Vyhledávání
Zimní olympijské hry Soči 2014
8.2.2014 | HaD | 24.891 zobrazení | 331 odpovědí
Sledujete? Fandíte? Komu? Já měl tu čest vloni v Soči být a fandím hlavně hokejkám a Martině Sáblíkové! Jede zítra!!!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 17. února 2014 ve 12:53 ® troutkiller reakce na …
-
kubas>Jediné co nás zachrání je neposlouchat šišlu a hrát to co kluci hrajou v manšaftech.Trenér jestli se to tak dá nazvat je nejslabší článek řetězu kterej nemá ani na naší první českou
reagovatJe třeba aby si ty starší sedly a konečně tomu daly nějakej nápad protože to co hrajou do ted hrajou u nás tak kluci v 5–6 třídě.Je to nekoukatelnej chaoz.
- Pondělí 17. února 2014 v 10:33 ® kubas reakce na …
-
Prichy> Přesně tak, Švýcarsko už dávno není ten tým, s kterým se hraje jen „z povinnosti“. Ostatně je to vidět i na našich vzájemných zápasech, ve kterých jsme z posledních 6ti zápasů dokázali vyhrát pouze jeden jediný. Navíc si asi všichni pamatujeme minulé MS 2013, kdy porazili Švédsko, Kanadu, USA a ČR dvakrát… To už jaksi není náhoda
reagovat.
- Pondělí 17. února 2014 v 10:00 ® OBr
-
je to sice „jen“ prkno, ale máme ze včerejška ZLATO, kdyby se tady pozapomělo. Jinak kluci hokejisti sami říkali, že skupinu mají na rozehrátí a turnaj začne až pak.. já jim držím palce,stejně jako ostatním..ale těm tam od včerejška někdo pořádně mlží.
reagovat - Pondělí 17. února 2014 v 8:44 ® Robur
-
můj názor je, že se teorie dotáhla na 50%. Sice se argumentovalo tím, že by měli jet hráči, kteří to umí na velkém hřišti, ale jaksi se zapomnělo na to, že by ti hráči měli být i rychlí, což s tímto věkovým průměrem půjde dost těžko. Zatím jsme o skluz pomalejší než soupeř a únava bude narůstat. Co nás může zachránit, je vstřelení gólu jako první.
reagovat - Pondělí 17. února 2014 v 6:47 ® Prichy reakce na …
-
Fryw> porazilo nás švédsko ( pravda, zaspali jsme 1. třetinu) … 1. místo na ms 2013 a švýcarsko…2.místo na ms 2013
a můžeš hodnotit
reagovat - Pondělí 17. února 2014 v 0:19 ® regulus reakce na …
-
Fryw> je nemístný tohle fórum politizovat, takže se na některý aspekty vyserem …
Pokud se týká toho třetího odstavce, tak pokud jsi si nevšimnul, NHL se docela změnila, asi právě tou spoustou evropských hráčů co tam hrají a tím nemyslím jen ty naše. Aniž bych tuto soutěž nějak obhajoval, tak s tím, co jsi tam citoval tak nějak moc nesouhlasím. Ona každá mince má svůj rub a líc, ve všem je něco dobrý a zlý. Já u kanadsko-americkýho pojetí hokeje vidím jako docela plus přímočarost, furt lepší než se s pukem šukat půl hodiny za vlastní bránou.
reagovat - Pondělí 17. února 2014 v 0:05 ® Fryw reakce na …
-
OBr> Jasně, já to asi napsal špatně, spíš mě přijde usměvný jak se žije z 16 let staré udalosti. Ale tak, přeci to automaticky neznamená, že to musí být pak už jen horší a nebo že se jezdí na mezinárodní utkání dokázat jak jsou ostatní družstva na urovni
reagovatPředpokládám že se tam jezdí získat co nejlepší výsledek…
- Pondělí 17. února 2014 v 0:03 ® Fryw reakce na …
-
regulus> Je mi naprosto jasný, proč nejen hokejisti, ale hlavně lékaři a absolventi bezplatného školství jdou na lepší. Protože je to tady prostě v prdeli (promiň za tu obecnost, ale tak, myslím že oči a mozek na hodnocení stačí).
Nikdo tady v uvodu nenapsal že se k tématu mohou negativně vyjadřovat jen profesionální sportovci nebo trenéři, nebo prostě angažovaní odborníci…a ostatní jen chválit.
