Vyhledávání
Co je ryba pro "sportovce"?
18.1.2014 | malamut | 14.584 zobrazení | 194 odpovědí
Neustále se tu omílá sportovní rozměr rybařiny, ale stále nikdo ze „sportovců“ nepodal odpověď na otázku, zda je ryba soupeř, spoluhráč, nebo sportovní náčiní. Tak proč o tom nepodiskutovat.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 19. ledna 2014 v 1:07 ® HaD reakce na …
-
Mrknato> to už dávno za těžký prachy dělám, tak nezáviď.
reagovat - Neděle 19. ledna 2014 v 1:07 ® HaD reakce na …
-
nnnap> ani ne
reagovat - Neděle 19. ledna 2014 v 0:29 ® Fryw reakce na …
-
regulus> o zatemnělym mozku a hovnu vědět řekni něco .-))) (jo, uraženej)
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 23:47 ® malamut reakce na …
-
Mrknato> zdarec Pavle, rád tě „vidím“, zítra to proberem, dnes už jdu chrnět, tak brou všem
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 23:37 ® regulus reakce na …
-
Mrknato> proč cenzor, tady žádná cenzura není, ale jsou tu určitý pomyslný mantinely a ty mantinely se sem tam musí hlídat …
A v žádným případě to není moje zaměstnání.
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 23:29 ® Mrknato reakce na …
-
David H.> Když momentálně nezávodíš a ani netočíš, tak bys mohl nabídnout Jakubovi, jestli nepotřebuje nějakýho dabéra pro zdolávačky. Z těch jeho záběrů je vidět, že je nějakej slabej na prsa..... Já bych to zdolávání asi zvládl lépe, teda myslím pro ten film......
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 23:25 ® Mrknato reakce na …
-
David H.> Nestraš, ty seš furt na závodech, nebo natáčíš něco v televizi s hérečkana a Jakubem .....
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 23:25 ® nnnap reakce na …
-
David H.> já vím, Davide. Mám si to nějak soukromě přebrat?
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 23:24 ® Mrknato reakce na …
-
regulus> Cenzor je hnusný zaměstnání, i když vynáší..... Jak to prosím tě můžeš dělat a zůstat normální? Neříkej že nemáš nějakou normu na to „delete“. Každej musí vykázat nějakou činost.....)))
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 23:22 ® HaD reakce na …
-
nnnap> na tom knofliku mám prst i ja
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 23:11 ® regulus reakce na …
-
Mrknato> tys tady ještě scházel, ale aspoň bude prča, vítej do klubu …
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 22:58 ® Fryw reakce na …
-
Mrknato> mediator. Normálka.
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 22:57 ® nnnap reakce na …
-
Mrknato> jo, má palec na delete. Ale je to slušnej čověk. Nemačká.
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 22:55 ® Mrknato reakce na …
-
regulus> A že ty se v tom patláš? Jsi nějaký nadčlověk, naddiskutér?
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 22:29 ® regulus reakce na …
-
Martin Chmelík> editor se na to může vykašlat, kdo by se patlal v těch blábolech a pak poslouchal že tamto smazaný bylo a tamto ne. Ono by možná bylo nejlepší smáznout celý tohle fórum, ale zase z druhé strany nejsou tu všechno jen sračky.
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 22:11 ® Fryw
-
no, závěr. Teda můj osobní, je ten na kterej vsadím svoje pracovní baťovky (páč jsou nepohodlný narozdíl od těch co mám z PRCu) že pokud by se sešli učastníci cvičení ve psaní na klávesnici , tak budou všichni chytat, teda přistupovat k rybě více méně stejně…
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 21:01 ® hraji reakce na …
-
laibor> vždyť se styďte, nikdo vám nebrání. Jen další hrdinný anonym. Nějak z toho vašeho příspěvku nevyplývá, co že je ryba pro vás? Kámoš?
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 20:59 ® Martin Chmelík
-
Mno, což takto nějaký závěr? Ten, komu je ryba soupeřem a kámošem, nechť respektuje, že pro někoho je ryba úlovkem, určeným k sežrání. Ti, jimž ryba soupeřem ani kámošem není, nechť respektují, že někomu ryby soupeřem a kámošem je. Pokud všichni budou dodržovat RŘ, je vše v pořádku. Osobně tvrdím, že RŘ je v podstatě velmi dobrý a že není potřeba všelijakých změn, které především prosazují rybáři „sportovci“. Hezký večer.
