Vyhledávání
Jaký si koupit feeder prut od Shimana.
19.4.2005 | bobmobil | 4.707 zobrazení | 12 odpovědí
Jsem zacinajici rybar (uz jsem 2× chytal) a chtel bych si zakoupit feederovy prut od Shimana. Jake jsou vase zkusenosti a kolik mam zainvestovat do prutu? Taky nevim jaky navijak. Dik za radu.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 21. dubna 2005 ve 21:18 ® jaryn
-
Řekni si kde chceš převážně chytat, projdi 4–5 krámů a sbírej rady, Já osobně bych šel do něčeho levnějšího
reagovat - Středa 20. dubna 2005 ve 21:52 ® iceman
-
Jestli máš touhu stále jít do Shimana tak si kup Catanu, nebo vyšší (dražší) model. Ne nexave, je dost měkké. Nejlépe medium 3,6m. Jinak je pravda, že tady budeš vždy platit za značku, stejně kvalitní pruty koupíš i za míň. Mám několik proutků od shimana a nikdy jsem si nestěžoval. Takže když na to máš, platí to co jsem napsal nahoře.
reagovat - Středa 20. dubna 2005 ve 14:18 ® hraji
-
bobmobil: vykašli se na Shimano, je to drahé a dnes je kvalita i jinde za míň peněz. Podívej se na nabídku od Mikada, Zebca a podobně a zjistíš, že za ušetřené peníze si pořídíš mnoho potřebných zbytečností k lovu feederem. Používám feeder od Mikáda a od Rona Thompsona a picker (ještě jemnější než feeder) mám od jaxona a ryby chytám i bez Shimána.
reagovat - Středa 20. dubna 2005 ve 14:15 ® hraji
-
mirmen: neumoudřili, 790,– Kč/kus
reagovat - Středa 20. dubna 2005 ve 12:52 ® mirmen
-
jarv: docela mne vytáčí, když se někdo ptá na značku a přitom neuvažuje, k čemu ten prut je. Neumí chytat, takže pro začátek potřebuje spíš to nejlevnější, na čem se zaučí ( a co když zlomí, tak ho to nebude tak bolet). Zrovna Shimano s nejdražšími náhradními špicemi pro začátečníka? Rezervní špice nad půl litru ( nebo se umoudřili a šly dolů??).
reagovat - Středa 20. dubna 2005 v 9:37 ® Robur
-
Zkus se podívat na fórum: Feeder dvojí délka, ten prut jsem koupil a dle mého názoru i prodavače se dá použít s nejtvrdší uhlíkovou špičkou i na plavačku, takže pokud si začátečník, tak získaš za slušné peníze univ. prut, ale není to Shimano. Máš však možnost délky 3,3 + 3,9, k tomu 5 špic + plavačka. cena 1690
reagovat - Středa 20. dubna 2005 v 9:22 ® kostnak
-
a ospravedlnijem sa za skomolenie nicku, jarv.
reagovat - Středa 20. dubna 2005 v 9:18 ® kostnak
-
javr, na to, aby som sa stotoznil s mirmenovym nazorom, nemusim mat blby den.
reagovat - Středa 20. dubna 2005 v 8:20 ® jarv
-
mirmen: tys měl hodně blbej den, viď?
reagovat - Úterý 19. dubna 2005 ve 23:56 ® mirmen
-
prosím Tě, jak to uvažuješ? Co chceš? Koupit dobrý, spolehlivý prut? A proč právě od Shimana? Vždyť ve světě je celá řada vynikajících firem. Mimochodem . firmy Preston ,Maver,Drennan jsou naprosté světové špičky a kam se na ně Shimáno hrabe?? Proč se na Shimano tak upíráš? Protože Ti Tychlerova masáž brání myslet??
reagovat - Úterý 19. dubna 2005 v 11:16 ® pupak
-
Tady to mas asi vsechno pekne napsane . . .
www. chytej. cz
reagovat - Úterý 19. dubna 2005 v 11:14 ® pupak
-
www. chytej. cz
reagovat