Chytej.cz

víkend CH. cz na P necteno

18.4.2005 | Milky | 2.958 zobrazení | 17 odpovědí

Až si někteří (Toulavec) otřou slzy po zahájení, měl bych tip na fajn rybačku. Vzhledem k MS juniorů v mušce na Vltavě mne napadlo, co kdybychom do těchto míst zavítali asi tak o týden později a zkusili svoje štěstí a dovednost na doooooost dobře zarybněné vodě? Má cenu to zorganizovat?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 19. dubna 2005 v 17:16 ® CeP
CeP

joo pife, vy z tej jizni moravenky ste odpadlici od cirkve svatorybarske , pročež jste ostatnim civilizovanym svjetem prehlizeni , bo si pod spilasem placate svoje babofky ale opravdu. pravdepodobne se svazy mezi sebou nedohodly a grafy vyhodnocuji jen ČRS.

reagovat
Úterý 19. dubna 2005 v 16:04 ® Honza2
Honza2

Já jsem rozhodně pro zorganizování. Určitě bude dobře zarybněno.

reagovat
Úterý 19. dubna 2005 ve 14:43 ® pif
pif

CePe,kde máš jižní moravu?

reagovat
Úterý 19. dubna 2005 v 10:25 ® CeP
CeP

>pikos: uz mne ten muj prispevek s**e, ani nevis jak. jasne ze bych volil JC. sumava, vydra a vltava. to je krasny kus prirody. a tady kolem strakonic taky; volynka, horni otava, zvlast kolem susice je pstruhovy raj. zatim pro mne nedostupny, protoze pstruhovku nevlastnim. snad pozdeji…

reagovat
Úterý 19. dubna 2005 v 10:18 ® CeP
CeP

Dobře, vysvětlím:

Překlopím-li = rétorický obrat, myšleno obrazně. dávám do druhého vztahu.

Pomyslných 100% = v roce 2003 bylo ve VČ a SM uloveno téměř stejně 38tis ks pstruha obecného a to je těch mých pomyslných 100% (stoprocentní celek). pak mi na ZČ (13255 ks) vychází pravě 35%, SČ (10275 ks) 27% a JČ (6388 ks) 17%.

střední čechy a Prahu pomíjím. tamní počty jsou zanedbatelné, a jsou patrné z obrázku. uznávám že jsem dost nevhodně zvolil „ks/kg“. PO právě proto že je rozebírán tento jeden druh. dále zase já nechápu Tvé vývody směrem k cenám povolenek. celkový vývoj úlovku PO za celou republiku v letech 1990 – 2003 můžete shlédnout ZDE. jsou to oskenované obrázky z časopisu Rybářství o nichž se zmiňuji dříve.

opakuju že to byla jen technická poznámka a nechtěl jsem rejpat, ani někoho prudit. jestli se tak bohužel stalo; stalo se. je mi to líto ale omlouvat se rozhodně nehodlám. spíš jsem teď nazlobený sám na sebe že jsem reagoval s příspěvkem který sem v daném okamžiku možná ani nepatřil. umocněno tím že sám pstruhovku nemám ani o ni v dohledné době neuvažuji. zlobím se sám na sebe že jsem stčil zobák kam jsem neměl. a nerad bych aby z toho vyplynula skutečnost že se vybodneš na přípravu jistě úspěšné akce a já bych se cítil vinen tím že jsem podkopal její přípravu. na závěr jsi se ptal :Quote:Má cenu to zorganizovat? já ti říkám že MÁ.

reagovat
Úterý 19. dubna 2005 v 10:13 ® pikos
pikos

Cep: být ze Strakonic, tak bych raději volil JČ

reagovat
Úterý 19. dubna 2005 v 1:08 ® Milky
Milky

Cep: píšeš bez diakritiky, ale stejně ti moc neroumím, i když bys to s ní napsal: . preklopim li lepsi podminky do ulovku na ks/kg pstruha obecneho pak jasne vyhravaji vychodni cechy a severni morava s pomyslnymi 100%. zapadni cechy maji 35%. nasledovany severnimi cechami a 27%. jizni cechy 17%. Co to znamená ::překlopím-li:: ?? Co to zanemná pomyslných 100% (z čeho 100% ? co je stoprocentní celek???). Znamená to, že co kus ve VČ, to jeden kilogram a na jihu co kus to 170g ???

Když vezmu ceny ročních povolenek: VČ 900 SM 1000 (Moravskoslezský) ZČ 710 SČ 1000 JČ 950 a proč jen pstruha potočního ??? Nedochází mi to celé. Jestli myslíš, že ve VČ je šestkrát lepší chytání, tak … asi yo!

pupák: hostovačka na den dospělí i mládež 150, na týden (čili 7 dní) 300. Jiné nejsou.

Asi se v tom zbytečně patlám. Bude nejspíš lepší, když si každý bude chytat tam, kde ho pánbůh stvořil, popřípadě společneské změny zavály.

reagovat
Pondělí 18. dubna 2005 ve 21:45 ® pupak

Milky – jasne pokus se o to, ale zjisti kolik stoji hostovacka nekdo nema celosvazovku.

reagovat
Pondělí 18. dubna 2005 ve 21:07 ® CeP
CeP

preklopim li lepsi podminky do ulovku na ks/kg pstruha obecneho pak jasne vyhravaji vychodni cechy a severni morava s pomyslnymi 100%. zapadni cechy maji 35%. nasledovany severnimi cechami a 27%. jizni cechy 17%. jen technicka poznamka, nechci rejpat… casopis rybarstvi duben 2005 – str.9 – vysledky za rok 2003

reagovat
Pondělí 18. dubna 2005 ve 14:23 ® Ebobo
Ebobo

denyg:Takova mini…,ale bude! Proč bych mel drzet hubu?

reagovat
Pondělí 18. dubna 2005 ve 14:23 ® Milky
Milky

denig: Opravdu nevím, proč se Mistrovství světa nepořádá na Moravě! Nevím. Asi proto, že na Šumavě jsou daleko lepší podmínky.

reagovat
Pondělí 18. dubna 2005 ve 14:11 ® Milky
Milky

toulavec: Loučná 5, aneb víkend s lupou

reagovat
Pondělí 18. dubna 2005 ve 14:03 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Ebobo:To bude akce,jo???

reagovat
Pondělí 18. dubna 2005 ve 14:01 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Ebobo:Hubu drž.........

reagovat
Pondělí 18. dubna 2005 ve 13:55 ® Ebobo
Ebobo

denyg:Tak se pochlub s tvoji akci

reagovat
Pondělí 18. dubna 2005 ve 13:45 ® toulovec
toulovec

Slzu jsem dávno utřel, na akci nepojedu, ale těším se až zavítáte na revír Loučná 5 aby jste viděli jak to vypadá, když ve vodě jsou pouze ryby do 20 cm.

reagovat
Pondělí 18. dubna 2005 ve 13:44 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Proč je všechno s chytej. cz v Čechách?Neplá­nujete někdo něco udělat na Moravě????

reagovat