Vyhledávání
4. Česká škola stavby štípaných prutů
21.1.2014 | Pláča | 5.921 zobrazení | 45 odpovědí
Dobrý den, chtěl bych pozvat všechny zájemce, kteří chtějí svůj
vlastnoručně postavený bambusový prut, do této diskuse. Probrat vše co
vás na stavbě štípaných prutů zajímá (pokusím se na vše odpovědět).
Budu se snažit vám přednést v nejlepším světle tento úžasný
materiál, který určitě patří nejen do poličky, ale hlavně k vodě. Kurz
povedou profesionální stavěči ze Švýcarska ze spolku Gesplisste, http://gespliesste.ch/ Termín konání je
29.10. – 2.11. 2014 Přihlášky prosím posílejte na e-mail placa.kv@seznam.cz
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 11. února 2014 ve 22:03 ® nnnap
-
no synky, já jsem se na včerejší pláčovo pláčovo raději zdržel. Takovej jsem dobrák. On by to stejnak nepochopil. Přitom stačila na začátku věta- po dohodě s majitelem serveru Vám chci představit naši akci…
reagovat
Ta socka to ovšem nikdy nepochopí. Bečí… Největší fňukny asi jsou ve varech, nebo kde se to v lidech bere. Jestli jsem fňuknovo rodidlo přehlédl a varákům křivdím, tak se jim omlouvám. Nevidím ovšem jedinej důvod si to ověřit. Dobrej večír zbytku. - Úterý 11. února 2014 ve 14:13 ® HaD reakce na …
-
karasek> já spíš tu bílou
reagovat - Úterý 11. února 2014 ve 14:10 ® karasek reakce na …
-
David H.> Je to taková ta vyšší spotřebitelská třída,trochu bohatší třísloviny,skvěle vyvážená chuť,ale stejně jsme to zabili tou slivovičkou:D To vinařství znám dobře,dlouho jsem tam pracoval,bohužel vyskytli se jisté komplikace po úrazu a rok jsem tam nebyl.
reagovat - Úterý 11. února 2014 ve 13:57 ® HaD reakce na …
-
karasek> v pohodě
reagovatBylo vínko dobrý?
- Úterý 11. února 2014 ve 13:52 ® karasek reakce na …
-
David H.Z mé strany blbá reakce,skoro po roce jsem se potkal s kolegou z Itálie a po požití pár lahvinek výborného Barola s vinařství Tenuta La Volta,říznutého několika panáčkama valašské ohnivé vody z trnek,jsem měl potřebu napsat něco duchaplného na adresu regulova zalíbení v cenzurování.Asi to bylo trochu mimo mísu,omlouvám se.
reagovat - Úterý 11. února 2014 ve 12:55 ® džigit reakce na …
-
David H.> zřejmě bude původem stará červená myšlenka, že vše patří všem,no a pokud jim osvětlíš,že doba pokročila a jsou jistá pravidla…
reagovat - Úterý 11. února 2014 ve 12:42 ® HaD
-
Mě by zajímalo, proč jste chlapi organizátorský tak podráždění.
reagovat - Úterý 11. února 2014 v 0:50 ® karasek reakce na …
-
regulus:jasně maž to,kto maže,ten jede.No a jak budeš mazat,tak smázni i ten latinský blábol co máš v profilu.Protože k tobě se to opravdu nehodí.
reagovat - Pondělí 10. února 2014 ve 23:56 ® regulus reakce na …
-
Pláča> nejsu žádnej rejpal, viz předchozí příspěvek, napsal jsem co si myslím, souhlasit s tím nemusíš. Vyjádřil jsem se z nějaké pozice a verdikt nechal na majiteli serveru, nic víc. Nemám potřebu si něco zjišťovat o někom, kdo z mýho pohledu nenápadně propaguje komerční akci na rybářském webu. Komerční proto, protože to není zadarmo ani charita, tečka. Zrovna tak jsem nikoho nepomlouvat, pokud se domníváš že ano, tak by mě moc zajímalo čím. Výsledek (ten finanční) z minulých ročníků je mi docela jedno, vlastně mi je jedno celá tato akce, vyjádřil jsem se jen z důvodu, který jsem uvedl.
reagovat - Pondělí 10. února 2014 ve 23:43 ® regulus
-
Scad> v prvé řadě nejsu žádnej čehůn, ale Moravák, ale to je docela nepodstatný. Před několika lety mne David Havlíček požádal, abych na tomhle serveru dělal jednoho z administrátorů, na což jsem mu kývnul. Nemám za to vůbec nic, tím myslím žádnou hmotnou ani nehmotnou odměnu a taky tomu neříkám charita, dělám to protože chci, nic víc. Admin by měl korigovat tento web, aby tu diskuse nepřekročila nějaký pomyslný mantinely a mimo jiné i různý vychcánky, kteří si zadarmo přihřejí svoji komerční polívčičku na rybářským webu.
