Chytej.cz

Přísečnice necteno

4.1.2014 | FInnnp | 11.464 zobrazení | 34 odpovědí

Měl bych jeden dotaz.Jak se dostat chytat na Přísečnici legálně.Občas tam chodím na procházku a nebo na kořeny do akvária.Málo kdy se stane,aby tam někdo nechytal.Dnes tam bylo asi pět rybářů.Každý chytal minimálně na tři pruty.Nástrahy rybky,žížaly atd.Chytali krásné okouny.Tak kolem 45 cm.Pak Siveny a Duháky.Všichni říkají,že mají povolení.Jeden od Hrázného druhý zase prováděl kontrolní odlov atd.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Neděle 5. ledna 2014 v 19:52 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

Cudla> Klídek dědo:-)

Jestli pak poznáš od kud to je???

reagovat
foto/forum/2014/th-img104135.jpgfoto/forum/2014/th-img104136.jpgfoto/forum/2014/th-img104137.jpg
Neděle 5. ledna 2014 v 11:46 ® FInnnp reakce na …

Takže je to pořád o rovných a ještě rovnějších.Zkusím kontaktovat ředitele povodí Ohře.Co se dá dělat.Dokázal jsem sehnat i povolení pro vjezd do zákazů vjezdu v okrese Chomutov.Tak proč bych nezkusil sehnat povolenku na Přísečnici.

reagovat
Sobota 4. ledna 2014 ve 22:59 ® Cudla
Cudla

Kdysi jsi se tam dostal tak že jsi dělal doprovod nějakému papaláši( „před revolucí“)nyní když se ti poštěstí nějakej VIP známej,pro normálního smrtelníka pr.elní klika…

reagovat
Sobota 4. ledna 2014 ve 21:31 ® Rico
Rico

Mám pocit, že přísecnice spadá do stejného pásma ochrany jako vodní nádrž Fláje a tam je rybolov přísně zakázán pokud nemáš „nějaké speciální“ povolení a nebo známého ředitele na povodí. To jsou informace, které se ke mě dostaly..

Na jendu stranu aspoň bude ta pitná voda čistá… A příroda nebude tolik poničená, protože při představě, že se tam bude promenádovat některé osazenstvo…

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1