Vyhledávání
Zimní olympijské hry Soči 2014
8.2.2014 | HaD | 24.933 zobrazení | 331 odpovědí
Sledujete? Fandíte? Komu? Já měl tu čest vloni v Soči být a fandím hlavně hokejkám a Martině Sáblíkové! Jede zítra!!!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 18. února 2014 v 15:20 ® troutkiller reakce na …
-
skwor>Stálo mně to tolik že sem si mohl místo hokeje koupit novou Oktávku v kombajnu ale neřešil sem to.Pořát sem si řikal že kluk je šikovnej tak at se živí koníčkem.Bohužel je to všude takovej srab a korupce že je to na zblití!Celej výsledek jsou kolena v 17 letech v hajzlu a o hokeji nechce ani slyšet.Vubec se mu nedivim.
reagovat - Úterý 18. února 2014 v 15:02 ® Robur
-
dotace v Brně Zbrojovka 12 mio – návštěva cca 15 kol x 3000 lidí =45000 což je pratkicky na diváka, který se nehýbe, nějaký se i ožere a něco zdemoluje 266Kč. Proč to proboha dostává podporu?
Kometa – která aspoň něco hraje má 14 000 000 http://www.brno.cz/…telovychovy/
reagovat
excel dotace na vrcholový sport 2014 - Úterý 18. února 2014 ve 14:42 ® skwor
-
Souhlas s troutkilleream. Kamarád hrál hokej od dětství a co říkal tak tam se prosadí spíš ten, jehož rodič na to má, před člověkem s talentem…
reagovat - Úterý 18. února 2014 ve 14:31 ® troutkiller reakce na …
-
Robur>Je to bohužel tak!Když chtěl kluk odejít tak si za něj šéftrenér řekl 40 000,to za šestáka nikdo nedá ani omylem.Leda by byl jak druhej Jágr.Tohle je hlavní příčina toho srabu.Kámošovo kluk chtěl jít do Prahy,je v repre a jediný co je v klubu zajímalo bylo to co dělá táta a jestli nemá nějakou firmu která by mu něco šoupla.Když mi druhej syn řekl že by chtěl hrát hokej jako brácha tak sem mu řekl že mu radši zlámu nohy.
reagovat - Úterý 18. února 2014 ve 14:13 ® regulus reakce na …
-
džigit> kurnik a já to prosral, teď tam je severská kombinace, ale tam nám asi pšenka nepokvete, ale rád bych se mýlil.
reagovat
Jinak počasí je tam fak super, zima jako sviňa. - Úterý 18. února 2014 ve 14:12 ® Robur
-
v hokjei je ještě jeden problém. Klub si záčkuje děcko a díky podpoře města na něj bere dotace. Když je rodič v klubu nespokojený, tak ho klub ke konkurenci nepustí,aby nepřišel o dotaci. Maximálně mu umožní hostování. A to si ještě nejsem jist, zda město neposílá dotace i na děti, které už s hokejem sekly. Další šaškec je, že na poloprofeisonální sport je dotace výrazně vyšší než na sport amatérský. Např. v sokole je na člena 50Kč od státu, přitom tam ty děti sportují relativně kvalitně a hlavně je to sport pro radost. Ne pro honění ega. Nevím třeba, proč je nyní dotovaný tolik vrcholový fotbal. Prakticky chtějí dotace na stadion, když přijede fandit konkurenční chátra, tak jdou prachy na policejní manévry. Stčí přece jasné říct. Jsou s vámi akortá potíže, tak zavíráme peněženku.
reagovat - Úterý 18. února 2014 ve 14:11 ® regulus reakce na …
-
troutkiller> no to je zase úplně jinej vál, kterej jsem sem nechtěl tahat, ono to je nejen v hokeji, ale myslím, že tohoto raděj necháme.
reagovat - Úterý 18. února 2014 ve 14:08 ® regulus reakce na …
-
Prichy> myslíš jako, kdo dneska vypadne, jestli my nebo slováci???
reagovat - Úterý 18. února 2014 ve 13:29 ® džigit
-
pěkný BRONZ
reagovat - Úterý 18. února 2014 ve 13:24 ® džigit
-
hoši klid,Moravec jede o medaili!!!
