Chytej.cz

Přísečnice necteno

4.1.2014 | FInnnp | 11.456 zobrazení | 34 odpovědí

Měl bych jeden dotaz.Jak se dostat chytat na Přísečnici legálně.Občas tam chodím na procházku a nebo na kořeny do akvária.Málo kdy se stane,aby tam někdo nechytal.Dnes tam bylo asi pět rybářů.Každý chytal minimálně na tři pruty.Nástrahy rybky,žížaly atd.Chytali krásné okouny.Tak kolem 45 cm.Pak Siveny a Duháky.Všichni říkají,že mají povolení.Jeden od Hrázného druhý zase prováděl kontrolní odlov atd.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Pátek 10. ledna 2014 ve 21:26 ® jaru reakce na …
jaru

Icener> díky za pozdrav,posílám ti též,kdy to zopakujem?

reagovat
Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 4:22 ® Icener reakce na …

Ahoj Cudlo.. pozdravuj Jarku.. někdy zas zajdem na ryby.. A díky za krmítka.. V Perštejně to bylo fajn… a ty okouni byly taky v celku dobrý.. :-)

reagovat
Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 4:18 ® Icener reakce na …

Děkuji…

reagovat
Úterý 7. ledna 2014 v 19:19 ® Cudla reakce na …
Cudla

chosebaits> odneslo to pár okounů ty se nesmí vracet…ostatní šlo zpět.

reagovat
Úterý 7. ledna 2014 v 19:18 ® Cudla
Cudla
reagovat
Úterý 7. ledna 2014 v 9:09 ® chosebaits
chosebaits

Uzavřel bych to takto.Ofiociálně je tam zakázáno lézt na příbřežní pozemky z důvodu ochrany uzemí a pokud se tam nesmí lézt ,tak už vůbec né s prutem.

reagovat
Úterý 7. ledna 2014 v 1:43 ® Icener

Rostou tam parádní houby…

reagovat
Úterý 7. ledna 2014 v 1:39 ® Icener reakce na …

Policajti tam jezdí a břehy kontrolujou… proto je mi divný, že tam někdo chytá na 4 pruty a na žížalu nebo rybičku…

reagovat
Úterý 7. ledna 2014 v 1:25 ® Icener

Jestli si chcete zničit další krásný místo… zničte si ho.. resp. si ho uzavřete… Tím, že se bude pitná voda znečištovat a břehy budou plný odpadků… jak to asi skončí? Celý se to uzavře a bude po prdeli…

reagovat
Pondělí 6. ledna 2014 ve 23:18 ® FInnnp reakce na …

dodorider> Já tam viděl jen Duháka,Potočá­ka,Sivena,Okou­na,Candáta v létě je tam,ale vidět kde jaký ksindl.Hlavatky tam asi nejsou,ale Jezeráci a Duháci tam jsou veliký jak Hlavatky.Akorát letos tam nasadili mraky malých duháčků tak se převážně chytají malý duháci.

reagovat
Pondělí 6. ledna 2014 ve 23:04 ® dodorider
dodorider

rika se ze na prisecnici sou hlavatky, co je na tom pravdy?

reagovat
Pondělí 6. ledna 2014 ve 23:04 ® dodorider reakce na …
dodorider

FInnnp> tak to jo :-D

reagovat
Pondělí 6. ledna 2014 ve 23:00 ® FInnnp reakce na …

dodorider> Policajti tam prý jezdí na motoráku.Je to prý ofiko na bloček.

reagovat
Pondělí 6. ledna 2014 ve 22:52 ® dodorider reakce na …
dodorider

FInnnp> ze by zlaty kaprik do kapsicky? :-D

reagovat
Pondělí 6. ledna 2014 ve 22:45 ® FInnnp

Hrázný je pan Hanák.Ten tam některé lidi pustí,ale jen na dobré slovo.Kdyby přišla kontrola z povodí Ohře.Tak nic neví…Jen z doslechu vím,že na Želivce se chyta pod hrozbou blokové pokuty na místě 5000 Kč.Jak člověk nezaplatí na místě následují tvrdší sankce.Jak zaplatí nic se neděje.

reagovat
Pondělí 6. ledna 2014 ve 22:11 ® Icener reakce na …

Když jsem se tam byl podívat na sádky, tak jsem se o tom bavil s hrázným. Ten mi pověděl to co jsem napsal.

