Vyhledávání
Přísečnice
4.1.2014 | FInnnp | 11.464 zobrazení | 34 odpovědí
Měl bych jeden dotaz.Jak se dostat chytat na Přísečnici legálně.Občas tam chodím na procházku a nebo na kořeny do akvária.Málo kdy se stane,aby tam někdo nechytal.Dnes tam bylo asi pět rybářů.Každý chytal minimálně na tři pruty.Nástrahy rybky,žížaly atd.Chytali krásné okouny.Tak kolem 45 cm.Pak Siveny a Duháky.Všichni říkají,že mají povolení.Jeden od Hrázného druhý zase prováděl kontrolní odlov atd.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 5. ledna 2014 v 19:52 ® chosebaits reakce na …
-
Cudla> Klídek dědo
Jestli pak poznáš od kud to je???
reagovat - Neděle 5. ledna 2014 v 11:46 ® FInnnp reakce na …
-
Takže je to pořád o rovných a ještě rovnějších.Zkusím kontaktovat ředitele povodí Ohře.Co se dá dělat.Dokázal jsem sehnat i povolení pro vjezd do zákazů vjezdu v okrese Chomutov.Tak proč bych nezkusil sehnat povolenku na Přísečnici.
reagovat - Sobota 4. ledna 2014 ve 22:59 ® Cudla
-
Kdysi jsi se tam dostal tak že jsi dělal doprovod nějakému papaláši( „před revolucí“)nyní když se ti poštěstí nějakej VIP známej,pro normálního smrtelníka pr.elní klika…
reagovat - Sobota 4. ledna 2014 ve 21:31 ® Rico
-
Mám pocit, že přísecnice spadá do stejného pásma ochrany jako vodní nádrž Fláje a tam je rybolov přísně zakázán pokud nemáš „nějaké speciální“ povolení a nebo známého ředitele na povodí. To jsou informace, které se ke mě dostaly..
Na jendu stranu aspoň bude ta pitná voda čistá… A příroda nebude tolik poničená, protože při představě, že se tam bude promenádovat některé osazenstvo…
reagovat