Vyhledávání
Co je ryba pro "sportovce"?
18.1.2014 | malamut | 14.653 zobrazení | 194 odpovědí
Neustále se tu omílá sportovní rozměr rybařiny, ale stále nikdo ze „sportovců“ nepodal odpověď na otázku, zda je ryba soupeř, spoluhráč, nebo sportovní náčiní. Tak proč o tom nepodiskutovat.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 18. ledna 2014 ve 20:32 ® Fryw reakce na …
-
nnnap> brou chuť. Já si naleju kurvoazié
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 20:30 ® Martin Chmelík reakce na …
-
malamut> ryba je jeho soupeřem, za odměnu ji vyválí v trávě, vyfotí si ji a pak si honí ego, jaký je to lovec.
reagovatPřitom to štíhle má max. 65 cm. Nic k chlubení.
- Sobota 18. ledna 2014 ve 20:29 ® Martin Chmelík reakce na …
-
Petula> Tak dobrá. Jen tě ujistím v jednom. Osel od debila nikdy nic nekoupí. A s urážkama sis začal ty, to jen pro pořádek. Čekal jsem na to, komu prvnímu ujedou nervy. Vyhrál jsi.
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 20:28 ® malamut reakce na …
-
Martin Chmelík> já už ho mám vyhraněnýho delší dobu, je to stále stejný, nemá co sdělit, ale plácá pořád
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 20:27 ® malamut reakce na …
-
Petula> s tebou žádný souboj argumentů není možný, pouze meleš a to má k argumentaci dost daleko.
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 20:26 ® Petula reakce na …
-
Martin Chmelík> jak jsem od tebe nakoupil,tak ti zase prodávám a ty jak osel kupuješ.Alespoň vím,kam patříš.
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 20:25 ® Martin Chmelík reakce na …
-
Petula> To už mi píšeš počtvrté!!! Proč se opakuješ, nic jiného nemáš? A trochu si do tebe rýpnu. To štikou „fláknutou“ do trávy si dokazuješ co? Jak jsi udolal soupeře?
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 20:24 ® Petula reakce na …
-
Martin Chmelík> Vidíš?přesně takovým jednáním dáváš okolí na jevo,že ti došli slova,argumenty,dech.Škoda,vypadalo to slibně,že už se to konečně vyjasní......zase nic.
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 20:21 ® Petula reakce na …
-
malamut> mám rád dobrý souboj argumentů a názorů,v tom si mne zklamal.
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 20:21 ® Martin Chmelík reakce na …
-
malamut> to víš, kdyby tu nebyl, mohl by o něco přijít.
reagovat)) Možná neví, jak to s rybami má a potřebuje se vyhranit.
- Sobota 18. ledna 2014 ve 20:20 ® Martin Chmelík reakce na …
-
Petula> no vidíš, teď ses obul do malamuta. Vždyť on má pravdu. K tématu nic nemáš, jen trapně popichuješ diskutující.
reagovatBavíš mě kolego. Vem si tabletku a do ruky nějaký časák s mega kapřem, to tě jistě uklidní.
- Sobota 18. ledna 2014 ve 20:20 ® nnnap
-
sedmička pálavy, 2003, ve mě, že bych přiložil?
Ne, ale je fuckt, že to vyči… , lépe- argumenty byly stranami vyřčeny a nové nepřicházejí.
A petule, fakt je to o hovně.
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 20:19 ® malamut reakce na …
-
Petula> na to, že jsi měl k diskusi výhrady a keců jak pes blech, tak se jí držíš jak hovno košile.
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 20:17 ® Martin Chmelík reakce na …
-
regulus> Máš pravdu. Ale ne ve všech oborech, řeknu to tak trochu nadneseně, se ryby berou jako rukojmí. Víš co tím chci říct?
