Chytej.cz

Rada od zkušených mazáků necteno

7.2.2014 | Morsky_vlk | 3.181 zobrazení | 8 odpovědí

Dobrý den přátelé rybolovu, Potřeboval bych poradit s výběrem dražšího prutu, budu slavit narozeniny a tak si chci udělat pořádnou radost. Vybírám prut v mé maximální cenové hladině do max 9000 Kč! To je důležité, více nemám ale nyní k věci rozhoduji se mezi prutem Sportex FBC Carp Top tenhle kaštanový kousek se mi velice líbí http://www.tropicliberec.cz/…380cm-3-50lb a nebo prut Sonik NCT Carp Rod http://www.tropicliberec.cz/…-12ft-2-75lb Máte někdo s některým z prutů zkušenosti? Popravdě se mi páči Sportex… ale nechám si poradit

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 4. března 2014 ve 22:46 ® Morsky_vlk

Tompol, Macek2 < Díky za váš příspěvek. Podívám se, provedu domácí konzultaci. A uvidíme. Za zbytek bych si koupil slušné křeslo → http://www.tropicliberec.cz/…fort-quattro nebo koupil sud:)

reagovat
Sobota 1. března 2014 v 19:42 ® tompol reakce na …

Morsky_vlk> jak říká Macek2, kdybych v tuhle chvíli řešil kaproprut Spirit by pro mě, co se sériovky týká, byl jasná volba…

reagovat
Sobota 1. března 2014 v 17:46 ® macek2
macek2

kup si Free Spirit,stojí 5600kč,jsou to skvélé pryty na kapry

reagovat
Sobota 1. března 2014 ve 13:57 ® Morsky_vlk

Dobrý den, děkuji všem za ochotu! Předem se omlouvám za svojí pozdní reakci. Jednou za rok vyrážíme na pořádnou lyžovačku do Itálie. Nyní k věci, hledám především rychlejší prut proto bych možná šel do Sportexu, ale váhám soused skalní fanda rybolovu mi pořád nutí věci od Soniku. Kdyby tady z vás mi mohl někdo říct co v podobné cenovce již delší dobu používá byl bych velice rád! Vždy se malá recenze osobního proutku hodí. Cenovka do 9000 Kč. Jde mi o rychlost a tvrdost. Díky!

reagovat
Čtvrtek 13. února 2014 v 18:36 ® tompol

Ahoj, chtělo by to upřesnit, jak hodláš pruty používat. Už jenom ten výběr jde totiž celkem dost proti sobě. Sportexy mám na vláčku. Jsou to všeobecně tvrdší a rychlé pruty. FBC ve 3,5lb bude akcí trochu podobný roxoru. Výběr č. 2 nedokážu posoudit, nikdy jsem v ruce nic od Soniku neměl. Každopádně 2,75lb v ultratenkém blanku – jak píše výrobce – bude pravý opak toho FBC.. Toliko k té protichůdnosti favoritů. Závěrem si, po několika zkušenostech, neodpustím podotknout, že pokud eshop, který sis vybral, píše: „Skladem v e-shopu“, zboží nikdy neuvidíš. Nebo třeba za ten rok, k příštím narozeninám, pak už můžeš vybírat kousky dva.

reagovat
Pátek 7. února 2014 v 18:25 ® Robur reakce na …
Robur

vondras> třeba za rok neumře a narozky má každý rok:-) . Ale tvůj pohled na věc je dobrý. Mořský vlku, to bude těžká volba. Držím palce.

reagovat
Pátek 7. února 2014 v 16:37 ® vondras

za prve nechapu k cemu ti bude jen jeden kus spravny kaprar ma 2 az3 stejne u toho sportexu me zarazi ta delka protoze standart je 3,60 nebo 3,90 m a tak se na ne sijou i pouzdra jinak oba budou kvalitni ale za ty penize je musis mit v ruce pred koupi a vyzkouset si u nich aspon libraz a test ohybu jinak v teto cenove relaci je uz nabidka dost velika mnoho stesti pri nakupu

reagovat
Pátek 7. února 2014 v 16:36 @ Palivec

Páči sa mi, páči, valašská postava

1. Páči sa mi, páči, páči sa mi, páči,

valašska postava, valašska postava.

2. Zamastený pupok, zamastený pupok,

kučeravá hlava, kučerava hlava.

3. Obuj krpčok nový, obuj krpčok nový,

do tanca hotový, do tanca hotový.

4. Čo si ho nazbíjal, čo si ho nazbíjal,

keď chodil po zboji, keď chodil po zboji.

reagovat