem vůbec netušil, že chytá, naházel na účet fotky, jak byl s přítelkyní vláčet. Normálně bývám v ohledu předpisů celkem benevolentní a nerozhodí mě, pokud někdo zaspí v bivaku nebo zapomene míru… Ale jakmile vidím, že někdo není schopný počkat 3 dny do zahájení, a ještě si na FB naháže fotky „násaďáků“, které ulovil, to mi teda bublá krev.

Jak byste navrhovali tohle řešit? Zkusit mu jen domluvit nebo to někam oficiálně hlásit? Musím říct, že by mi bylo dost nepříjemné řešit to s ním nějak oficiálně, máme spoustu společných známých, kteří by se na mě po tomhle stopro dívali jako na vola, co jim udal kámoše…

Jinak, revír nevím, viděl jsem jen ty fotky.

Díky za názory, tady fakt nevím, co s tím ;-)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Úterý 15. dubna 2014 ve 13:59 ® kerob reakce na …
kerob

lukino: to není pravda. Vlacet celorocne se muze pouze na Vltave 7 – coz uz není tak uplne praha, je to od soutoku s berounkou po první přehradu – Vrane. Nikde jinde na vltave v Praze a nejblizsim okoli se vláčet celorocne nesmí.

reagovat
Úterý 15. dubna 2014 v 9:13 ® lukino050505
lukino050505

Například Vltava v Praze má povoleno vláčení celoročně pouze si nesmíš vzít hájené ryby

reagovat
Pondělí 14. dubna 2014 v 9:49 ®  reakce na …

David H.> no být tebou bych byl opatrný – Ty víš že porušil nějaký zákaz? Já chodím také již vláčet ;-) (legálně)

reagovat
Neděle 13. dubna 2014 ve 22:13 ® HaD
HaD

Nemohlo to být na soukromáku?

reagovat
Neděle 13. dubna 2014 ve 21:46 ® OBr
OBr

Je to otázka vnitřní síly a jak pak člověk obstojí sám před sebou a svým svědomím, nic jiného. Já bych mu u pivka pověděl, že je vůl. Buď se chytne za čumec a možná si z toho i něco vezme, nebo se nas*** , ale za vola bude stejně. Tohle by byla podle mě férová hra.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1