reagovat - Úterý 18. února 2014 ve 12:40 ® troutkiller reakce na …
-
regulus>Asi takle k tý mládeži,kluk hrál 10 let hokej a pak se na to vybodl protože to jak to funguje u dětí je hnus!Pár let sem je trénoval a vybodl se na to.Je blbí klukum který jsou šikovný vysvětlovat že nehrajou kuly tomu že táta největšího nemehla máznul na vedení a prostě musí v tý první lajně hrát
reagovatUž se moc těšim na ty chytrolíny ze svazu jak po debaklu s USA pokud k němu dojde budou hledat kde je zakopanej pes.Pokud nezačnou fungovat střediska mládeže jako za nás je po hokeji,budou hrát jen děti hokejistu a ty Gudasové a spol to nevytrhnou protože slavnej táta ještě neznamená že syn bude stejně dobrej!
- Úterý 18. února 2014 ve 12:35 ® Prichy
-
Co tak tipovaí soutěž?
reagovat - Úterý 18. února 2014 ve 12:14 ® regulus reakce na …
-
džigit> no asi máš recht
reagovat - Úterý 18. února 2014 ve 12:10 ® džigit reakce na …
-
regulus> opriti Frywovi máš u Trouta výhodu,že do teho nesere politiku
reagovat - Úterý 18. února 2014 ve 12:01 ® regulus reakce na …
-
troutkiller> je mi úplně u prdele odkud je trenér nároďáku, u nás je ale jaksi národní sport tvrdit, že za všechno může trenér a ne mančaft. Netvrdil jsem, že trenér nemůže nic změnit, jen jsem podotknul, že na ledě hrají hráči a ne trenér a je úplně jedno, jestli je to Lojza nebo někdo jinej. Pokud se týká Barynky (musel jsem si to vygooglovat, protože jsem netušil, kdo je Lojzův zeťák), tak nemám pocit, že by hrál nějak blbě a je zajímavý, že MS 2010 to nikdo v médiích nevytahoval a fakt nemám chuť obhajovat nebo kritizovat, jestli toto rozhodnutí bylo správně nebo ne.
Že to s výchovou mládeže a to nejen u hokeje není žádná hitparáda, je všeobecně známý a co se tam děje je snad možná i lepší nevědět, těch faktorů je asi mnohem víc. Jágr do důchodu hrát určitě nebude, je svým způsobem vyjímečnej a myslím si, že furt ještě v tom mančaftu asi místo má i když mu je tolik kolik mu je.
Pokud se týká „výkřiku“ dvou hráčů, kteří si patrně s trenérem nesedli do noty, tak to mě ponechává klidným, zbytek týmu s tím asi nemá problém a docela pochybuju, že kdyby bylo něco úplně blbě, že by třeba Jágr nebo Eliáš byli potichu. Samozřejmě taky netvrdím, že Lojza dělá všechno dobře, jen nedovedu posoudit co jo a co ne, protože do toho stejně jako všichni ostaní nevidím. Je to nejspíš jak jsem psal v neděli Frywovi, konkurence je velká, soupeři vyrovnaní a kolikrát i hvězdami nabušenej tým nemusí jako celek hrát nejlíp. Často je to o kousku štěstíčka a když se podaří dát gól, tak se hned hraje líp.
reagovat - Úterý 18. února 2014 v 9:38 ® nnnap
-
ne. Odkdy je merkeleland morava?
reagovat - Úterý 18. února 2014 v 9:13 ® troutkiller reakce na …
-
džigit>Zemák je v pohodě,ono to obojí neni morava?
reagovat)
- Úterý 18. února 2014 v 8:52 ® džigit reakce na …
-
troutkiller> strycu,zopákni zeměpis
reagovatRegul je z Brna a Alois z Kravař
- Úterý 18. února 2014 v 8:17 ® troutkiller reakce na …
-
regulus>Asi jo,hele chápu že trenér je od vás tak nemuže bejt horší než pražák.O hokeji vim fakt jen z doslechu a cca 15 let na ledě to potvrdí
reagovat)Pokud máš pocit že trenér nemuže nic změnit ani ve hře profíku tak si opravdu znalec s velkým Z.Ten náš trenér zatim dokazuje že je tak akorát mistr světa ve vokecání nevokecatelnýho,bohužel.Takovej Bílek.Problém je bohužel taky ve výchově dětí,tam se dějou takové akce ze kterejch by člověk zvracel!Pak se nesmí nikdo divit že Jágr bude hrát do duchodu páč nikdo za něj neni.
