Vyhledávání
Ulomené koncové očko špičky feederu
18.4.2005 | Ebobo | 2.737 zobrazení | 7 odpovědí
Ulomilo se nám koncové očko výměnné feederové špičky,ne celý díl,ale očko s materiálem. Očko už je vyčištené,ale máme problém,jaké použít lepidlo nebo směs lepidel. Co vy na to? pozn.špička má gramáž 1/2 oz.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 22. dubna 2005 v 19:26 ® playboy007
-
a eště moje moudro: očka lepím chemoprénem a pohoda jo a tyky se dá později nahřát a sundat
reagovat - Čtvrtek 21. dubna 2005 ve 20:23 ® jaryn
-
Kdo ví poraďte. Od někoho jsem dostal takové proužky jako žvýkačka. Je to supr lepení . Nahřeje se to i sirkou, nakápne, nasadí a drží!!! Výhodou je, že dalším nahřátím snadno cokoli sejmeš zpět. Bohužel nevím kde jsem k tomu přišel. Jinak špičku už jsem zlomil podruhé a s touto „tvrdší“ špičkou mám supr vláčák na ultralehkou přívlač.
reagovat - Čtvrtek 21. dubna 2005 ve 20:05 ® Ebobo
-
Díky za rady, s tím ubráním na citlivosti špičky beru jako samozřejmost.
reagovat - Úterý 19. dubna 2005 ve 23:52 ® mirmen
-
souhlas s hraji, tyčku nahřeješ třeba nad svíčkou a v pohodě zaplácneš. Nicméně – tím zkrácením o cca 0,5–1 cm jsi té špičce odebral zhruba 5 – 10 gramů na citlivosti, to ale doufám bereš v úvahu.
reagovat - Úterý 19. dubna 2005 v 16:21 ® hraji
-
Na takové lepení je nejlepší použít tavné lepicí plastové tyčinky, co se rozehřívají v elektrické pistoli. Vteřinovka je obecně považována za nejméně vhodnou, držet to bude, ale nebude to pružné spojení.
reagovat - Úterý 19. dubna 2005 ve 13:16 ® Ebobo
-
hm. tata rikal,ze bude lepsi epoxid…,ale už to je slepený,takže v poho…
reagovat - Pondělí 18. dubna 2005 v 16:32 ® CeP
-
v klidu pouzij vterinove. charakteristika spicky se zkracenim sice nepatrne, ale preci jen zmeni.
reagovat