Vyhledávání
Leden All Inclusive
19.1.2014 | FInnnp | 2.435 zobrazení | 25 odpovědí
Tak mě to dnes nedalo a vyrazil jsem na ryby.Ač je 19.leden.Na rybníkách se normálně chytá.Komáři létaj.Ptáčci si pozpěvují.Násaďáci berou jak létě.V noci jsem byl chytat i rousnice.Jak se vám to líbí?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 25. ledna 2014 v 7:48 @ Palivec reakce na …
-
David H.> No hříbky skutečně ne, ale fanatici nosí houby stále. Zdroj: www.nahuby.sk Autor fotografie:Marta Everlingová,Čas a miesto:19. 01. 2014, Bratislava, hliva ústricová
reagovat - Čtvrtek 23. ledna 2014 ve 13:15 ® malamut reakce na …
-
nnnap> by nebylo od věci založit v Praze Horskou službu, neb se situace může klidně během deseti let opakovat a zachráněný život má svou váhu, byť by byl Pražákův. Stejně je spousta dobrovolných členů, sloužících v Krkonoších, z Prahy, tak by to neměli tak z ruky a výbavu by dostali taky.
reagovat - Čtvrtek 23. ledna 2014 v 7:00 ® Draky reakce na …
-
nnnap> nestras
reagovat - Čtvrtek 23. ledna 2014 v 0:57 ® nnnap reakce na …
-
Draky> ještě cenťák na celkové 3cm a vyhlásí vyjímečný stav.
reagovat - Středa 22. ledna 2014 ve 13:23 ® Draky
-
V Praze uz pomalu kolabuje doprava.
reagovat - Středa 22. ledna 2014 ve 13:11 ® HaD
-
Tady už je taky bílo. A máme pane Popoviči po p…
reagovat - Středa 22. ledna 2014 ve 13:01 ® džigit reakce na …
-
Petula> neznam,eště sem neodložil kraťasy
reagovatAle pro přírodu to bude fajn!
- Středa 22. ledna 2014 ve 12:57 ® Petula reakce na …
-
džigit> přece zima
reagovat - Středa 22. ledna 2014 v 11:10 ® džigit reakce na …
-
Petula> kdo, co a odkud?!?
reagovat - Středa 22. ledna 2014 v 10:22 ® Petula
-
Rychlá změna,hned o 10 stupnů dolů a bílo.Asi to vážně definitivně přichází.
reagovat - Úterý 21. ledna 2014 ve 14:42 ® HaD reakce na …
-
regulus> Ti jsou mi celkem fuk. Jejich akcie nemám
reagovat - Úterý 21. ledna 2014 ve 13:11 ® regulus reakce na …
-
David H.> no je pravda, že z hlediska topení je to letos zatím velmi příjemný, taky z toho mám docela radost, RWE ale asi ne …
reagovat - Úterý 21. ledna 2014 ve 13:09 ® regulus reakce na …
-
Petula> no ony jsou to spíš prognózy, záleží na tom, jak se ty různý výše, níže, fronty a já nevím co zamotají, pravdou ale je, že prší neprší často netrefí, teploty ale s určitou tolerancí sedí, alespoň u 14-ti denních předpovědí. Nemám na mysli ČHMU, ale tyto dva meteoservery:
reagovat
http://www.wunderground.com
http://www.wetter.com - Úterý 21. ledna 2014 ve 13:06 ® HaD reakce na …
-
regulus> a já si mnul ruce, jak letos málo protopíme. Nicméně to asi bude i tak ekonomická zima
reagovat - Úterý 21. ledna 2014 ve 13:00 ® regulus reakce na …
-
David H.> u nás je aktuálně 3,5 st. nad nulou a už druhej den chčije, v neděli bylo pokud si pamatuju myslím 11 st., úplný jaro. Moc nevěřím tomu, že by to tak dlouho vydrželo, ale ono je asi možný všechno. Možná žádný brutální mrazy nebudou, ale pod nulou si myslím nějakej ten den, týden nebo i měsíc asi bude.
reagovat - Úterý 21. ledna 2014 ve 12:37 ® Petula reakce na …
-
David H.> u nás +8 a déšť
reagovat - Úterý 21. ledna 2014 ve 12:34 ® HaD reakce na …
-
regulus> tady dnes od rána „posněhává“. Asi to přichází
reagovat - Úterý 21. ledna 2014 ve 12:16 ® Petula reakce na …
-
regulus> Na dlouhodobou předpověď bych nespoléhal,většinou se netrefí ani tři dny do předu
reagovat - Úterý 21. ledna 2014 ve 12:12 ® regulus
-
Moc se neradujte, od druhé půlky tohoto týdne to začne a začátkem února bude mrznout až to bude praštět. Teda aspoň to tvrdí dlouhodobá předpověď (pokud se to tak dá nazvat).
reagovat - Úterý 21. ledna 2014 v 11:26 ® HaD
-
Mě to vyhovuje po všech stránkách. Jen mi trochu vadí, že cestou z ryb zatím nenacházím hříbky
reagovat - Pondělí 20. ledna 2014 ve 23:42 ® nnnap
-
ono přituhne. Teď se z toho ještě příroda otřepe. Stromy mají záložní očka. Co bude v prdeli, když nevymrznou zvířátka, co maj pomrznout. Mráz sterilizuje. To je důležitější pro příští rok, jak pár třešní v košíčku. Jak píšu, ty budou.
reagovat - Neděle 19. ledna 2014 ve 22:32 ® FInnnp reakce na …
-
hraji> Ono právě to severovýchodní proudění je zatím v nedohlednu.Kdyby bylo v unoru 18 stupňů vůbec by mě to nevadilo.Třeba by kousali hadi a líni.
reagovat - Neděle 19. ledna 2014 ve 22:15 ® hraji reakce na …
-
FInnnp> nemusí, ale taky se může zbláznit proudění a nějaká ta fronta okluzní či jaká a můžeme se těšit na dírky. Podle mého by asi byla lepší ta teplá varianty zimy, když už to došlo až ke 14 stupňům v lednu.
reagovat - Neděle 19. ledna 2014 ve 22:14 ® FInnnp reakce na …
-
Ono k razantnímu ochlazení vůbec dojít nemusí.Zatím to vypadá,že se bude opakovat rok 2007.
reagovat - Neděle 19. ledna 2014 ve 21:57 ® hraji
-
Je to příjemné ale zároveň je vidět, jak to je mimořádné a vzbuzuje to obavy. Keře mají napučeno, kvetou třešně, létají včely. Když dojde k ochlazení a ono dojde, to je skoro jistota, že bude řada rostlin poškozena. Ale jako je pohoda chytat v lednu bz bundy.
reagovat