Chytej.cz

Jaký požíváte vlasec na vláčku. necteno

17.4.2005 | Padis | 11.740 zobrazení | 65 odpovědí

Mě se nejvíc osvědčili vlasce od colmicu a co vy.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   3 2 1
Neděle 6. února 2011 v 16:57 ® sethy reakce na …
sethy

talE> A výsledek?

reagovat
Neděle 6. února 2011 v 16:51 ® talE

Loni jsem taky nahodil nějakej ten vlasec od shimana, novinku, která má minimální průtažnost, menší oděr, slunce odolnost a lepší propadání vodou… Moc jsem tomu nevěřil, ikdyž ta cena byla stejná, né-li nižší než u vlasců na které jsem byl do teď zvyklej. Tuším že sem bral 0.14 a 0.16 .. Ale to už bych kecal

reagovat
Sobota 5. února 2011 ve 21:35 ® troutkiller

S tou Daiwou souhlas!Větší pulku obstará Shimano technium od 0.14 do 0.28mm

reagovat
Sobota 5. února 2011 ve 21:28 ® taťka

jeden z nejlepších v současné době se mi jeví, a testy to prokázaly – Daiwa Super Shinobi, naprosto přesná kalibrace a udávaný výkon.

reagovat
Sobota 5. února 2011 ve 20:18 ® PetrC reakce na …

břitva> ty vole břitva, ty vole, ty seš koukám všude, vole…

:-O :-O
reagovat
Sobota 5. února 2011 v 19:42 ® břitva
břitva

Berkley

reagovat
Sobota 5. prosince 2009 ve 21:22 ® PetrC reakce na …

džigit> neblázni, já a ztratit? To je přece nesmysl.

reagovat
Sobota 5. prosince 2009 v 9:31 ® džigit reakce na …

PetrC> Už jsem myslel,že si se ztratil…

reagovat
Sobota 5. prosince 2009 ve 2:39 ® PetrC

Ty jofka, vy jste ten vlasec ještě nevyřešili? Co tu sakra děláte? Neflákejte to! Ne?

reagovat
Pátek 4. prosince 2009 ve 20:21 ® osprey reakce na …
osprey

džigit> Nevím, tak velký přehled nemám. I když dělám, co můžu, pořád jsem jen jihočeský venkovan:-)

reagovat
Pátek 4. prosince 2009 v 10:03 ® džigit reakce na …

osprey> Při hledání na netu jsem zjistil nějaké varianty/obal/ nevíš jestli je v nich rozdíl?Prodejci píšou i jiné údaje :-/

reagovat
Pátek 4. prosince 2009 v 9:36 ® džigit

osprey> nevím,jak přesný je můj mikrometr,ale přehnaně naddimenzovaný ten vlasec není.Já kdysi používal jen STROFT,ale asi jsem pak trefil na divnou sérii a na plavačku přezbrojil na zmíněnou AWU.STROFT se trhal v uzlu a „náš“ testík s 2 litrovou PETkou moc neobstál a o naddimenzovanosti nehovořím. :-/ Tenhle COLMIC se opravdu vyplatí,já používám Owner trojháčky a háčky a ty jsem takovým průměrem ještě „nepokořil“. Colmic Fendreel je tedy zatím můj favorit! :-) Jak zní v jedné hloupé čs.písni-růžová to může být… :-))

reagovat
Čtvrtek 3. prosince 2009 ve 23:53 ® osprey reakce na …
osprey

džigit> Já ho taky příští rok nastěhuju na víc cívek. Ale ještě musím někde zkusit to Shimano Technium. Když mi ho troutkiller doporučoval, něco na tom bude.

Počítej s tím, že ten Colmic je průměrově mírně naddimenzovaný (to je dneska skoro všechno, Stroft jakbysmet -výjimkou jsou víceméně jen kalibrované materiály na plavanou).

reagovat
Čtvrtek 3. prosince 2009 ve 23:02 ® džigit

osprey> té narůžovělé bych se vůbec nebál.Dnes jsem byl na řece a ryby se mi vůbec nesmály :-) Ale abych s takovým průměrem při vázce jeden háček narovnal a druhý ulomil… Tady se velké ryby nebojím!!! „Strofťáci“ prominou,ale tady se nechytaj.

reagovat
Čtvrtek 3. prosince 2009 ve 22:53 ® vondras reakce na …

problém je v tom že udávaný průměr je vždy o 2desetiny silnější takže taková 0.18 je vlastně 0.20mm u těchto značek !!?

reagovat
Čtvrtek 3. prosince 2009 ve 22:36 ® osprey reakce na …
osprey

džigit> A to ještě zjistíš, že je relativně dlouhověký.