Tuším že to bylo při minulém MS jak host studia (bohužel, nemám paměŤ na jména) poznamenal, že je problém že hráči odchází do NHL kde se nanaučí hokej, ale jen mlácení o mantinely, bitky a solo akce a že se to nutně musí projevit…
Tady za to opravdu nemůže Lojza, ten pracuje s čím se dá a za podmínek jaký jsou. A ty podmínky jsou prostě ubohý, nejen ve sportu ale ve všech dalších aspektech této německé kolonie…
p.s. Bez těch uštěpačnejch hovadin už to nikdy nepůjde? Někdy jsem se k tobě taky takhle vyjadřoval?
reagovat - Neděle 16. února 2014 ve 23:18 ® regulus reakce na …
-
Fryw> živíte se Naganem, ale to je dneska úplně stejnej pravěk jako třeba sedmdesátý léta, jediný co bylo na Naganu jiný bylo to, že se poprvé v historii přerušila kvůli olympiádě NHL a samozřejmě se to velmi omílalo v médiích.
Asi by se našel jinej zdroj, ale mrkni semka http://cs.wikipedia.org/…edním_hokeji a schválně se podívej, že to nebylo vždycky růžový, ale když to člověk vezme v globále, tak jsme na krásným třetím míste v počtu medailí na MS a to si myslím, že na stát s 10, respektive 15 miliony obyvatel před rosdělením není vůbec špatný. To, že tam je sem tam 2 nebo 3 roky medailovej výpadek, ještě neznamená, že jsme outsiedři.
Třeba Kanada v letech 1970 – 1976 na MS vůbec nehrála, skutečný důvody nevím, tehdy se cosi žvanilo, že jsou profíci a ne amatéři, možná se nezůčastnili proto, že dostali na MS 1969 těžce na prdel, ale to je nepodstatný. NHL nikdy moc neustoupí a když jo, tak jen o kousíček. Hráči co tam hrají, dělají to co by dělali kdekoliv jinde, jen za úplně jiný peníze. Je to asi tak, jako kdyby ti někdo nabídl stejnou práci za 10 nebo 100 tisíc, pokud mi chceš říct, že bys byl takovej frajer, že bys tu za 100k odmítl jen kvůli tomu, abys měl možnost se věnovat reprezentaci, tak kecáš jako mladá vrána. Naprostá většina hokejistů zvolí NHL a důvodem jsou peníze a u některých možná domněnka že se jedná o nejlepší soutěž na světě, což už tak úplně jasný není ale to bychom se dostali úplně někam jinam. No a protože naprostá většina těch řekněme lepších hokejistů začne postupem času hrát někde jinde než v naší Extralize, je vcelku pochopitelný, že tam mají určitý smlouvy, kde jde o docela velký prachy a zaměstnavatel si podmínky moc diktovat nenechá. Nikdo není nenahraditelnej a pokud by si hráč kladl reprezentační požadavky, tak si klub najme raděj někoho jinýho i když bude o trochu horší, jde tam jen a čistě o prachy. Ale to ti asi vysvětlovat nemusím, že?Takže mi zkus odpovědět na otázku, jak to v dnešní době dělat jinak a lépěji než se to dělá. Že bychom to tu zase zadrátovali a nikoho nepouštěli hrát mimo ČR abychom měli tu spávně sehranou reprezentaci a byla to skutečná reprezentace?
Sorry, ale seš úplně mimo mísu, buď jsi požil moc valašskýho penicilinu nebo jinýho kvašenýho nápoje, děláš si prdel nebo nevíš která bije.
Leckdo plije na Lojzu, ale já bych řekl, že to určitě blbě nedělá, je akademická otázka, kdyby udělal to nebo tamto, jasný je asi horší trenér než Hlinka, ale to byla svým způsobem vyjímečná osobnost, bývalej vykající hráč, příklad a ještě uměl trénovat, mančaft správně složit a vyhecovat, takovejch lidí se moc nerodí. Srovnejte si ho se stejně slavným Růžou, ne že bych mu chtěl něco vyčítat, ale na Hlinku nemá. No a stejný je to s Lojzou, není žádnej exkluziv, ale dle mýho dobrej trenér, kterej vaří z vody kterou má momentálně k dispozici. Všichni ti hráči jsou profíci se spoustou zkušeností, nemyslím si, že by to seskládal úplně blbě i když by někdy člověk řekl, že by toho prohodil s tamtím. Dejme si ale ruku na srdce, kdo z nás je relevantně schopnej posoudit všechny okolnosti, nikdo. Jen tu máme 3 prdele hospodskejch, internetovejch a gaučovejch trenérů, kteří svorně tvrdí, že by to seskládali líp, to, tamto a támhle to by udělali jinak, ale ve skutečnosti o tom vědí kulový s přehazovačkou.
