Vyhledávání
Šance přežití candáta po vytažení z hlubší vody?
30.12.2013 | cermi321 | 28.821 zobrazení | 381 odpovědí
Jaká je šance na přežití candáta po vytažení z větší hloubky a
opětovném puštění zpět do vody?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 14:14 ® Pecky reakce na …
-
Špráchys>
reagovat - Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 14:01 ® Špráchys
-
Když někdo umře, tak o tom neví, ale pro ostatní je to těžké… To samé platí, když je někdo debil.
reagovat - Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 13:28 ® malamut reakce na …
-
Pecky> važ slova, na MRKu jsem byl dost dlouha, ale koncentrace debilů tam byla opravdu značná. Že sem chodí pouze zlomek lidí co tam, nelze za krátkou dobu vyvodit závěry, ale snažíš se.
reagovat - Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 13:21 ® Pecky reakce na …
-
regulus> Řekl bych, že s Ospreyem odešlo dost lidí na Mrk, kde se jelita jako Malamut atd. tolik neprojevují, i když i tam je dost exotů.
reagovat - Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 13:19 ® malamut reakce na …
-
pepanek> já si myslím, že diskuse je k výměně názorů, a ne k vzájemnýmu foukání práškovýho cukru do prdelí, ale co si dovolil čtrnáctiletý spratek v osobní poště, to je hodně přes čáru:
„jasny zase se tu mrdas s tim, ze pisu blaboli, ale nedokazes napsat jake blaboli, proc s tim co sem napsal dost lidi souhlasi, jen ty at vlezu kam vlezu se musis s kazdym hadat? je nemoc nevim jak se ji rika, ale je to leceni si ega tim ze ponizuji verejne jine osoby. Necetl sem tu azdny blabol, jen ensouhlasim s tim, ze odsuzujes sportovni rybolov, ty tu kolem toho psies sracky, zatahnes do toho normalniho cloveka a delas z nej debila, jednou za to dostanes brutalne do drzky, to ti slibuju!“
O IQ pisatele snad nemusíme pochybovat, je menší, než číslo jeho bot.
reagovat - Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 13:04 ® pepanek reakce na …
-
regulus> pokud mohu něco za sebe,rád bych občas něco napsal,ale dopadnu jak většina–hned se někdo na můj příspěvek a na mne vrhne,tak je lepší pro mne neklikat.Tady to ovládlo pár chytráků a chovají se jak kohout na hnojišti.
reagovat - Čtvrtek 9. ledna 2014 ve 12:20 ® regulus reakce na …
-
Pecky> diskuse nedělá jeden člověk, ale množina lidí, kteří se na nich podílí. Byly doby, kdy osprey něco napsal jednou za uherskej rok a žilo to tady víc než když už byl readaktor. Příčiny jsou úplně někde jinde, ale to bych v tomto fóru nepitval.
reagovat - Čtvrtek 9. ledna 2014 v 10:55 ® Pecky
-
Aneb jak zabít diskuzi :-/ Vůbec poslední dobou je chytej dost v pr.. (od doby kdy tu není Míra)
reagovat - Středa 8. ledna 2014 v 19:56 ® malamut reakce na …
-
Robur> statistika? Sem s ní.
reagovat - Středa 8. ledna 2014 v 19:53 ® cermi321 reakce na …
-
Neházejme všechny do jednoho pytle! Nevím, co Vás vede automaticky k objektivnímu názoru? Já bych si ji třeba netroufl použít bez názorné ukázky a od člověka, který s tím nemá letité zkušennosti… Kdybych tušil, že debata nabere takovýchto nesmyslných komentářu, urážek atd., rozmyslel bych si, zda sem něco vůbec zveřejním.. Cílem bylo a stále je, přečíst si různé názory k TÉMATU od více lidí bez jakéhokoliv cíleného napadání a odsuzování, kdo co a jak dělá..
reagovat - Středa 8. ledna 2014 v 19:51 ® Robur reakce na …
-
malamut> jen taková statistika
reagovat - Středa 8. ledna 2014 v 19:02 ® malamut reakce na …
-
Robur> jak u koho, já nemám potřebu být miláčkem davu za cenu, že budu dělat jakékoliv ústupky a měnit názory pro to, abych se zavděčil. Má to nějakou souvislost s tématem diskuse?
reagovat - Středa 8. ledna 2014 v 18:22 ® Robur reakce na …
-
malamut> že prý jsi byl na Mrku oblíbený, taky tam s tebou nesouhlasili?
reagovat - Středa 8. ledna 2014 v 17:48 ® malamut reakce na …
-
regulus> podle toho, co mi psal v osobní poště, bude mu dělat problémy asi víc věcí, pro normálního člověka celkem běžných.
reagovat - Středa 8. ledna 2014 v 17:39 ® regulus reakce na …
-
dodorider> zcela evidentně ti háčky a čárky dělají problémy, protože kdyby sis to pozorně přečetl, tak bys nemohl napsat to co jsi napsal. Když nepíšeš na klávesnici, tak by mě fakt zajímalo na čem.