Některým mým kamarádům ovšem vadí ta barva:-)

reagovat
Čtvrtek 3. prosince 2009 ve 22:22 ® vondras

skutečně skvělej je také ULTRA ASSO jak na přívlač tak i plavanou !!!?

reagovat
Čtvrtek 3. prosince 2009 ve 13:05 ® džigit

osprey> dal jsem na radu odborníka,navíc plavačková AWA v zimě nebrat, a zakoupil Colmic Fendreel.Jedním slovem-PARÁDA.Sice za 150metrů 0,168 mm na 3,55kg 210 peněz,ale vyplatí se!!! Dík :-)

reagovat
Středa 2. prosince 2009 ve 20:20 ® bukaj
bukaj

já mám letos berkley trilene xl a žádnej problem nebyl

reagovat
Neděle 29. listopadu 2009 v 9:46 ® ART
ART

Já jsem si před rokem koupil AWAshima bass tournament http://www.nasoutokushop.cz/…t-150m-d1321. Na letošní sezonu jsem měl mnoho práce, tak jsem ten vlasec neměnil. Když jsem přišel k vodě s tímto rok starým vlascem věděl jsem, že si docela zahrávám. Nakonec jsem s nim odvláčel i letos a nebyl žádný problém v uzlu se mi netrhal, ani někde jinde. Když jsem měl vázku tak jsem si řek, že zkusím jak je ještě pevnej dotáhl jsem brzdu a zabral. Prut se ohnul sand do maximální akce (20g prut)a vlasec držel. S velkým překvapením výlítnul z vody twister kterej byl seklej mezi kameny. Teď ke konci sezony jsem zpozoroval, že vlasec není už bez paměti a také už není hladkej. Příští rok si ho koupím znova novej mile mě překvapil.

reagovat
Sobota 28. listopadu 2009 v 19:39 ® osprey
osprey

Sander: Určitě. Nějak se domluvíme. Víc SZ.

reagovat
Sobota 28. listopadu 2009 v 19:22 ® Sander
Sander

osprey > část těch malých rozdílů mám možnost přesně změřit, dost často totiž rádoby vysokou pevnost nahrazuje větší průměr, který jde od oka těžko poznat – viz Stroft GTM. Ale to víš sám. Tím ale nechci tvrdit že je špatný, naopak, mám ho téměř na všech cívkách.

Chtěl jsi udělat nějaký článek o této problematice, stále trvá tvůj zájem?

reagovat
Sobota 28. listopadu 2009 v 19:15 ® osprey reakce na …
osprey

Sander> Tož ano, ta ryba tam na tym špagátě vlaje.

Ale vyslovený ksindl člověk pozná rychle a u těch lepších vlasců jsou rozdíly poměrně malé.

reagovat
Pátek 27. listopadu 2009 ve 23:04 ® Sander reakce na …
Sander

osprey > visí, doslova.

reagovat
Pátek 27. listopadu 2009 ve 22:44 ® osprey reakce na …
osprey

troutkiller> Taky dobrý. Možná i lepší než to co mám, ale nějak jsem získal dojem, že na vlasci to nevisí.

reagovat
Pátek 27. listopadu 2009 ve 20:26 ® troutkiller reakce na …

osprey> Shimano Technium 0,18–0,30.Od štik po sumejše:-) Minimální prutažnost dobrá pevnost:-)

reagovat
Čtvrtek 26. listopadu 2009 ve 23:25 ® cormoran reakce na …
cormoran

osprey> Díky. Mrknul jsem na něj na netu a ještě se dá v mém okolí sehnat, takže ho ještě aspoň jednu sezónu oplakávat nebudu:-)

reagovat
Čtvrtek 26. listopadu 2009 ve 21:23 ® osprey
osprey

cormoran> Nevím nic. U nás se ještě v létě sehnal normálně. Náviny budu měnit až na jaře, takže momentálně nejsem v obraze.

Ale není to zas taková bomba, aby ho bylo nutné oplakávat. Takový Colmic Fendreel je sice růžový a dražší, ale vydží na navijáku déle.

reagovat
Čtvrtek 26. listopadu 2009 v 15:46 ® sus1

Dal jsem na doporučení ligového vláčkaře a používam Stroft GTM – 0,14

reagovat
Čtvrtek 26. listopadu 2009 ve 12:18 ® tucnak11
tucnak11

džigit> Je to maly obhudek tak nemaji ani stranky.dovaži si sam s Polsky vercajt a nebo přes mavep.

reagovat
novější starší
Stránky:   3 2 1