Chytej.cz

Šance přežití candáta po vytažení z hlubší vody?

30.12.2013 | cermi321 | 28.821 zobrazení | 381 odpovědí

Sance preziti candata po vytazeni z hlubsi vody?Jaká je šance na přežití candáta po vytažení z větší hloubky a opětovném puštění zpět do vody?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 8. ledna 2014 v 0:34 ® Petula reakce na …
Petula

malamut> Nejde jen o candáty,takhle argumentuješ ke každé rybě.Dá se s tebou souhlasit pouze v jednom úhlu pohledu.Ale to by jsme nesměli rybařit vůbec.

reagovat
Středa 8. ledna 2014 v 0:32 ® Petula reakce na …
Petula

dodorider> dá se i tady zabodovat.Najdi slabé místo jedince a trefuj se tak dlouho,až ho dostaneš do kouta a už ho z něho nepusť

reagovat
Středa 8. ledna 2014 v 0:21 ® malamut reakce na …
malamut

Petula> to si nemyslím, že bych tu dělal, naopak, od začátku argumentuji zcela věcně a pokud sportovci nechtějí chápat, tak nechápou, jen si melou svou. Já tu nezaznamenal jedinej rozumnej důvod k lovu candáta jen pro ukojení ega. Pokud mi zde napíšeš jediný důvod, proč candáta lovit a pouštět s vyhlídkou jeho, dejme tomu padesátiprocentní úmrtnosti, pak svůj postoj třeba přehodnotím.

reagovat
Středa 8. ledna 2014 v 0:13 ® malamut reakce na …
malamut

dodorider> bydlím v Trutnově, Kořenov je na druhý straně Krkonoš. Klidně přijeď na candáty, když pouštíš, můžeš kdykoliv.

reagovat
Úterý 7. ledna 2014 ve 23:48 ® dodorider reakce na …
dodorider

malamut> sobota okoli korenova, klido dojedu i 100km staci jen rict v kolik a kde.

reagovat
Úterý 7. ledna 2014 ve 23:47 ® dodorider reakce na …
dodorider

Petula> z boje na rybach mam hezke zazitky, jake mam z toho tady?

reagovat
Úterý 7. ledna 2014 ve 23:45 ® Petula reakce na …
Petula

malamut> Nemyslím,že nejlepší volba je někde vlítnout jak rychlík do tunelu,vše zkritizovat,vynadat lidem do debilů a hotovo.Tenhle styl komunikace je o ničem,když si člověk z toho nemá co vzít.To je lepší nekomunikovat.

reagovat
Úterý 7. ledna 2014 ve 23:45 ® dodorider reakce na …
dodorider

malamut> ok beru te za slovo kdy a kde?

reagovat
Úterý 7. ledna 2014 ve 23:40 ® Petula reakce na …
Petula

dodorider> To jsi rybář lovec?utíkat bez boje?Ukaž že jsi lepší a že se máš ve svém názoru o co opřít.A pokud uznáš,že má někdo lepší názor než ty,neboj se to přiznat,jedině takhle odoláš zmutovaným opicím zdejším,které znají pouze dvě písmena,…já!!!

reagovat
Úterý 7. ledna 2014 ve 23:40 ® malamut reakce na …
malamut

dodorider> tak tobě ty blbe do očí řeknu vše, co tu prezentuji, klidně se ozvi a sejdeme se.

reagovat
Úterý 7. ledna 2014 ve 23:38 ® malamut reakce na …
malamut

Petula> pokud oponent není schopem argumentovat a mele blbosti, reaguji, jak je nutné a vhodné.

reagovat
Úterý 7. ledna 2014 ve 23:37 ® dodorider reakce na …
dodorider

Petula> bezne zde na serveru sem od ledna do dubna, protoze nejsem u vody, zatim pokazde sem se zde setkal s necim, jako je toto, nejlepsi reseni bude smazani profilu a konverzovat s kamosi od vody tam, kam se tyto pripady nedostanou.

reagovat
Úterý 7. ledna 2014 ve 23:36 ® Petula reakce na …
Petula

dodorider> svým názorem,chápeš?tak to tady chodí,někteří tě prostě odsoudí jen za to,že tady jsi.