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 20:54 ® malamut reakce na …
-
Martin Chmelík> pak to ukazovalo na hydrocefalus
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 20:47 ® Martin Chmelík reakce na …
-
malamut> Počkej, možná je to čapka pro slony. Pak by ta štika měla kolem 2 metrů a to by už na pochlubení bylo.
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 20:46 ® nnnap
-
Fryw> nápodobně. Odkráčím s další flaškou do Film a mjůzik.
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 20:44 ® Martin Chmelík reakce na …
-
Petula> Také nerad někoho urážím, obzvlášt pokud toho člověka neznám osobně. Oni se lidé mohou virtuálně téměř nenávidět pro své názory, pak se setkají osobně a vše může být obráceně. Nebo si rozbijou hubu. Také možnost. Ale tys mne nazval oslem a jako osel jsem kolem sebe kopnul. Co čekal? Že sklopím hlavu a nechám si to líbit?
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 20:44 ® laibor
-
dnes ve 12:12 ® Martin Chmelík reakce na … hraji> Víš proč chodím na ryby já? Kvůli všemu možnému, klidně i pro maso, jen tam nechodím s rybama soupeřit. U vody mohu soupeřit max. s kolegou, kdo těch ryb více chytí. Ale nemohu soupeřit s rybama. Pokud ti to nedošlo, tak takto to máš postavené i ty. Když vyhraješ závod, neporazil jsi ty chycené ryby, porazil si soupeře rybáře, který těch ryb chytil méně než ty. Divný co? reagovat
reagovat
přesně souhlasím.Jinak malamuta nemám v oblibě ,né za názory ,ale za to jakým způsobem je podá,ale tentokrát plně souhlasím jak s nim tak M.Chmelíkem .Hraji, to že Vám je ryba soupeřem ,to jsem fakt nečekal. Takto se vyjádřit,styděl bych se sám před sebou ,bez urážky.Přeju pěkný večer. - Sobota 18. ledna 2014 ve 20:42 ® malamut reakce na …
-
Petula> každý ne, ty ano.
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 20:40 ® malamut
-
Martin Chmelík> to fakt není obr, dala by se stočit do té čapky
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 20:39 ® Martin Chmelík
-
Tak teď už je opravdu diskuze o ničem, možná by mohl editor zasáhnout a příspěvky „o ničem“, tedy o osobních narážkách smáznout.
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 20:37 ® Petula reakce na …
-
Martin Chmelík> nebývám k lidem sprostý jako někteří tady jen proto,že nemám totožný názor jako oni sami.
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 20:36 ® Martin Chmelík reakce na …
-
Petula> Jé fajn, přirovnal jsi mě k zvířeti. Děkuji za poklonu. Debil také není urážka, je to medicínský výraz směřovaný k mentální retardaci.
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 20:35 ® Petula
-
malamut> U tebe je to těžké,jelikož u tebe a v tvých očích mele každý.
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 20:34 ® Petula
-
Martin Chmelík> osel není urážka,je to zvíře,víš?jinač ti možná utekl můj příspěvek,který ti napíšu znovu.
Petula Diskuzní fórum: Co je ryba pro „sportovce“?
Sportovní rybolovné techniky se nějakým ňoumou převedly na sportovní rybolov.Hojně se toto uchytilo v podvědomí rybářů.Za sportovní považuji hody na cíl různými způsoby a technikami lovu(podobné jako sportovní střelba na terč).U samotného rybolovu označuji za sportovní pouze to,že jako každý jiný sport i tento má svá pravidla,vše ostatní je nesportovní,v našem jazyce pytláctví.Jelikož takový lovec je vyloučen z řad ČRS nebo mu je odebrána povolenka za pytláctví nikoliv za nesportovní chování,rybolov jako takový je a bude vždy ve skupině a v žánru jménem koníček,záliba a podobného významu.To slovo sportovní bych zcela nechal tam,kde původně bylo.
Takřka jsem podpořil tvůj a Malamutův názor,ale i tak střílíte vlastňáky,jelikož není do posledního slovíčka po vašem.Je to potom diskuze?Výměna názorů?Nebo jen ubohá propagace jednoho jediného.
reagovat