Vyhledávání
Přísečnice
4.1.2014 | FInnnp | 11.459 zobrazení | 34 odpovědí
Měl bych jeden dotaz.Jak se dostat chytat na Přísečnici legálně.Občas tam chodím na procházku a nebo na kořeny do akvária.Málo kdy se stane,aby tam někdo nechytal.Dnes tam bylo asi pět rybářů.Každý chytal minimálně na tři pruty.Nástrahy rybky,žížaly atd.Chytali krásné okouny.Tak kolem 45 cm.Pak Siveny a Duháky.Všichni říkají,že mají povolení.Jeden od Hrázného druhý zase prováděl kontrolní odlov atd.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 10. ledna 2014 ve 21:26 ® jaru reakce na …
-
Icener> díky za pozdrav,posílám ti též,kdy to zopakujem?
reagovat - Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 4:22 ® Icener reakce na …
-
Ahoj Cudlo.. pozdravuj Jarku.. někdy zas zajdem na ryby.. A díky za krmítka.. V Perštejně to bylo fajn… a ty okouni byly taky v celku dobrý..
reagovat - Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 4:18 ® Icener reakce na …
-
Děkuji…
reagovat - Úterý 7. ledna 2014 v 19:19 ® Cudla reakce na …
-
chosebaits> odneslo to pár okounů ty se nesmí vracet…ostatní šlo zpět.
reagovat - Úterý 7. ledna 2014 v 19:18 ® Cudla
- reagovat
- Úterý 7. ledna 2014 v 9:09 ® chosebaits
-
Uzavřel bych to takto.Ofiociálně je tam zakázáno lézt na příbřežní pozemky z důvodu ochrany uzemí a pokud se tam nesmí lézt ,tak už vůbec né s prutem.
reagovat - Úterý 7. ledna 2014 v 1:43 ® Icener
-
Rostou tam parádní houby…
reagovat - Úterý 7. ledna 2014 v 1:39 ® Icener reakce na …
-
Policajti tam jezdí a břehy kontrolujou… proto je mi divný, že tam někdo chytá na 4 pruty a na žížalu nebo rybičku…
reagovat - Úterý 7. ledna 2014 v 1:25 ® Icener
-
Jestli si chcete zničit další krásný místo… zničte si ho.. resp. si ho uzavřete… Tím, že se bude pitná voda znečištovat a břehy budou plný odpadků… jak to asi skončí? Celý se to uzavře a bude po prdeli…
reagovat - Pondělí 6. ledna 2014 ve 23:18 ® FInnnp reakce na …
-
dodorider> Já tam viděl jen Duháka,Potočáka,Sivena,Okouna,Candáta v létě je tam,ale vidět kde jaký ksindl.Hlavatky tam asi nejsou,ale Jezeráci a Duháci tam jsou veliký jak Hlavatky.Akorát letos tam nasadili mraky malých duháčků tak se převážně chytají malý duháci.
reagovat - Pondělí 6. ledna 2014 ve 23:04 ® dodorider
-
rika se ze na prisecnici sou hlavatky, co je na tom pravdy?
reagovat - Pondělí 6. ledna 2014 ve 23:04 ® dodorider reakce na …
-
FInnnp> tak to jo
reagovat - Pondělí 6. ledna 2014 ve 23:00 ® FInnnp reakce na …
-
dodorider> Policajti tam prý jezdí na motoráku.Je to prý ofiko na bloček.
reagovat - Pondělí 6. ledna 2014 ve 22:52 ® dodorider reakce na …
-
FInnnp> ze by zlaty kaprik do kapsicky?
reagovat - Pondělí 6. ledna 2014 ve 22:45 ® FInnnp
-
Hrázný je pan Hanák.Ten tam některé lidi pustí,ale jen na dobré slovo.Kdyby přišla kontrola z povodí Ohře.Tak nic neví…Jen z doslechu vím,že na Želivce se chyta pod hrozbou blokové pokuty na místě 5000 Kč.Jak člověk nezaplatí na místě následují tvrdší sankce.Jak zaplatí nic se neděje.
reagovat - Pondělí 6. ledna 2014 ve 22:11 ® Icener reakce na …
-
Když jsem se tam byl podívat na sádky, tak jsem se o tom bavil s hrázným. Ten mi pověděl to co jsem napsal.