reagovat
Úterý 7. ledna 2014 ve 23:34 ® dodorider
dodorider

napise mi tu nekdo vysvetleni cim sem se provinil?

reagovat
Úterý 7. ledna 2014 ve 23:33 ® Petula reakce na …
Petula

dodorider> Diskutovat můžeme,ale proč se napadat a urážet?za názor?Tak tomu říkám bída

reagovat
Úterý 7. ledna 2014 ve 23:31 ® dodorider reakce na …
dodorider

Petula> nech ho bejt, je to frajer na skle, ale osobne by nerekl do oci nikomu nic, uz sem dokonce na nej upozornen clovekem co ho zna osobne, dojede na to :-)

reagovat
Úterý 7. ledna 2014 ve 23:26 ® Petula reakce na …
Petula

malamut> je to opravdu nutné???

reagovat
Úterý 7. ledna 2014 ve 23:23 ® malamut
malamut

dodorider> tak teď ztrácím veškeré zábrany a musím ti sdělit, že jsi XXXXX, prostě jsi a nic s tím neuděláš, u vody nemáš co dělat, XXXXX.

reagovat
Úterý 7. ledna 2014 ve 23:21 ® Petula reakce na …
Petula

malamut> že bys třeba někdy uznal i jiný názor než tvůj

reagovat
Úterý 7. ledna 2014 ve 23:20 ® malamut
malamut

Petula> prohru s kým? S čím? Zkus to nějak vysvětlit, s kým?

reagovat
Úterý 7. ledna 2014 ve 23:18 ® malamut
malamut

dodorider> soudě dle tvého příspěvku, budeš asi debil.

reagovat
Úterý 7. ledna 2014 ve 22:01 ® Robur
Robur

slovujete do sítí neb přes výpust?

reagovat
Úterý 7. ledna 2014 ve 22:00 ® Robur reakce na …
Robur

IV.TO.ŠIRDA> nevím kterej z vás píše, ale na srazu jsi dirigoval Ivetku – přines, podej, zasekni, zdolej…, takže jsi rybu vlastně ani vidět nemohl:-D

reagovat
Úterý 7. ledna 2014 ve 21:21 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Hoši, to co tady řešíte, tak v naší organizaci to řeší holky, nehádáme se a za 10 let jsem ještě u nás neviděl leklého candáta nebo jinou leklou rybu, takže hádejte se dál, ukazujte si sílu a vědomosti přes klávesnici, Širda

reagovat
foto/forum/2014/th-img104182.jpgfoto/forum/2014/th-img104183.jpgfoto/forum/2014/th-img104184.jpgfoto/forum/2014/th-img104185.jpg
Úterý 7. ledna 2014 ve 21:03 ® nnnap reakce na …
nnnap

IV.TO.ŠIRDA> to se z toho rybího salátu těžko vypichuje.:-D

reagovat
Úterý 7. ledna 2014 ve 20:54 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Chlapi,o které rybě je řeč, kterou mám píchat a nebo raději nechovat? Z některých názorů tady jsem nějaký zmetěný :-(( Širda

reagovat
foto/forum/2014/th-img104178.jpgfoto/forum/2014/th-img104179.jpgfoto/forum/2014/th-img104180.jpgfoto/forum/2014/th-img104181.jpg
Úterý 7. ledna 2014 ve 20:43 ® dodorider reakce na …
dodorider

nnnap> sem asi vazne blazen, kdyz si s tebou tady pisu :-D

reagovat
Úterý 7. ledna 2014 ve 20:34 ® nnnap reakce na …
nnnap

dodorider> ted ne, musím pozabíjet pár rusáků a němčourů, vyčistit si nebe nad hlavou abych se měl kde vrátit z rockovýho klubu, kde vyfakuju celej svět a pak mám v plánu se stavit v naší hospodě. Uznej, že to jsou důležitý prijoritéty:-)

reagovat
Úterý 7. ledna 2014 ve 20:16 ® dodorider reakce na …
dodorider

xxoo> diky, tobe taky dodatecne

reagovat
Úterý 7. ledna 2014 ve 20:14 ® xxoo

Přeju vám šťastnej novej rok :-)

reagovat