reagovat - Neděle 16. února 2014 ve 21:48 ® kubas reakce na …
-
Fryw> Jo Bělorusko dalo ten gól, kdy Salo – švédský golman, udělal chybu a puk se mu překulil přes lapačku do brány a Bělorusové tak vyhráli. Doufám, že si to pamatuju správně… No zatím je pavouk turnaje nalajnován jako v Naganu. Ve čtvrtfinále USA, semifinále Kanada
reagovat. Akorát se dost obávám, že výsledek bude jiný…
- Neděle 16. února 2014 ve 21:46 ® OBr reakce na …
-
Fryw> někdy mám pocit, že máme pocit, že jsme nejlepší ve všem – od cvrnkání kuliček, přes globální oteplování až po problematiku délky ocásků mláďat ledních medvědů
Když jsem ve Finsku řešil s domorodcem, jak na okouny, tak jsme si mezi řečí řekli, že on nemá rád Čechy – kvůli hokeji, já na to, že mám rád Finy – kvůli hokeji. Dostal 6 plechovek Prazdroje, na oplátku jsem dostal píchák na filetování okounů. A po krátkém barterovém ochodu jsme pokračovali v družném hovoru na téma štiky.
Nagano, to byla jiná doba, i my jsme byli lepší, hodnější… si pamatuju, jak jsme sledovali finále ráno v tělocvičně na gymplu a pak hromadně sprintovali na náměstí
reagovat - Neděle 16. února 2014 ve 21:45 ® Fryw reakce na …
-
kubas> Jo no, když si vezme člověk tu „zalou sestavu“ z Nagana…a podívá se na dnešní sestavu, tak se není čemu divit. Ale já měl vždycky rád ty outsidery, Bělorusko, Kazachstán atd. Pamatuju, už nevím kterej to byl rok jak Bělorusko vyplatilo švédy… tak třeba k těm mejm oblíbencům přibude i Česko
reagovat - Neděle 16. února 2014 ve 21:28 ® Prichy
-
Tak byly tam ty dvě tyče nebo nebyly? Všude to vypadá jako by náš švýcaři mačkali 3 třetiny
reagovat - Neděle 16. února 2014 ve 20:58 ® kubas reakce na …
-
Fryw> No Pavel Bure měl tuším nějaké zdravotní problémy, co si matně pamatuju, takže to zase není úplně tak, jak to vypadá
reagovat. Já se jen bojím toho, až s tím sekne Jarda, to v ten okamžik klesne celková úroveň našeho skomírající hokeje ještě víc
.
- Neděle 16. února 2014 v 18:36 ® Fryw reakce na …
-
regulus> Mě je celkem fuk jak to dělají ostatní. Pokud chce někdo reprezentovat a mít dobrý výsledky, musí se tomu podřídit, nebo teda spíš něco změnit. Tento způsob vede tam kde s hokejem jsme (špička to není)…a samozřejmě to není důsledek toho co se udělalo letos nebo loni, to je systém kterej se začíná teprve projevovat…
A jasný že to je i jinde, takovej P.Bure když byl na špičce si radši sednul na tribunu jakože manažer (asi za lepší peníze) než aby hrál…
reagovat - Neděle 16. února 2014 v 18:28 ® Fryw reakce na …
-
OBr> Protože máme dojem že patříme ke špičce v hokeji (byť na základě 16 let starých událostí…). Btw jsem si vzpomněl jak jsem potkal ve Varaderu v hospodě jednoho pána, ptal se jaká je pizza (zrovna jsem si daval) …tak jsme hodili řeč a on že je z kanady, a začal naznačovat hraní hokeje, jestli prý vím…jsem mu odpověděl že vím co to je hokej, že jsem z České republiky…trošku protáhl xicht
reagovat - Neděle 16. února 2014 v 17:13 ® OBr
-
sport je fajnovej, hlavně ať jim a nám slouží zdravíčko, ať můžeme sportovat dle libosti… jen si tak říkám, proč bychom měli pořád vyhrávat? …ať mají radost taky další týmy.
reagovat - Neděle 16. února 2014 v 16:24 ® regulus reakce na …
-
Fryw> doby, kdy si nároďák spolu zatrénoval, měl nějakou přípravu a tvrdili o sobě, že jsou amatérští sportovci jsou už dávno pryč, je to už pomalu víc jak 25 let a není to jíný ani u ostatních mančaftů. Nebo si snad myslíš, že se kanaďani, amíci atd. před turnajem slezou, potrénujou, mají soustředění … ? No a fakt, že dneska ti nejlepší nebo ti co se dokázali prosadit hrají v NHL, KHL a nevím v jaké ještě lize je holá skutečnost dnešního sportu. Meditovat na téma jestli to je nebo není reprezentace je irelevantní, někdo vybere skupinu hráčů kteří podle něj jsou nejlepší nebo se mu nejlíp hodí do týmu který má reprezentovat naši nebo jinou zemi na nějakém turnaji. Někteří hold jet nemohou (zranění, finále SC apod.). Ber to tak, že se tak děje už nějaký tisíciročí, jsou to prostě jen nějaký hry nebo turnaje, jedinej rozdíl je v tom, že se změnily prostředky „boje“, nehraje se na život a na smrt a na rozdíl od doby před dvěma tisíci lety se na začátku neřve „Ave Caesar imperator, morituri te salutant“, ale „Do toho“.