reagovat - Pondělí 6. ledna 2014 ve 22:04 ® Icener reakce na …
-
Co vím já, tak by to tam mělo chodit, jak jsem psal dříve. Pokud tam chodíš, tak se na to zkus zeptat hráznýho. Buď sedí dole na hrázy nebo je v baráčku nad ní. Ale je mi to divný. Pokud tam teda nesedí přímo oni nebo někdo z povodí.
reagovat - Pondělí 6. ledna 2014 ve 21:15 ® chosebaits reakce na …
-
Icener> Ono je tam zakázáno vše a když máš povolení tak je povoleno vše.Vím co píšu.
reagovat - Pondělí 6. ledna 2014 v 16:53 ® FInnnp reakce na …
-
Icener> Jsem na Přísečnici dost často a kvůli kořenům do akvária projdu třeba 1 km břehu.Většinou chodím dlouhou stranu za přítokem.Letos se mě nestalo,aby tam někdo nechytal a ani jednoho rybáře jsem neviděl,že by lovil na přívlač.Defacto tam všichni chytají stejně.Bublina metr hloubku a rybička.Na pytláky jsou,ale dost rozkramařený.Nikdy by nestačili prchnout.Většinou má každý vykramařený batoh židličku a chytá na čtyři pruty.
reagovat - Pondělí 6. ledna 2014 v 16:01 ® Icener
-
Na Přísečnici je rybolov zakázán, dělají se pouze kontrolní výlovy a pouze přívlačí s umělou nástrahou. Jestli jsi někoho viděl jak chytá na žížaly, rybky nebo položenou, tak určitě pytlačil. Je to zdroj pitné vody a tento způsob je tam zakázaný.
reagovat - Pondělí 6. ledna 2014 v 15:25 ® Rico
-
Tady je odkaz jak to fungovalo v loňském roce
reagovat - Pondělí 6. ledna 2014 v 15:22 ® Rico
-
na Flájích a na černo
reagovataby se Vám navijáky zaseknuly…
- Pondělí 6. ledna 2014 ve 13:12 ® chosebaits reakce na …
-
FInnnp> Na Fláje se prý ofiko povolenka dá sehnat,ale prý ryby nic moc.
reagovat - Pondělí 6. ledna 2014 ve 13:09 ® FInnnp reakce na …
-
Já mám také dojem,že tam každý bude chytat na dobré slovo a hlavně ten co se nebojí.Vždyť třeba Fláje už jsou celkem vypytlačené.V létě je tam kolikrát rybářů jak much.Ve Žluticích jsem vyděl rybáře také celkem běžně i ze stanem.Já občas mohu chytat na německé straně Raschenbachu u Českého Jiřetína a tam taky chytají český rybáři.
reagovat - Pondělí 6. ledna 2014 ve 12:16 ® chosebaits reakce na …
-
FInnnp> Je to těžký.Já jsem se tam dostal náhodou s povolením na dobré slovo.Žádné povolení jsem do ruky nedostal. Vzal mě tam známej.Jak ten se tam dostal netuším.
reagovat - Pondělí 6. ledna 2014 ve 12:13 ® chosebaits reakce na …
-
Cudla> A byly jatka
reagovat - Neděle 5. ledna 2014 ve 22:37 ® malamut reakce na …
-
FInnnp> nejspíš sportovci, když pouštíš, tak můžeš
reagovat - Neděle 5. ledna 2014 ve 22:21 ® FInnnp
-
Tak a zase vím prd…Jen mě nejde do hlavy proč má každý schovaný auto.Včera bylo u vody pět lidí a nahoře na silnici ani jedno auto.Navíc všichni chytali na plotičky a rousnice.Což nevím jestli by jim někdo na vodárenské nádrži někdo dovolil.
reagovat - Neděle 5. ledna 2014 ve 21:31 ® Cudla
-
chosebaits> ÁÁÁÁÁÁ taky jeden
reagovatneboj já tam byl vloni taky jednou
- Neděle 5. ledna 2014 ve 20:05 ® dodorider
-
jojo tam sou pekny telatka, jednou sem si rikal proc se par dumyslnych hlavicek neda dohromady neudela aspon castecny vylov a ty ryby nenasadi trebas na ohri nebo tak
reagovatje jich tam jak sra.ek