Chytej.cz

Italská řeka Pád, přívlač ze břehu.

31.3.2014 | Bulldog.o | 9.903 zobrazení | 74 odpovědí

Vážení přátelé, nemůže te mi někdo trochu poradit.,– s kamarádem chceme vyrazit do Itálie na řeku Pád. Jde nám spíše o poznávací výpravu. Naše představa je vláčení ze břehu, podívat se na různá místa kolem řeky, ramena od hlavního toku a pod.. Máme obavu kvůli dostupnosti k vodě – strmý břeh atd.. nemůžete mi někdo poradit jestli např. v oblasti jižně od města Mantova je vůbec vláčení ze břehu proveditelné… díky moc

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Středa 2. dubna 2014 v 19:57 ® Bulldog.o reakce na …
Bulldog.o

sethy> máme v plánu využít služeb cestovky pro nákup povolenek a doufám, že k tomu bude i poučení o podmínkách lovu.., ještě musím zjistit jestli jsou opravdu aktuální.. nemám v plánu platit pokuty :-)

reagovat
Středa 2. dubna 2014 v 19:50 ® sethy reakce na …
sethy

Bulldog.o> Hlavně si zjisti podmínky pro danou lokalito. Letos se toho hodně změnilo. Bivakovani, noční lov atd. A nebo si nachystej hodně na pokuty :-)

reagovat
Středa 2. dubna 2014 v 19:38 ® Bulldog.o reakce na …
Bulldog.o

macek2> Já už jsem rozhodnutej.., :-) , ještě se k nám přidal kamarád a ten zase nevláčí, chce jen posedět, žádnej hon za rekordy, takže asi i na tohle bude Goro přijatelné.., Chceme si tedy udělat jedno místo kde bude lovit výše zmíněný kolega a mi budeme cestovat okolo a na večer se vracet., předpokádám, že hranice regionu vede středem kanálu takže nebude nahozavat za půlku a mělo by to být O.K.., ? můžu ještě pár otázek??

reagovat
Středa 2. dubna 2014 v 19:19 ® macek2 reakce na …
macek2

Bulldog.o> goro je velmi klidná,proudí to na něm pomalu,kolísání hladiny cca 40cm nahoru dolu (příliv odliv),co se týče té přístupnosti rozhodni se sám ale za sebe ti říkám že je tam spoustu možností kde sejít k vodě,nevím proč píše FInnnp opak:-|

reagovat
Středa 2. dubna 2014 v 18:46 ® Bulldog.o reakce na …
Bulldog.o

FInnnp> To nejsou moc pozitivní informace.., hlavně ta dostupnost ke břehu…, tak já teď opravdu nevím.., jsou to dost protichůdné informace… :-(( .. každopádně díky

reagovat
Středa 2. dubna 2014 v 18:42 ® Bulldog.o reakce na …
Bulldog.o

macek2> Našel jsem tu hranici na Googlr maps.., takže rybolov jedine ze „severního“ břehu řeky.. A co proud? a kolísání hladiny? nemáš prosím tě představu

reagovat
Středa 2. dubna 2014 v 7:37 ® FInnnp reakce na …

Bulldog.o> Podrobnou mapu koupíš na místě za 6 euro…Na vláčku nevím jestli je oblast Pádu dobrá.Jediná ryba co tam jde vláčet je na určitých kanákech Bass a Candát,ale jsou jen na určitých kanálech a jednom rybníku.Na hlavní tok rovnou zapomeň.Vůbec se nedostaneš k vodě natož chodit po břehu.Pozor od 12.března jsou v oblasti Rovigo zásadní změny ve sportovním rybolovu.Povolenka už nestojí 13 E na tři měsíce,ale 29 E na týden a nově musíš mít sumář ůlovků který vydává pověřená osoba v Porto Viru.

reagovat
Pondělí 31. března 2014 ve 21:22 ® macek2 reakce na …
macek2

Bulldog.o> mapu jsem našel jenom tuhle http://cs.wikipedia.org/…A9_provincie hranici tvoří právě střed řeky

reagovat
Pondělí 31. března 2014 ve 21:12 ® Bulldog.o reakce na …
Bulldog.o

macek2> Předpoklad je že budeme mít „povolenku“ do regionu Rovigo.., nevíš prosím tě kudy vede hranice tohoto regionu (případně kde se dá stáhnout na netu mapa), kvůli plánování, nerad bych něco „špekuloval“ na místě, a taky mám nervy a chronickou nedočkavost už teď.

reagovat
Pondělí 31. března 2014 ve 20:52 ® macek2 reakce na …
macek2

Bulldog.o> Goro mám,projeté od města Ariano nel Polesine až ke stejnomenému městu Goro,hloubka se pohybuje od 3m do 10m jen v jednom místě je hloubka 20m,dej si pozor na které straně řeky budete,goro totiš tvoří hranici mezi regiony Revigo a Emilia Romagna,v E.Romagna je zakázáno chytat na mrtvou i živou rybku,vím že chcete vláčet ale raději ti to napíšu.

reagovat
Pondělí 31. března 2014 ve 20:30 ® Bulldog.o reakce na …
Bulldog.o

macek2> Díky.., nejspíše zvolíme oblast delty řeky.., případně to „rameno“ (ani nevím jak to mám pojmenovat) Po di Goro. Nevíš prosím tě jak je vůbec řeka v téhle oblasti hluboká? je to v desítkách metrů nebo jen v metrech.., vůbec nemáme představu.. :-((

reagovat
Pondělí 31. března 2014 ve 20:15 ® macek2
macek2

samozřejmě že vláčení ze břehu je možné z mnoha míst,v deltě i oblasti Mantova a ve velké části Pádu jsou rozsáhlé písčité břehy kde lze vláčet,popřípadě se i zabrodit ale pozor max. ke kolenům,i když jsou po celém toku vybudované protipovodnové hráze dá se v mnoha místech bezpečně sejít k vodě,nejhorší přístup k vodě bude asi na odnoži Maistra tam je rezervace a je to tam hodně zarostlé.

reagovat
Pondělí 31. března 2014 ve 20:01 ® Bulldog.o reakce na …
Bulldog.o

skwor> okolní kanály? to je např. PodiGoro 44°58'20.408"N, 12°4'24.972"E

reagovat
Pondělí 31. března 2014 v 19:47 ® skwor
skwor

Co vím, tak se na vláčku jezdí spíš na ty okolní kanály.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1