Myslím si, že jsem svůj první příspěvek napsal ve vší slušnosti, mohl jsem v naprostém klidu, tohle fórum smazat, ale neudělal jsem to. Horovi jsem odpověděl to jak mi to připadá a pokud se ti můj názor nelíbí, tak fakt nemusí, ale měnit ho kvůli tobě nebudu. Nic na tom nemění ani fakt, kdyby jste byli na této akci 1,5 milionu v mínusu.Mě spíš připadne, že tím, z čeho jsi mne nařknul trpíš sám a možná je to ještě horší.
reagovat - Pondělí 10. února 2014 v 18:11 ® Pláča reakce na …
-
Nebudu to tady obhajovat už vůbec. Myslím, že ti, kteří budou mít zájem o něco takového jako tu nabízím, si nás najdou a cenu pochopí. Těm odpůrcům a ostatním, co to chápou po svém, vzkážu jen to, aby nahlédli do svého svědomí a nepletli se do něčeho čemu nerozumí a hlavně o to ani nemají zájem. Nechápu, proč na takovou diskusi „lezou“ ti, které to nezajímá a jen to kazí ostatním. Už se nechci kvůli takovým zbytečně rozčilovat. Naštěstí mě těší to, že všichni, co kurz už absolvovali, jsou spokojení a zůstali nám stále naklonění – toho si cením nejvíce. Tato diskuse na tomto serveru jen ubližuje dobrému jménu a srdci této akce a proto vás prosím o smazání celé diskuse. Děkuji. Pláča
reagovat - Úterý 28. ledna 2014 ve 21:24 ® tompol reakce na …
-
Pláča> A to já vám zase fandím. Vzhledem k charakteru akce, jsou, myslím si, kritické příspěvky některých diskutujících mimo mísu…Je dobře že to tu David H. „zatím nechá“ a doufám, že to tak i vydrží…
reagovat - Úterý 28. ledna 2014 v 11:41 ® HaD reakce na …
-
Pláča> Psal jsem, že to tu zatím nechám. Nicméně dojem, že to je komerční akce, zůstává. Jako kdybych chtěl někoho učit dělat rotačky. Buď to budu dělat s chutí a láskou a pozva deset lidí někam k vodě a tam je to naučím grátis. Anebo si pronajmu v Praze sál a udělám z toho seminář za desítku. A budu taky milý, skvělý, ochotný.
Neobhajuj to jako charitu a budeš mít klid.
reagovat - Pondělí 27. ledna 2014 ve 23:16 ® malamut reakce na …
-
nnnap> nechci moc rýpat, ale reagovat sám na sebe znamená slušnej matroš, pokud můžeš, odsyp mi
reagovat - Pondělí 27. ledna 2014 ve 23:13 ® malamut reakce na …
-
David H.> aha, já myslel, že CMP má partnera na jiným webu, ale dobrý. Já, ač nejsem vláčkař v pravém slova smyslu, mít čas, klidně bych si svůj unikát postavil (mít čas a trošku věřit ve svou alespoň elementární zručnost
reagovat, a asi by mě lov s ním těšil podstatně víc, než s tím, co se dá běžně koupit, a nebylo by to pro to, že by byl „kvalitnější“. Asi to bylo zde, kde o takové akci byl hodně hezký článek, ale můžu se mýlit a třeba to bylo jinde.
- Pondělí 27. ledna 2014 ve 22:56 ® Pláča reakce na …
-
nnnap> Promiň, ale tvé komentáře opravdu nechápu a nechci na ně reagovat.
reagovat - Pondělí 27. ledna 2014 ve 22:42 ® nnnap reakce na …
-
nnnap> je to k pláči.
reagovat - Pondělí 27. ledna 2014 ve 22:40 ® nnnap reakce na …
-
Pláča> vy tady kluci vůbec nevíte, o čem tady regulus pohovořil. Je to strašné. Promiň, nejsem charita, abych ti tady vysvětlil svůj postoj k této věci. Stačilo by slůvko- slušnost.Dohoda. Spolupráce. Vidím jenom nataženou dlaň. A zas nebudeš vědět, o čim poudám. Masakr, totok. 20 roků po revoluci. Hokynáři, vetešníci, voliči. Už má smysl jenom pouštět kapry z5.
