Chytej.cz

Orlík Zvíkovské podhradí necteno

19.1.2014 | pepalov | 5.166 zobrazení | 10 odpovědí

Vyjíždím poprvé na tento revír na domek črs ve Zvíkovském podhradí, poradil by mi někdo kam na ryby v tomto okolí.Rád chytám feedrem,a na položenou dravce nejsem vyznavačem přívlače a sumcařiny.Díky za každou informaci lod´ku mám k dispozici,at´se všem daří v sezoně 2014.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 6. února 2014 v 0:31 ® avakejka reakce na …

Tak to upřesním. Mám územní povolenku a vím, že na UN Orlík tato platí. Ovšem na Zvíkovském Podhradí je rybník Dolejší, kde platí jen celosvazová povolenka ČRS a můžeš si tam vzít jednu rybu za týden. Můžeš si koupit místní povolenku. Samozřejmě jsem chodil na přehradu a to do Štědronína, ale po domluvě se správcem tohoto střediska, protože k vodě je povolen vjezd mot.vozidlem pouze pro majitele chat a ubytovaným chatě ČRS. Ale protože domek ve Zv.Podhradí patří taky ČRS, tak mi byl po domluvě vjezd povolen.

reagovat
Úterý 4. února 2014 ve 22:40 ® CeP
CeP

Na druhou stranu je dobre ze mnoho rybaru nevi ze na Orlik muze se svou uzemni povolenkou. Uz takhle je tam rybarsky tlak dost veliky.

reagovat
Úterý 4. února 2014 ve 21:32 ® Hony

Sory,já hlupák.

reagovat
Úterý 4. února 2014 ve 20:42 ® timbab reakce na …
timbab

Hony> Ptal se, protože akvakejka(pokud má nějakou územní povolenku ČRS) celosvazovou povolenku na Orlík nepotřeboval.

reagovat
Úterý 4. února 2014 v 17:41 ® Hony reakce na …

CeP> Jenom mě udivuje, že se ptal, když avakejka dříve uvedl, že nemá celosvazovou povolenku. / neděle 19. ledna ve 14.52

reagovat
Neděle 2. února 2014 v 15:03 ® CeP reakce na …
CeP

Hony> a nemel bys to vnimat spise ty?

pepalov se jen zeptal proc nechodil na Orlik (481501 – Vltava 16–19). proc se ptal? protoze na orliku nepotrebuje celosvazovou povolenku neb tam plati uzemni povolenky vsech uzemnich svazu CRS. paklize jest moravak, musi mit celorepublikovou.

reagovat
Neděle 2. února 2014 v 11:07 ® Hony reakce na …

pepalov> Vnímej co čteš. Jak psal, něměl celosvazovou povolenku.

reagovat
Sobota 1. února 2014 v 6:56 ® pepalov reakce na …

Proč si nechodil chytat na orlík tam platěj všechny povolenky všech ůzemních svazů celorepublikove a celosvazové.

reagovat
Neděle 19. ledna 2014 v 15:52 ® avakejka reakce na …

Byl jsem v tomto domku v srpnu minulého roku. Protože nemám celosvazovou povolenku koupil jsem si na hotelu na jeden den povolenku na rybník Dolejší v místě. Je narván kapry a jelikož moc nemasařím, tak jsem si zachytal za den až až. Taky jsem se domluvil se správcem střediska Štědronín panem Řezníčkem, který mě povolil zajet dolů do Štědronína, kde je rybářská chata ČRS. Tam platí územní povolenky, ale vjezd je jen pro ubytované v této chatě. Je to asi 5 km ze Zv.Podhradí směrem na Čimelice(u žl. tabule „výdej povolenek“ zahnout doleva do lesa).

reagovat
Neděle 19. ledna 2014 v 15:40 ® avakejka
reagovat