No a výkon našich, to je taky docela relativní záležitost. Není možný mít furt úplně nejšpičkovější mančaft, v minulosti jsme měli řadu vyjímečnejch brankářů, dnes máme jen velmi dobré, totéž se dá říct o hráčích a hlavně, před víc jak 10 lety byla světová špička tak 5 mužstev a zbytek byl do počtu, dneska je tam 10 více méně vyrovnanejch mužstev mezi kterými jsou minimální rozdíly a výsledek zápasu je často dílem náhody a štěstí nebo smůly.
reagovat
Taky si uvědom, že už tu asi není ani omylem taková hráčská základna jako dřív, důvody jsou různý. - Neděle 16. února 2014 v 15:46 ® kubas reakce na …
-
Fryw> Poslední hokej jsme hráli na MS 2011, jinak je to bída, to souhlasím.
reagovat - Neděle 16. února 2014 v 15:41 ® Fryw reakce na …
-
nnnap> Prostě to není tým, neumí spolu hrát, sehrávají se, vybírá se z přebraného atd atd atd… Já v televizi vidím hokej co hraje Rusko, USA, Kanada…po pravdě, to co předvádí ČR už nějakej rok je prostě zoufalá usmolená nuda.. Možná pro někoho (kdo na druhou stranu tvrdí že češi jsou ovce a ztělesněním všech negativních lidských vlastností) nebudu dost dobrej vlastenec
reagovat - Neděle 16. února 2014 v 15:12 ® nnnap reakce na …
-
Fryw> můžeš to změnit- vyměnit montérky za modrobíločervené trencle. To je zbytečná řečnická otázka. Na tvoji, moji reprezentaci sere pes. Jsou to sportovní hry sportovců. Existuje komerční model, jak to prodat sockám-MR,ME, MS OH. Prostě sračky v zlatém papíru. Normální postupová soutěž jako u čoklů. První ma štěňata, na ostatní sral pes.
reagovat - Neděle 16. února 2014 ve 14:55 ® Fryw
-
Ona je otázka co to vlastně je to národní mužstvo, nebo národní reprezentace… fakticky to je parta lidí co vydělává peníze často někde v zahraničí a pokud není do čeho píchnout za těžký háky (jejich tým vypadne z play off) tak se jde reprezentovat, potkají se na ledě 1× za rok a začne se trénovat společně prvním zápasem…a někdy to vyjde.
reagovat - Neděle 16. února 2014 ve 12:05 ® regulus
-
A je tam zlato …
reagovat - Sobota 15. února 2014 ve 21:50 ® kubas reakce na …
-
Chorchus> Švýcaři byli lepší, o nějaké smůle nemůže být řeč. Moc jsme tomu naproti nešli. A ty naše „usilovky“ jsou fakt tragédie. Jarda by si to měl zorganizovat pořádně
reagovat. A neboj ty přesilovky jsou všude stejný, jak u vás ve Vítkovicíh, tak u nás na Kometě
.
- Sobota 15. února 2014 ve 21:40 ® -zruseno reakce na …
-
Chorchus> jo, Lojza je zlo, ale tak budeme doufat
reagovat - Sobota 15. února 2014 ve 21:39 ® Chorchus reakce na …
-
kubas> no já mám obavu, že jim právě neříkal vůbec nic
reagovat. Švýcaři byli rychlejší, organizovanější a lepčí. A ty naše přesilovky – to je hrůza, hrají je stejně jako u nás ve Vítkovicích, to jim musel Bary poradit.
- Sobota 15. února 2014 ve 21:34 ® kubas reakce na …
-
Chorchus> Tak nějak nevěřím tomu, že jim Lojza na střídačce říkal: „Chlapci, hrajete výborně, pokračujte ve stejném výkonu do konce“
reagovat. Ale jako pravda to je, že naše hra je takovej organizovanej chaos bohužel… Na druhou stranu je třeba si přiznat, že Švýcaři už patří do té světové špičky a jejich výsledky to poslední dobou jen dokazují a není to náhoda…
- Sobota 15. února 2014 ve 21:31 ® Chorchus reakce na …
-
kubas> to ja, ale když 60 min. hraju synci furt to iste, musí jim kerysy praviť, že to maju robiť inak.
reagovat - Sobota 15. února 2014 ve 21:27 ® kubas reakce na …
-
Chorchus> Lojzek je sice Lojzek, ale na ledě jsou hráči, na 0 gólů se vyhrát nedá
reagovat.
- Sobota 15. února 2014 ve 21:22 ® Chorchus
-
padák> je – Lojzek.
reagovat