reagovat - Pondělí 27. ledna 2014 ve 22:36 ® Pláča reakce na …
-
imagicien> Děkuji, máš pravdu. Nechápu proč musím vždy všechno obhajovat před někým kdo nemá o školu ani zájem, kašlu na to už nebudu
reagovat - Pondělí 27. ledna 2014 ve 22:33 ® Pláča reakce na …
-
David H.> Opravdu mě mrzí že tato diskuse nabrala úplně jiný směr než bylo v mém plánu. Chtěl jsem tady řešit zajímavosti ohledně stavby. A protože propagujeme tento server, už díky dřívější spolupráci, jako partnera klubu. Tak jsem chtěl touto formou partnerství využít. http://www.mkkv.org/odkazy.php
Pokud je to problém dejte mi prosím vědět, abych se tady nesnažil o něco co nechcete, děkuji.
reagovat - Pondělí 27. ledna 2014 ve 22:32 ® imagicien reakce na …
-
jirko, nemichej se do toho. jen jim nabizis tvar, do ktery ti budou kopat … ta skola stoji kolik stoji a kdyz se to nekomu nelibi, tak at se jde koupat … nikomu tady nejsi zodpovedny, vsichni to vedi lepe … zdar
reagovat - Pondělí 27. ledna 2014 ve 22:24 ® Pláča reakce na …
-
Pardon chápu, jen doufám že jsem dostatečně tu cenu obhájil pokud to ovšem někdo umí udělat levněji a lépe ať to zkusí, moc by mě to zajímalo. Nabízíme prostě jen možnost „bláznům“ jako jsme my, aby si mohli splnit svůj dávný sen.
reagovat - Pondělí 27. ledna 2014 ve 22:10 ® HaD reakce na …
-
6× 17.000 = 102.000,–. To je obrat. Slovo obrat není synonymem slova zisk.
reagovat - Pondělí 27. ledna 2014 ve 22:05 ® Pláča reakce na …
-
Jen mi řekni kde jsi vzal obrat 100 000,– Možná to chce pozorněji číst. Částka za kurz je jen 17 000,– a to není výdělek.
reagovat - Pondělí 27. ledna 2014 ve 22:02 ® Pláča
-
Jen mě mrzí že se vždy najdou takoví rejpalové. Vůbec se mi nelíbí že tady někoho pomlouváš, ale vůbec si nic o ničem ani o nikom nezjistíš. Kdyby si se někdy s klukama ze Švýcarska setkal, tak pochopíš o co jim jde. Dělají to hlavně proto aby šířili tento úžasný materiál mezi rybáře a to hlavně jako plnohodnotnou věc na lov ryb a né jenom někam do vitríny. Pokud tě zajímá náš skutečný výdělek z minulé akce, tak to také není tajné. Z klidným svědomím ti mohu říci, že z každého účastníka nám zbylo 300Kč a pak jsme jim koupili každému ještě malý dárek. Tak co, pořád máš pocit, že to děláme pro peníze?
reagovat - Pondělí 27. ledna 2014 ve 21:55 ® nnnap reakce na …
-
Pláča> fakt máš problém, při obratu 100 tisíc narvat 3 kila do reklamy? Tak to nedělej.
reagovat - Pondělí 27. ledna 2014 ve 21:47 ® Pláča
-
Chlapci já vám všem děkuji za názory, je vidět že někteří náš úmysl pochopili a jiní bohužel ne
reagovatMyslím že každý kdo umí alespoň trochu počítat, tak když si přečte můj příspěvek ohledně ceny, z čeho všeho je ta částka složená, tak musí uznat že při dnešních cenách je to ještě málo. Na to aby jsme si tím vydělávali by ten kurz musel stát alespoň 25 000 Kč. Pak by se nám zaplatilo veškeré úsilí a čas, co do toho vkládáme. A ano v tomhle ohledu jsme dobročinný spolek, jen to nechceme dotovat ze svého.
- Pondělí 27. ledna 2014 ve 21:45 ® HaD
-
100 tisíc za tři dny mi moc kolegiální nepřipadá. Trička s nápisem charita asi nenosíte nikdo. Nicméně Je to ale vcelku ojedinělé, tak to zatím nechám. CM jsme mediální partner, proto jim do jejich prostoru nezasahujeme.
reagovat - Pondělí 27. ledna 2014 ve 21:39 ® nnnap
-
Hora> no a platba??? 90 dní nebo kolik?
reagovat - Pondělí 27. ledna 2014 ve 21:25 ® malamut
-
Scad> bych na regula nijak neútočil, jen se v pohodě vyjádřil, je to velmi tolerantní chlap. Jeden z hodně mála, vedle kterých náhodím a pokecám.
Na rozdíl od jiných chytráků zde
reagovat