- Pondělí 17. února 2014 ve 23:56 ® regulus reakce na …
-
troutkiller> sorry, ale patláš úplný pyčoviny, asi patříš do skupiny hospodskejch, internetovejch a gaučovejch trenérů, kteří všechno ví, všechno umí a samozřejmě všichni ostatní jsou debili.
Miomochodem, na tom ledě hraje Lojza nebo parta profesionálů ????
Gábina samozřejmě super, po těch dvou bramborovejch si to zasloužila.
reagovat - Pondělí 17. února 2014 ve 22:40 ® Chorchus reakce na …
-
džigit> víš jak, skromnosť je pro blbce, ja su třeba skromny a to je to, co se mi na mě nejvíc líbí.
reagovat - Pondělí 17. února 2014 ve 20:52 ® džigit
-
co čech to muzikant?!? kulove, co čech to to hokejovy trener!!! Synci, kusek skromnosti
reagovat - Pondělí 17. února 2014 v 19:32 ® troutkiller reakce na …
-
rompeprop>Led je jen jeden ale to co předvádí naši je hruza
reagovatNemá to hlavu ani patu.Pokud rádobytrenér upřednostní zetáka před Hudlerem kterej má fazonu jak prase tak to není trenér ale kašpar!Máme dobrý hokejisty ale na ledě to neklape,chybí tah na bránu,nikdo nestojí před kasou(bohužel to tam dost bolí),přesilovka stojí za hovno a celkově to nemá nápad.Zápas Rusko USA byl uplně jinej level,to co při nájezdech předvedl O Shee bylo něco neskutečnýho a je to mladej kluk kterej se tim hokejem bavil.
- Pondělí 17. února 2014 v 18:18 ® rompeprop
-
Já jen k těm názorům týkající se širokého nebo úzkého ledu což je i každozápasové téma našich televizních komentátorů našich zápasů , když to nejde.Nemuzu si pomoct , ale koukal jsem na zápas Rusko USA a za celý zápas too nebylo třeba nikterak zmiňovat ,protože to byl mač s velkým M. Chybu bych hledal spíš ve výkonu některých jednotlivců hlavně obrany při rozehrávce a zatím největší zklamáním Červenka jako hlavní střelec u Jágra v útoku. Ale nehazejne flintu do žita a doufejme že se vše v dobré obrátí. Jinak Gábina super moc si tu medaili zasloužila.
reagovat - Pondělí 17. února 2014 v 17:36 ® džigit
-
Gábina umííííííííííííííííííííííííí!!!
reagovat - Pondělí 17. února 2014 ve 13:47 ® nnnap reakce na …
-
troutkiller> pokusím se v souboji se slepicí nepoložit život.
reagovat - Pondělí 17. února 2014 ve 13:39 ® troutkiller reakce na …
-
nnnap>V poho
reagovatHlavně at ti zejtra nepraskne na tom katastru žilka.
- Pondělí 17. února 2014 ve 13:35 ® nnnap reakce na …
-
troutkiller> tak já doufám, že vás nikoho taky
Zítra si jdu pořvat na katastrální úřad. Prý paní magistra… No to kuwa budou takové manévry, že to od 89 neviděly, neslyšely, ty krávy.
reagovat - Pondělí 17. února 2014 ve 13:21 ® troutkiller reakce na …
-
nnnap>Lojzo promin,pokud sem se tě nějak dotkl
reagovat)
- Pondělí 17. února 2014 ve 13:07 ® nnnap
-
jo, páťáci jsou nejlepší, bylo to i v televizi. By mne zajímalo, jestli jste alespoň tak z 0,5% tak dobří ve svých profesích a odvádíte alespoň promile z toho, co voni foni na ledě. Já bych vám napsal, jak vypadá vaše práce, ale tento server nemá tak veliký disk aby to pobral. Jinak není třeba trávit čas na marketingové přehlídce zvané OH. Určitě se dá ten čas strávit užitečněji, jak úvahama plebstu o tom, jak má vypadat jeho reprezentace, nejlíp, jak to maj dělat ti druzí, třeba pliváním z vokna.
reagovat