Vyhledávání
Co je ryba pro "sportovce"?
18.1.2014 | malamut | 14.583 zobrazení | 194 odpovědí
Neustále se tu omílá sportovní rozměr rybařiny, ale stále nikdo ze „sportovců“ nepodal odpověď na otázku, zda je ryba soupeř, spoluhráč, nebo sportovní náčiní. Tak proč o tom nepodiskutovat.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 18. ledna 2014 ve 12:18 ® HaD
-
Slovo sport je anglosaského původu a odvozuje se od slova disport. Znamená obveselení, rozptýlení, vlastně útěk od práce, od povinnosti k zábavě.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Sport
Malamute malamute, Tvá inteligence je celkem vysoko, tohle dobře víš a zakládáš to jen kvůli cílenému střetu. Druhá varianta je, že si úplně blbej, čemuž se mi moc věřit nechce… Pokud se ale chcete hádat, tak se hádejte. Třeba si dejte do držky.
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 12:14 ® malamut reakce na …
-
regulus> to nemusí být nutně žádná válka, já tu otázku položil v několika diskusích, a nikdy nikdo neodpověděl. Myslím, že je na čase si to nějak vyjasnit a zorientovat se
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 12:10 ® regulus
-
malamut> seš kůň, to ti nestačí sem tam nějaká šarvátka, musíš ausgerecht hned vyhlásit válku???
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 12:06 ® gavlos reakce na …
-
hraji> psal jsi"lovis" cili uz je na hacku.pokud fiska za to bude stat bude ti souperem.o tom nepochybuji.ale co vse predchazi tomu ji na ten hacek dostat.v tom prave mame navrch si myslim.kdyz muze tahat ryby i takovy nymand jako jsem ja
reagovatmuj rekord 17 stik za dopoledne.byly na hacku.vytahl asi jen 8.cili mi byly dobrym souperem.ale ukecat je na hacek nebyl problem.par hezkych wobu a par hodu ledabyle do"nekam"
- Sobota 18. ledna 2014 v 11:59 ® malamut reakce na …
-
hraji> zrovna u tebe mě odpověď překvapila, přece při vyhlašování výsledků závodů LRU jsou na bedně jen rybáři, ne ryby, že by rybky nikdy nevyhrály? Ani ve výsledkových listinách nejsou ryby uvedeny v poli poražených, nebo jsem to přehlédl.
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 v 11:57 ® nnnap reakce na …
-
gavlos> my, co ryby žerem víme jak jsto myslel.
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 v 11:56 ® nnnap
-
já myslím, že ne. To je normální matematika a logika. To se dá spočítat. A výsledek je ten, že lovíte ryby. Ryba je defuckto , primárně potravina, tam je to v pořádku nebo psychiatrickou pomůckou. Nakolik to je v pořádku si nejsem jist. Takový kanisterapy nebo horseterapy- myslíte, že si někdo dovolí jim roztrhat huby???
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 v 11:55 ® gavlos reakce na …
-
hraji> to je jako postavit kluky z Houslic proti frajerum z Chelsey.treba by hoslice i vyhraly
reagovatale hrat chelsey naplno tezkou by jim byly Houslice plnohodnotnym souperem.
- Sobota 18. ledna 2014 v 11:50 ® gavlos reakce na …
-
hraji> chytam i hezke kousky..myslel jsem to jinak.ne ze chytam postizene pidi rybky bez ploutve nebo jinak handicapovane.ale co se tyce inteligence a vsech moznych vymozenosti,tak mame proti rybe docela navrch nemyslis?
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 v 11:44 ® nnnap
-
reagovat
- Sobota 18. ledna 2014 v 11:38 ® hraji reakce na …
-
gavlos> ty lovíš jen mrzáčky? Proč? Co ti brání chytat plnohodnotné ryby, které ti budou soupeřem?
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 v 11:34 ® nnnap
-
na to je prakticky jednoduchá odpověď. Zatnul by nějaký sportovec manželce nebo děcku háček do rypáku? NE.
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 v 11:29 ® gavlos reakce na …
-
hodne handicapovany…
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 v 11:12 ® hraji
-
soupeř
reagovat