Vyhledávání
Prosím pomozte
17.4.2005 | Tomik | 2.508 zobrazení | 7 odpovědí
Dneska jsem strejdoj zlomil jeho prut- problém je v tom že nemůžu sehnat kontakt na firmu a v obchodě servis nedělaj jedná se o prut značky devil s názvem Magnum Tele Match 390. Ruplo to v druhým dílu dík moc za každou odpověd.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 20. dubna 2005 v 18:57 ® Tomik
-
Díky ti ale uz je to vyreseny.
reagovat - Pondělí 18. dubna 2005 v 18:31 ® Tomik
-
Do prahy to mám 150 kilometrů ale dostat se tam není problém. Nejhorší je že ztratil záručák. Protože ten prut nemá ani rok
reagovat - Pondělí 18. dubna 2005 v 18:29 ® Tomik
-
Tak sem ted dones ten prut domu. Je tam MAGNUM (wooven Graphite technology) Tele Match A ta firma neni devil ale DRAGON trochu sem si to poplet. A z polska to není. Jestli chces i gramáž tak je 2 – 15 g a délka 390cm. Bylo tam navázaný 1,5 brcko a kruplo to jak máslo. Při náhozu. Ale deset minut pred tim sem na to tahal kapra a vsechno bylo v pohode. Dík moc chces i výrobní číslo ???
reagovat - Neděle 17. dubna 2005 v 19:09 ® mirmen
-
ještě detail, nekoupil to strejda v Polsku??
reagovat - Neděle 17. dubna 2005 v 19:08 ® mirmen
-
Tomik: devil pak magnum je jenom název výrobku, tele match označení typu prutu a gramáž jenom orientační popis vlastností. Chybí tam to nejdůležitější- firma. Od toho se bude odvíjet další. Zda je výhradní dovozce do ČR, zda je tu servis ( a zda se servis vyplatí, pokud je prut už opotřebovaný a letitý … ). Jak daleko to máš do Prahy??
reagovat - Neděle 17. dubna 2005 v 19:00 ® Tomik
-
hele je tam Devil Pak Magnum pak tele match no a pak gramáž 7 – 15 G. já to nevím přesně ten prut má doma strejc já si opsal jen tyhle věci ale na vecir k němu skaknu a napisu ti to vsechno ale dík za snahu.
reagovat - Neděle 17. dubna 2005 v 18:51 ® mirmen
-
Tomik? Kdo to vyrábí?? DAM?Robinson? Napiš sem přesně to, co je na prutu ( je tam nějaké typové značení?Kromě délky a gramáže?)
reagovat