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 20:16 ® regulus
-
150 – to su zvědavej, jestli dneska stihnete dvě kila …
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 20:14 ® Petula reakce na …
-
malamut> ná tvé si nenaběhnu nikdy,buď klidný.Tvůj argument vůči mé osobě spíše pasuje na tebe a ve všem,ale to je jedno,na někoho se to svést musí,já to beru chlape:)
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 20:12 ® regulus reakce na …
-
Martin Chmelík> jo takhle …
No asi bych si netroufal tvrdit, že se celý rybolov zvrhnul, ale je pravda, že určitá část rybářů se tímto směrem vydala, jaký procento si netroufnu odhadnout, ale nemyslím si, že je to nějaký dramatický číslo. Používání lepších technických prostředků (tím myslím ty blbý pípáky, stojany apod.) nemusí být nutně cesta k tomu, že se něco zvrhlo. Řekl bych, že je stále zatraceně víc těch klasickej bobkařů, byť s lepším vybavením než těch který máš patrně na mysli. No a že se výrobci a prodejci chytli novýho trendu se není co divit. To, že to dělá každej jouda bych taky nekomentoval, to u nás není jen v rybařině, ale snad ve všech oborech.
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 20:11 ® malamut reakce na …
-
Petula> na rozdíl od tebe je Martin pro tuto diskusi přínosem a píše k věci, tvé příspěvky se omezily, až na výjimky, na rádoby zesměšňování některých diskutujících a jejich příspěvků, přičemž si občas naběhneš na vidle.
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 20:10 ® Petula reakce na …
-
Martin Chmelík> Napsat můžeš cokoliv,ale už tvé reakce jsou vyprahlé.
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 20:09 ® Martin Chmelík reakce na …
-
Petula> Vážne mi došel dech? To samé můžu napsat tobě! Ty jsi níže napsal, že se chceš bavit o něčem jiném, než o tom, co se propírá v každé diskuzi (cituji tě). tvl, ty snad hulíš mrkev, co?
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 20:04 ® Petula reakce na …
-
Martin Chmelík> Debata je dobrá,ale bez TEBE,jelikož ti došel dech a nevíš kudy kam.
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 20:03 ® Martin Chmelík reakce na …
-
David H.> Dobrá. Tak jeho podstatná část. Spokojen?
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 20:03 ® Martin Chmelík reakce na …
-
Petula> Tak proč tu stále jsi, když ti ta debata vadí? Zmáčni tu kouzelnou klávesu Esc a máš klid na duši.
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 20:02 ® HaD reakce na …
-
Celý ne.
Nemám rád výrazy jako celý xxx, všichni říkají, všude xxx apod.
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 20:01 ® Petula
-
Martin Chmelík> Hele to tvé slovíčkaření je vážně chorobné,ale ať je po tvém.Chce to najít jinou rovinu komunikace než se bavit o něčem,co se propírá snad v každém foru a se stejným výsledkem.
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 20:00 ® HaD
-
slovíčkaření, nikoliv význam
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 ve 20:00 ® Martin Chmelík reakce na …
-
regulus> Proč neprobral? Celý rybolov se zvrhnul právě v nechutný byznys v oblasti kaprařiny. Nebo se mýlím?
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 v 19:59 ® gavlos
-
nepsal jsem nic o pakazi.taky lovim.zabijim a jim.jsem lovec.ok.kdyz si nakousl ty myslivce..to je souper??leda ze by si sel na medveda s holyma rukama.at si kazdy vali to svoje.pro me ryba souper neni…a basta
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 v 19:58 ® regulus
-
Martin Chmelík> tak teďka jsi mě dostal, popravdě netuším, co máš na mysli. Zkusím to shrnout.
Původní debata byla o tom, jestli je ryba soupeř, dle tebe není, fajn, tvůj názor.
Nemáš rád závodníky, fajn, nejseš sám.
S těma kaprařama a byznysem mi to ale fakt hlava nebere, ten poslední příspěvek jsem nepobral …
reagovat - Sobota 18. ledna 2014 v 19:58 ® Petula
-
Neuvěřitelné,co dokáže vyvolat jedno slovo.
reagovat