Pokud ti výtka, že przníš češtinu psaním bez diakritiky připadá jako urážka, tak to jsem tě asi hold urazil.
reagovat - Středa 8. ledna 2014 v 17:38 ® dodorider
-
Mazu profil, nazdar!!!
reagovat - Středa 8. ledna 2014 v 17:21 ® malamut reakce na …
-
dodorider> bacha, aby ti nepraskla žilka, tahal bys nohu a mohl bys nanejvejš kaprařit. Přitom máš zjevně vyšší ambice.
reagovat - Středa 8. ledna 2014 v 17:11 ® dodorider reakce na …
-
regulus> tak zaprve, nepisi na klavesnici, zadruhe, kde jsi vzal to, ze candata osetruji jehlou? Jasne sem psal ze sme je pousteli vzdy bez osetreni a zadny uhyn sme nezaznamenali! Chvastas se tu jak si byl zkuseny v mem veku, neznas me nikdy si semnou u vody nebyl a budes me tu soudit? Tak to prr.
Kazdopadne na tomto webu sem jiz ztratil zajem travit svuj cas, zacina se tu hromadit banda lidi, kterych nemam zapotrebi poslouchat v tomto pripade cist jejich urazky na mne, nazdar!
reagovat - Středa 8. ledna 2014 ve 12:27 ® Pecky
-
je to spíš jícen, než žaludek…
reagovat - Středa 8. ledna 2014 ve 12:27 ® malamut reakce na …
-
jajco> to ti těžko řeknu, když jsem ho neviděl, ale asi bych se přiklonil k tomu vyrvanýmu jícnu.
reagovat - Středa 8. ledna 2014 ve 12:25 ® jajco reakce na …
-
Pecky> To vím,že to je z hloubky,jde mi o to jestli je to jen jícen,nebo žaludek.
reagovat - Středa 8. ledna 2014 ve 12:12 ® Pecky reakce na …
-
jajco> To klidně může být z hloubky a nebo taky nějakej jantar nechal okyše zažrat na rybyčku a než by přišel o háček, tak mu vyrval jícen. Kdybych nebyl přesvědčenej, že devadesát devět procent candátů nepřežije, tak bych je nechytal.
reagovat - Středa 8. ledna 2014 v 11:57 ® jajco reakce na …
-
malamut> S problémem co se tady řeší zkušenosti nemám,tak k tomu nemám co napsat.Mám ale jednu otázku.Nedávno jsem potkal u břehu plácat se okouna,který u hladiny dodělával a v hubě měl nafouknutého něco červeného.Bylo to na břehu,kde je hloubka a když jsem tam přišel,odplouval odtamtud člun.
reagovat - Středa 8. ledna 2014 v 11:49 ® malamut
-
Tak už tu máme „nafouklý žaludek“ a další level v „léčení“ candátů. Jen houšť a větší kapky.
reagovat - Středa 8. ledna 2014 v 11:34 ® Pecky
-
Mám letos desítky candátů z hlobky a že by jich polovina chcípla, to bych určitě neřekl. Základ je tahat pomalu a klidně je nechat pár desítek vteřin stát na místě bez pohybu. U dvou jsem upouštěl vzduch z nafouklého žaludku, po perforaci trochu vzduch ušel a pak se díra ucpala a ani po zatlačení to zní nefučelo, takže jsem musel udělat další dírku. Pokaždý vzal candoš bomby hned do hloubky, ani jeden neplaval na hladině a „nerozdejchával“. Prosím toho odborníka Malamuta, aby na mě nereagoval, beztak viděl candáta jenom na obrázku…
reagovat - Středa 8. ledna 2014 v 9:32 ® chosebaits
-
Docela dobrá debata.Proč rybu píchat jehlou jako by jí to nestačilo háčkem??? Chytat ryby pro zábavu či své ego tam kde riskuji život ryby-candáta je pro mě nenormální.Na takové vodě si ho hold vezmu domu. Copak si chodí někdo honit ego s velkou třpitkou či woblérem bez lanka?? Ne nechodí,nebo je to uplně stejný pako .
reagovat - Středa 8. ledna 2014 v 8:43 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Robur> radil jsem Ivetce, ale tobě očividně na srazu chyběl Lexa, neměl ses o koho starat
reagovattakže letos ho vem s sebou. A co se týče lovení, tak strojíme na podložku,Širda
- Středa 8. ledna 2014 v 1:02 ® regulus
-
dodorider> příteli, v prvé řadě si nacvič gramatiku, mimochodem, klávesy s diakritikou jsou na klávesnici nad písmenkama, protože ty tvoje kydy se bez háčků a čárek docela blbě čtou. Pokud ti diakritika dělá problémy, tak nelez na českej web. Když pominu to, že ve svým věku o tom víš s odpuštěním kulový (já jsem na tom před 40 rokama nebyl líp), zajímalo by mě, z jakých pohnutek píšeš to co píšeš. Právě ty a tobě podobní seš to neštěstí proč jsem neměl radost z toho, že se tu zveřejnilo „píchání candátů“, protože bez ohledu na to, že k tomu mám jakousi řekněme averzi, tak díky tomuto zveřejnění si každej jouda vezme sebou na ryby injekční jehlu a zkurví spoustu ryb.
reagovat - Středa 8. ledna 2014 v 0:41 ® Petula
-
malamut> jinač právě o tom ta diskuze byla,jak se tomu vyhnout,aby úhyn nebyl takřka žádný.Já jehlu zavrhnul,lépe rybu pomalým zdoláváním nechat,ať si tlak vyrovná sama a nebo se takovým hloubkám vyhýbat.Je spousta revírů,kde je max. hloubka do 5–6 metrů a tam ten problém žádný nebude.
reagovat - Středa 8. ledna 2014 v 0:36 ® Petula
-
dodorider> jinač prohodit pár slov a hned si dávat schůzku,to vypadá na lásku na první pohled,nadarmo se neříká,co se škádlívá,rádo se mívá.:)
reagovat