Vyhledávání
Šance přežití candáta po vytažení z hlubší vody?
30.12.2013 | cermi321 | 28.821 zobrazení | 381 odpovědíJaká je šance na přežití candáta po vytažení z větší hloubky a
opětovném puštění zpět do vody?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 8. ledna 2014 v 0:34 ® Petula reakce na …
-
malamut> Nejde jen o candáty,takhle argumentuješ ke každé rybě.Dá se s tebou souhlasit pouze v jednom úhlu pohledu.Ale to by jsme nesměli rybařit vůbec.
reagovat - Středa 8. ledna 2014 v 0:32 ® Petula reakce na …
-
dodorider> dá se i tady zabodovat.Najdi slabé místo jedince a trefuj se tak dlouho,až ho dostaneš do kouta a už ho z něho nepusť
reagovat - Středa 8. ledna 2014 v 0:21 ® malamut reakce na …
-
Petula> to si nemyslím, že bych tu dělal, naopak, od začátku argumentuji zcela věcně a pokud sportovci nechtějí chápat, tak nechápou, jen si melou svou. Já tu nezaznamenal jedinej rozumnej důvod k lovu candáta jen pro ukojení ega. Pokud mi zde napíšeš jediný důvod, proč candáta lovit a pouštět s vyhlídkou jeho, dejme tomu padesátiprocentní úmrtnosti, pak svůj postoj třeba přehodnotím.
reagovat - Středa 8. ledna 2014 v 0:13 ® malamut reakce na …
-
dodorider> bydlím v Trutnově, Kořenov je na druhý straně Krkonoš. Klidně přijeď na candáty, když pouštíš, můžeš kdykoliv.
reagovat - Úterý 7. ledna 2014 ve 23:48 ® dodorider reakce na …
-
malamut> sobota okoli korenova, klido dojedu i 100km staci jen rict v kolik a kde.
reagovat - Úterý 7. ledna 2014 ve 23:47 ® dodorider reakce na …
-
Petula> z boje na rybach mam hezke zazitky, jake mam z toho tady?
reagovat - Úterý 7. ledna 2014 ve 23:45 ® Petula reakce na …
-
malamut> Nemyslím,že nejlepší volba je někde vlítnout jak rychlík do tunelu,vše zkritizovat,vynadat lidem do debilů a hotovo.Tenhle styl komunikace je o ničem,když si člověk z toho nemá co vzít.To je lepší nekomunikovat.
reagovat - Úterý 7. ledna 2014 ve 23:45 ® dodorider reakce na …
-
malamut> ok beru te za slovo kdy a kde?
reagovat - Úterý 7. ledna 2014 ve 23:40 ® Petula reakce na …
-
dodorider> To jsi rybář lovec?utíkat bez boje?Ukaž že jsi lepší a že se máš ve svém názoru o co opřít.A pokud uznáš,že má někdo lepší názor než ty,neboj se to přiznat,jedině takhle odoláš zmutovaným opicím zdejším,které znají pouze dvě písmena,…já!!!
reagovat - Úterý 7. ledna 2014 ve 23:40 ® malamut reakce na …
-
dodorider> tak tobě ty blbe do očí řeknu vše, co tu prezentuji, klidně se ozvi a sejdeme se.
reagovat - Úterý 7. ledna 2014 ve 23:38 ® malamut reakce na …
-
Petula> pokud oponent není schopem argumentovat a mele blbosti, reaguji, jak je nutné a vhodné.
reagovat - Úterý 7. ledna 2014 ve 23:37 ® dodorider reakce na …
-
Petula> bezne zde na serveru sem od ledna do dubna, protoze nejsem u vody, zatim pokazde sem se zde setkal s necim, jako je toto, nejlepsi reseni bude smazani profilu a konverzovat s kamosi od vody tam, kam se tyto pripady nedostanou.
reagovat - Úterý 7. ledna 2014 ve 23:36 ® Petula reakce na …
-
dodorider> svým názorem,chápeš?tak to tady chodí,někteří tě prostě odsoudí jen za to,že tady jsi.
reagovat - Úterý 7. ledna 2014 ve 23:34 ® dodorider
-
napise mi tu nekdo vysvetleni cim sem se provinil?
reagovat - Úterý 7. ledna 2014 ve 23:33 ® Petula reakce na …
-
dodorider> Diskutovat můžeme,ale proč se napadat a urážet?za názor?Tak tomu říkám bída
reagovat - Úterý 7. ledna 2014 ve 23:31 ® dodorider reakce na …
-
Petula> nech ho bejt, je to frajer na skle, ale osobne by nerekl do oci nikomu nic, uz sem dokonce na nej upozornen clovekem co ho zna osobne, dojede na to
reagovat - Úterý 7. ledna 2014 ve 23:26 ® Petula reakce na …
-
malamut> je to opravdu nutné???
reagovat - Úterý 7. ledna 2014 ve 23:23 ® malamut
-
dodorider> tak teď ztrácím veškeré zábrany a musím ti sdělit, že jsi XXXXX, prostě jsi a nic s tím neuděláš, u vody nemáš co dělat, XXXXX.
reagovat - Úterý 7. ledna 2014 ve 23:21 ® Petula reakce na …
-
malamut> že bys třeba někdy uznal i jiný názor než tvůj
reagovat - Úterý 7. ledna 2014 ve 23:20 ® malamut
-
Petula> prohru s kým? S čím? Zkus to nějak vysvětlit, s kým?
reagovat - Úterý 7. ledna 2014 ve 23:18 ® malamut
-
dodorider> soudě dle tvého příspěvku, budeš asi debil.
reagovat - Úterý 7. ledna 2014 ve 22:01 ® Robur
-
slovujete do sítí neb přes výpust?
reagovat - Úterý 7. ledna 2014 ve 22:00 ® Robur reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> nevím kterej z vás píše, ale na srazu jsi dirigoval Ivetku – přines, podej, zasekni, zdolej…, takže jsi rybu vlastně ani vidět nemohl
reagovat - Úterý 7. ledna 2014 ve 21:21 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Hoši, to co tady řešíte, tak v naší organizaci to řeší holky, nehádáme se a za 10 let jsem ještě u nás neviděl leklého candáta nebo jinou leklou rybu, takže hádejte se dál, ukazujte si sílu a vědomosti přes klávesnici, Širda
reagovat - Úterý 7. ledna 2014 ve 21:03 ® nnnap reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> to se z toho rybího salátu těžko vypichuje.
reagovat - Úterý 7. ledna 2014 ve 20:54 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Chlapi,o které rybě je řeč, kterou mám píchat a nebo raději nechovat? Z některých názorů tady jsem nějaký zmetěný
reagovatŠirda
- Úterý 7. ledna 2014 ve 20:43 ® dodorider reakce na …
-
nnnap> sem asi vazne blazen, kdyz si s tebou tady pisu
reagovat - Úterý 7. ledna 2014 ve 20:34 ® nnnap reakce na …
-
dodorider> ted ne, musím pozabíjet pár rusáků a němčourů, vyčistit si nebe nad hlavou abych se měl kde vrátit z rockovýho klubu, kde vyfakuju celej svět a pak mám v plánu se stavit v naší hospodě. Uznej, že to jsou důležitý prijoritéty
reagovat - Úterý 7. ledna 2014 ve 20:16 ® dodorider reakce na …
-
xxoo> diky, tobe taky dodatecne
reagovat - Úterý 7. ledna 2014 ve 20:14 ® xxoo
-
Přeju vám šťastnej novej rok
reagovat