reagovat
Pondělí 6. ledna 2014 ve 22:04 ® Icener reakce na …

Co vím já, tak by to tam mělo chodit, jak jsem psal dříve. Pokud tam chodíš, tak se na to zkus zeptat hráznýho. Buď sedí dole na hrázy nebo je v baráčku nad ní. Ale je mi to divný. Pokud tam teda nesedí přímo oni nebo někdo z povodí.

reagovat
Pondělí 6. ledna 2014 ve 21:15 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

Icener> Ono je tam zakázáno vše a když máš povolení tak je povoleno vše.Vím co píšu.

reagovat
Pondělí 6. ledna 2014 v 16:53 ® FInnnp reakce na …

Icener> Jsem na Přísečnici dost často a kvůli kořenům do akvária projdu třeba 1 km břehu.Většinou chodím dlouhou stranu za přítokem.Letos se mě nestalo,aby tam někdo nechytal a ani jednoho rybáře jsem neviděl,že by lovil na přívlač.Defacto tam všichni chytají stejně.Bublina metr hloubku a rybička.Na pytláky jsou,ale dost rozkramařený.Nikdy by nestačili prchnout.Většinou má každý vykramařený batoh židličku a chytá na čtyři pruty.

reagovat
Pondělí 6. ledna 2014 v 16:01 ® Icener

Na Přísečnici je rybolov zakázán, dělají se pouze kontrolní výlovy a pouze přívlačí s umělou nástrahou. Jestli jsi někoho viděl jak chytá na žížaly, rybky nebo položenou, tak určitě pytlačil. Je to zdroj pitné vody a tento způsob je tam zakázaný.

reagovat
Pondělí 6. ledna 2014 v 15:25 ® Rico
Rico

Tady je odkaz jak to fungovalo v loňském roce

http://www.google.cz/url?…

reagovat
Pondělí 6. ledna 2014 v 15:22 ® Rico
Rico

na Flájích a na černo :-( aby se Vám navijáky zaseknuly…

reagovat
Pondělí 6. ledna 2014 ve 13:12 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

FInnnp> Na Fláje se prý ofiko povolenka dá sehnat,ale prý ryby nic moc.

reagovat
Pondělí 6. ledna 2014 ve 13:09 ® FInnnp reakce na …

Já mám také dojem,že tam každý bude chytat na dobré slovo a hlavně ten co se nebojí.Vždyť třeba Fláje už jsou celkem vypytlačené.V létě je tam kolikrát rybářů jak much.Ve Žluticích jsem vyděl rybáře také celkem běžně i ze stanem.Já občas mohu chytat na německé straně Raschenbachu u Českého Jiřetína a tam taky chytají český rybáři.

reagovat
Pondělí 6. ledna 2014 ve 12:16 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

FInnnp> Je to těžký.Já jsem se tam dostal náhodou s povolením na dobré slovo.Žádné povolení jsem do ruky nedostal. Vzal mě tam známej.Jak ten se tam dostal netuším.

reagovat
Pondělí 6. ledna 2014 ve 12:13 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

Cudla> A byly jatka9-)

reagovat
Neděle 5. ledna 2014 ve 22:37 ® malamut reakce na …
malamut

FInnnp> nejspíš sportovci, když pouštíš, tak můžeš :-)

reagovat
Neděle 5. ledna 2014 ve 22:21 ® FInnnp

Tak a zase vím prd…Jen mě nejde do hlavy proč má každý schovaný auto.Včera bylo u vody pět lidí a nahoře na silnici ani jedno auto.Navíc všichni chytali na plotičky a rousnice.Což nevím jestli by jim někdo na vodárenské nádrži někdo dovolil.

reagovat
Neděle 5. ledna 2014 ve 21:31 ® Cudla
Cudla

chosebaits> ÁÁÁÁÁÁ taky jeden :-D neboj já tam byl vloni taky jednou

reagovat
Neděle 5. ledna 2014 ve 20:05 ® dodorider
dodorider

jojo tam sou pekny telatka, jednou sem si rikal proc se par dumyslnych hlavicek neda dohromady neudela aspon castecny vylov a ty ryby nenasadi trebas na ohri nebo tak :-D je jich tam jak sra.ek :-)

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1