Vyhledávání
Rada od zkušených mazáků
7.2.2014 | Morsky_vlk | 3.181 zobrazení | 8 odpovědí
Dobrý den přátelé rybolovu, Potřeboval bych poradit s výběrem dražšího prutu, budu slavit narozeniny a tak si chci udělat pořádnou radost. Vybírám prut v mé maximální cenové hladině do max 9000 Kč! To je důležité, více nemám ale nyní k věci rozhoduji se mezi prutem Sportex FBC Carp Top tenhle kaštanový kousek se mi velice líbí http://www.tropicliberec.cz/…380cm-3-50lb a nebo prut Sonik NCT Carp Rod http://www.tropicliberec.cz/…-12ft-2-75lb Máte někdo s některým z prutů zkušenosti? Popravdě se mi páči Sportex… ale nechám si poradit
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 4. března 2014 ve 22:46 ® Morsky_vlk
-
Tompol, Macek2 < Díky za váš příspěvek. Podívám se, provedu domácí konzultaci. A uvidíme. Za zbytek bych si koupil slušné křeslo → http://www.tropicliberec.cz/…fort-quattro nebo koupil sud:)
reagovat - Sobota 1. března 2014 v 19:42 ® tompol reakce na …
-
Morsky_vlk> jak říká Macek2, kdybych v tuhle chvíli řešil kaproprut Spirit by pro mě, co se sériovky týká, byl jasná volba…
reagovat - Sobota 1. března 2014 v 17:46 ® macek2
-
kup si Free Spirit,stojí 5600kč,jsou to skvélé pryty na kapry
reagovat - Sobota 1. března 2014 ve 13:57 ® Morsky_vlk
-
Dobrý den, děkuji všem za ochotu! Předem se omlouvám za svojí pozdní reakci. Jednou za rok vyrážíme na pořádnou lyžovačku do Itálie. Nyní k věci, hledám především rychlejší prut proto bych možná šel do Sportexu, ale váhám soused skalní fanda rybolovu mi pořád nutí věci od Soniku. Kdyby tady z vás mi mohl někdo říct co v podobné cenovce již delší dobu používá byl bych velice rád! Vždy se malá recenze osobního proutku hodí. Cenovka do 9000 Kč. Jde mi o rychlost a tvrdost. Díky!
reagovat - Čtvrtek 13. února 2014 v 18:36 ® tompol
-
Ahoj, chtělo by to upřesnit, jak hodláš pruty používat. Už jenom ten výběr jde totiž celkem dost proti sobě. Sportexy mám na vláčku. Jsou to všeobecně tvrdší a rychlé pruty. FBC ve 3,5lb bude akcí trochu podobný roxoru. Výběr č. 2 nedokážu posoudit, nikdy jsem v ruce nic od Soniku neměl. Každopádně 2,75lb v ultratenkém blanku – jak píše výrobce – bude pravý opak toho FBC.. Toliko k té protichůdnosti favoritů. Závěrem si, po několika zkušenostech, neodpustím podotknout, že pokud eshop, který sis vybral, píše: „Skladem v e-shopu“, zboží nikdy neuvidíš. Nebo třeba za ten rok, k příštím narozeninám, pak už můžeš vybírat kousky dva.
reagovat - Pátek 7. února 2014 v 18:25 ® Robur reakce na …
-
vondras> třeba za rok neumře a narozky má každý rok
reagovat. Ale tvůj pohled na věc je dobrý. Mořský vlku, to bude těžká volba. Držím palce.
- Pátek 7. února 2014 v 16:37 ® vondras
-
za prve nechapu k cemu ti bude jen jeden kus spravny kaprar ma 2 az3 stejne u toho sportexu me zarazi ta delka protoze standart je 3,60 nebo 3,90 m a tak se na ne sijou i pouzdra jinak oba budou kvalitni ale za ty penize je musis mit v ruce pred koupi a vyzkouset si u nich aspon libraz a test ohybu jinak v teto cenove relaci je uz nabidka dost velika mnoho stesti pri nakupu
reagovat - Pátek 7. února 2014 v 16:36 @ Palivec
-
Páči sa mi, páči, valašská postava
- Páči sa mi, páči, páči sa mi, páči,
valašska postava, valašska postava.
- Zamastený pupok, zamastený pupok,
kučeravá hlava, kučerava hlava.
- Obuj krpčok nový, obuj krpčok nový,
do tanca hotový, do tanca hotový.
- Čo si ho nazbíjal, čo si ho nazbíjal,
keď chodil po zboji, keď chodil po zboji.
- Páči sa mi, páči, páči sa mi, páči,